Τελευταία ενημέρωση 13:03, 28 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

26 Σεπτεμβρίου 2016: Ο Γιώργος Κορακάκης στο ντεμπούτο του στο πάγκο του Ατρόμητου (που προερχόταν από δύο σερί ήττες) εναντίον του Αστέρα Τρίπολης παίρνει το ρίσκο και χρησιμοποιεί στη βασική ενδεκάδα τον Κατράνη αντί του μέχρι πρότινος βασικού Μπίτολο. Η επιλογή του αιφνιδιάζει!

7 Αυγούστου 2017: Ο Αλέξανδρος Κατράνης παίρνει το αεροπλάνο με προορισμό τη Γαλλία και το Σεντ Ετιέν. Ζει το μεγάλο ευρωπαϊκό όνειρο.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο ο νεαρός άσος καθιερώθηκε στην ενδεκάδα, έγινε από τα hot ονόματα της νέας γενιάς Ελλήνων ποδοσφαιριστών και το εξαργύρωσε με μια μεταγραφή στην ομάδα που έχει παίξει ο τεράστιος Μισέλ Πλατινί. Τι άλλο να θέλει ένας νέος αθλητής από τη ζωή του;

Και από την άλλη ποια θα ήταν η μοίρα του σήμερα αν δεν είχε βρεθεί στο δρόμο του ο Γιώργος Κορακάκης ο οποίος τον είχε δύο χρόνια παίκτη στην Κ20, τον ήξερε καλά, ήξερε τι μπορεί να προσφέρει και μέχρι που μπορεί να φθάσει; Ο κατάλληλος άνθρωπός στην κατάλληλη εποχή.

Γι' αυτό και το ποδόσφαιρο θέλει τύχη. Και ο Αλέξανδρος πέρα από τις ικανότητες του και τα τεράστια περιθώρια εξέλιξης είχε την τύχη, τη μεγάλη τύχη να έχει στο ξεκίνημα του έναν προπονητή που τον ήξερε σαν «κάλπικη δεκάρα». Κάπως έτσι το όμορφο ποδοσφαιρικό παραμύθι που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο έχει πλέον συνέχεια σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Γαλλίας!.

Καλή επιτυχία Αλέξανδρε!

Ετικέτες

Ιδανική μέρα, ιδανική ώρα για πρεμιέρα!.

Ετικέτες

Την καλύτερη λύση για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων βρήκε ο ΑΟ Περιστερίου στο πρόσωπο του Τάκη Γιαταγανάκη.

Ετικέτες

Με απόλυτη συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα η Γυναικεία Ομάδα της ΑΕΚ που αγωνίζεται στην Α' ΕΣΚΑ προχώρησε στην ολοκλήρωση του ρόστερ για τη νέα σεζόν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης, του προπονητή Νίκου Κόμη και του team manager Γιώργου Νάου.

Ετικέτες

Το κερασάκι στην μεταγραφική τούρτα των επιτυχιών φαίνεται ότι δεν έχει μπει ακόμη για τον ΓΣΠ καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα είναι σε συζητήσεις με τον Κίκι Κλαρκ που άμα τον αποκτήσει και αυτόν τότε ας αρχίσουν οι άλλοι να ψάχνουν για τον δεύτερο!

Το δημοσίευμα του sport-fm αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής

«Φαβορί για την άνοδο στην Α1 πριν ακόμα αρχίσει το πρωτάθλημα της Α2 είναι το Περιστέρι, αφού θέλει να ολοκληρώσει ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή, που ενδεχομένως να είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Κίκι Κλαρκ, που έχει περάσει από Αιγάλεω, Άρη και πέρυσι από τον Προμηθέα Πατρών και έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α2, αφού έχει βουλγαρικό διαβατήριο.

Ο 32χρονος είναι ο πρώτος στόχος για τη διοίκηση του Φίλιππου Κότση και του Ανδρέα Πολέμη, του έχει προσφερθεί συγκεκριμένη πρόταση και πλέον αναμένεται η απόφασή του έμπειρου γκαρντ που την περασμένη σεζόν είχε 12,5 πόντους μέσο όρο.

Αν η απάντησή του είναι αρνητική, τότε οι Περιστεριώτες θα στραφούν σε άλλες λύσεις».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας