Τελευταία ενημέρωση 18:32, 28 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Κρούση για τον 19χρονο αριστερό μπακ του Ατρόμητου, Αλέξανδρο Κατράνη φαίνεται πως έχει κάνει η Σεντ Ετιέν, σύμφωνα με τη SportDay.

 Ο ταλαντούχος μπακ του Ατρόμητου βρίσκεται στο στόχαστρο της γαλλικής ομάδας, η οποία επισημοποίησε το ενδιαφέρον της, αλλά η πρόταση φαίνεται πως δεν ικανοποιεί τους Περιστεριώτες.

Δεν αποκλείεται πάντως να επανέλθει η γαλλική ομάδα με νέα πρόταση για την απόκτηση του παίκτη.

Για τον Κατράνη το ενδιαφέρον από το εξωτερικό δεν είναι καινούργιο, καθώς πριν κάποιο διάστημα η Σαμπντόρια είχε κάνει κίνηση απόκτησής του, ωστόσο η πρότασή της δεν είχε γίνει αποδεκτή από τον Ατρόμητο.

Ετικέτες

Για τις 17 Αυγούστου προγραμματίστηκε τελικά η έναρξη της προετοιμασίας της Ανθούπολης για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Το πρώτο φιλικό για τη νέα χρονιά θα γίνει στις 27 Αυγούστου με αντίπαλο τον Πανιώνιο Κερατσινίου ενώ στις 30 του ίδιου μήνα ακολουθεί φιλικό με τη Θύελλα Περιστερίου.

Ετικέτες

Μάχη με το χρόνο δίνει ο Ατρόμητος για να προλάβει να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από το σημερινό φιλικό με τη Λαμία στο οποίο γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1, όμως όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα πάλι μάχη με το χρόνο είναι αναγκασμένος να δώσει.

Ετικέτες

Την τιμητική 3η θέση κατέκτησαν τα κορίτσια του ΓΣΠ στην τελική φάση της Β Εθνικής Γυναικών για πρώτη φορά στα 4 χρόνια που ουσιαστικά υπάρχει το τμήμα.

Η έφορος του τμήματος Γεωργία Σπυροπούλου κάνοντας τον απολογισμό της φετινής χρονιά έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:

Ετικέτες

To πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας χρονιάς μέσα στο Περιστέρι θα δώσει αύριο ο Ατρόμητος το οποίο οι φίλοι που είναι ακόμη στο κλεινόν άστυ το περιμένουν με ανυπομονησία για να δουν τα πρώτα δείγματα δουλειάς του Νταμίρ Κάναντι.

Αντίπαλος του θα είναι η Λαμία (19.00) η οποία ανέβηκε φέτος στη Super League.  O Αυστριακός  Νταμίρ Κάναντι έχει προγραμματίσει πάντως πρωινή προπόνηση και στην συνέχεια θα επιλέξει την αποστολή για το φιλικό. Όσοι παίκτες δεν συμπεριληφθούν, θα προπονηθούν στο Περιστέρι πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας