Τελευταία ενημέρωση 15:04, 29 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Βίκος Α.Ε. για τη σεζόν 2023-2024. H εταιρεία Βίκος Α.Ε. αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία εμφιάλωσης Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό – Vikos Natural Mineral Water και παραγωγής Βίκος Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά – Vikos Natural Mineral Refreshments & Βίκος Cola – Vikos Cola, σταθερή στο όραμά της για ένα καλύτερο αύριο, ενισχύει, με συνέπεια, αθλητικές πρωτοβουλίες που προωθούν την ευγενή άμιλλα, και την αξία του εύ αγωνίζεσθαι, στηρίζοντας τους αθλητές και τις αθλήτριες του αύριο.

Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η συνεργασία της με την οικογένεια του Ατρόμητου, αποτελώντας έναν ισχυρό σύμμαχο για τις επόμενες αθλητικές και όχι μόνο προκλήσεις της τρέχουσας σεζόν.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος καλωσορίζει, λοιπόν, έναν ισχυρό συμπαίκτη στην ομάδα μας, τη Βίκος Α.Ε.

Ετικέτες

Την ήττα (96-68) γνώρισε χθες το Περιστέρι bwin στο «σπίτι» της Λε Μαν στη Γαλλία στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Οι «κυανοκίτρινοι» ξεκίνησαν με το… αριστερό τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη δεν ξεκίνησαν καλά στην πρώτη περίοδο (30-18 στο 10’) και κόστισε αρκετά το παιχνίδι των Γάλλων στη ρακέτα, όπου έβγαλαν περισσότερη ενέργεια.

Με τους ΝτεΒόντε Τζόουνς (18 πόντους), Νέιτ Μέισον (17 πόντους) και Ντεσόν Σβαρτζ (13 πόντους) οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και στο ημίχρονο βρέθηκαν στο +18 (57-39 στο 20’).

Ο Τζέιλεν Χαντς (18 πόντους) και ο Τζόε Ράγκλαντ (5 πόντους, 10 ασίστ) προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Οι Γάλλοι σημείωσαν 25 πόντους από λάθη αντιπάλου, έναντι 3 πόντων των «κυανοκιτρίνων», ενώ διπλάσιους πόντους (40-20) είχε η Λε Μαν στη ρακέτα.

Αυτό είχε ως συνέπεια η διαφορά να μεγαλώσει στο δεύτερο μέρος και ειδικά στην τελευταία περίοδο (85-60 στο 35’) και η γαλλική ομάδα να φτάσει στη νίκη.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκεντβίλας, Βέλικοβ, Γκράτσιν.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 30-18, 57-39, 69-54, 96-68.
ΛΕ ΜΑΝ (Ντελόρντ): Ντελάνουϊ 9 (1), Τζόουνς 18 (5 ασίστ), Νάρασε 12 (1), Ντόι 6 (6 ασίστ), Γιγκιτέ 8 (4 ριμπάουντ), Μπουργκέιτ, Λούις 9 (1/4 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Μέισον 17 (3/3 τρίποντα, 5 ασίστ), Μαγούγκμπε 4 (6 ριμπάουντ), Σβαρτζ 13 (1).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ bwin (Σπανούλης): Ράγκλαντ 6 (1/2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 10 ασίστ) , Ντάνγκουμπιτς 4 (1), Χαντς 18 (4/6 τρίποντα, 3 ασίστ), Κασελάκης 4, Τόμπσον 6 (3 ριμπάουντ), Μήτρου-Λονγκ, Ξανθόπουλος, Πουλιανίτης 3 (1), Ρένφρο 5 (4 λάθη), Γουίλιαμς 10 (2/5 τρίποντα), Χουγκάζ 5 (1), Ζούγρης 3.

Ετικέτες

Στην αποστολή της προεθνικής συμμετέχουν δύο αθλήτριες της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου, οι οποίες θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο  Πρωτάθλημα Σκακιού ηλικιών 8-12 ετών, που ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου στην Αίγυπτο.

Η Μυρτώ Λατίφη, ως Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία κάτω των 8 ετών, ξεκινάει από το νούμερο 57 της αρχικής κατάταξης https://chess-results.com/tnr824055.aspx?lan=19+art=0&turdet=YES&flag=30

Η Διονυσία Λατίφη , ως Δεύτερη στην κατηγορία της κάτω των 10 ετών, ξεκινάει από το νούμερο 48 της αρχικής κατάταξης https://chess-results.com/tnr824054.aspx?lan=19+art=0&turdet=YES&flag=30

Ο σκακιστικός σύλλογος "Πνευματική Στέγη Περιστεριού", πιστός στις αρχές του, θα στηρίξει προπονητικά και υλικά τις παίκτριες του προκειμένου να πετύχουν τους αγωνιστικούς τους στόχους.

Περισσότερες πληροφορίες και στο επίσημο site της διοργάνωσης https://wccc2023fide.com/

Καλή επιτυχία κορίτσια.

 

 

Ετικέτες

Μετά από προσπάθειες ενός χρόνου ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ πήρε στα χέρια του την ελληνική ταυτότητα και λογίζεται πλέον Έλληνας.

Η εξέλιξη αυτή επηρεάζει άμεσα το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, αφού ο Ελάιζα θα ελευθερώσει μια θέση ξένου στο ρόστερ το οποίο θα απαρτίζεται πλέον από 6. Οι Ράγκλαντ, Χαντς, Ντάνγκουμπιτς, Ρένφρο, Γουίλιαμς και Τόμπσον κλειδώνουν την θέση τους αφού o «kill bill» δεν χρειάζεται να κόψει κανέναν από τα παιχνίδια της ομάδας στην Basket League.

Με το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική ομάδα ως νατουραλιζέ και μπαίνει στην ίδια λίστα με τους Τόμας Γουόκαπ και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ετικέτες

Βαθιά ανάσα πήρε ο Άγιος Ιερόθεος που με γκολ του Νησαριώτη στο 60΄πήρε τη νίκη απέναντι στο Ηράκλειο και έφτασε τους και έφτασε τους 7 βαθμούς συγκατοικώντας μαζί με τους Άγιαξ Ταύρου, Δάφνη Παλαιου Φαληρου και Μελισσια.

Πηγή Soccerlive.gr

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα έγινε στο 4' όταν ο Βελιανιτης έκανε τη σέντρα σουτ όμως ο Βαμβακάς έδιωξε κόρνερ. Στο 15' ο Παρασκευάς μετά από κόρνερ δεν είχε την καλύτερη δυνατή θέση για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. 

Στο 26' το σουτ του Καριατλή πέρασε άουτ ενώ στο 34' η κεφαλιά του Παπαγεωργίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπακοδήμο που πρόλαβε και τον Βλαχόπουλο. Στο 36' πρωταγωνιστής της φάσης ήταν ο Καλιακούδας που έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ. 

Στο 40' το φάουλ του Ντεμπά πέρασε μόλις άουτ.

Στο 51' ο Ιερόθεος είχε διπλή ευκαιρία, αρχικά με το Ντεμπά και στη συνέχεια με το Στόινα, ενώ στο 52' ο τελευταίος έχασε νέα μεγάλη διπλή ευκαιρία. Στο 54' ο Καριατλής έκανε το φάουλ ο Παρασκευάς έπιασε τη κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε ξυστά άουτ. Στο 60' ο Νησαριώτης έλυσε το γόρδιο δεσμό για τους κιτρινόμαυρους κάνοντας το 1-0 με σουτ. Στο 65' ο Καλιακουδας εκτέλεσε το φάουλ ομως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι,ενώ λίγο αργότερα (72') την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Καριατλή για το Ηράκλειο από φάουλ.

Στο 84' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. 

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα αφού στο 86' αποβλήθηκε ο Καριατλής για τους φιλοξενούμενους ενώ στις καθυστερήσεις την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Μπακοδήμος για εξύβριση, με τον Σουλοβάρι να φοράει γάντια για να υπερασπιστεί την εστία του Ιερόθεου. Στο 90+4 ο τερματοφύλακας του Ηρακλείου, Βαμβακάς που είχε προωθηθεί είχε την ευκαιρία με κεφαλιά να βρει δίχτυα όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Και οι δυο ομάδες έχουν παράπονα από τη διαιτησία

ΑΓΙΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Μπακοδήμος, Μονεμβασίτης (79' Σουλοβάρι), Μαρινης (82' Φραγκος), Μηλιωνης, Νταιφωτης, Βελιανιτης, Στοινα (62' Γιαννοπουλος), Μπριστογιαννης, Νησαριωτης (82' Χριστουλης), Ντεμπα, Καλιακουδας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Χρηστος Λαμπρου) Βαμβακάς, Βλαχοπουλος (65' Βοτσιος), Χριστοπουλος, Ράπτης, Παρασκευας, Νταλενγκα, Παπαγεωργίου (66' Καρωνης), Παπαδοπουλος, Μπάκας, Καριατλης, Σταυρογιαννης (87' Τσιχλας)

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας