Τελευταία ενημέρωση 23:15, 28 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την ευκαιρία να «βγάλει» χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας είχε ο προπονητής του Άγιου Ιερόθεου στο πρώτο φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Κ20 που έγινε στα Ριμινίτικα της Αγίας Ελεούσας.

Ο νεαρός τεχνικός χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες και είδε την ομάδα του να σκοράρει με τους Αργυρίου, Παπαδόπουλο και να παίρνει τη φιλική νίκη με σκορ 2-0.

Έπαιξαν οι: Ζήκος (46′ Ρουμπής), Μπιρμπίλι (46′ Μπούρας), Καφαλίδης (46′ Ρικούνοβ), Παρασκευόπουλος (46′ Μανδαμαδιώτης), Πολίτης (46′ Κατσικιας), Γκουτσούλας (46′ Σιμιτσής), Τσατσαρής (46′ Λεσι), Νιζάμης (46′ Χατζής), Τρακόσης (46′ Ζουνιορ), Σαγανάς (46′ Κιτσόπουλος), Αργυρίου (46′ Παυλοπουλος).

Ετικέτες

Κάλεσμα στα μέλη του συνδέσμου για τον αυριανό φιλικό αγώνα με τον Πανιώνιο κάνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin oi oποίοι στήριξαν την αγαπημένη τους ομάδα και στο φιλικό με τον Ολυμπιακό.

Ετικέτες

Στο «κλαρκ» που θα τον μεταφέρει με ασφάλεια στην Α1 κατηγορία ανεβαίνει ο ΓΣΠ πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α2 μετά την πραγματοποίηση μιας ακόμη σπουδαίας μεταγραφικής επιτυχίας.

Ετικέτες

Τον πρόδωσε η αγάπη του για τη θάλασσα. Έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά χτυπημένος από θερμοπληξία ο πρώην πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σουρτζόπουλος, ο «καπετάνιος» όπως τον έλεγαν οι φίλοι του.

Ακμαίος μέχρι την τελευταία στιγμή, δραστήριος και μάχιμος ο Γιώργος Σουρτζόπουλος ήταν μια πληθωρική προσωπικότητα.

Διατέλεσε πρόεδρος του Ατρόμητου στις αρχές της δεκαετίας του '80 και από τα χέρια του πέρασαν  παίκτες σαν τον Ρυμική, τον Καραλή, τον Λιβαθηνό, τον Ανδροκλή Κωνσταντινίδη, τον Τερζή, τον Αυγουστίδη και τόσους άλλους που τίμησαν το αστέρι.

Πριν από 40 μέρες σε συνάντηση παλαίμαχων που έγινε στον «Άνεμο» έδωσε το παρών, μάλιστα είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τον Γιώργο Σπανό (φωτό) που κατά σύμπτωση ήταν στο ίδιο μαγαζί και αντάλλαξαν απόψεις φυσικά για τι άλλο, παρά για τον αγαπημένο τους Ατρόμητο.

Ετικέτες

Ένα ακόμη ταλέντο εντάχθηκε στα τμήματα Υποδομής του Ατρόμητου. Πρόκειται για τον αμυντικός Σταύρο Μπάπκα που έχει γεννηθεί το 2003 και προέρχεται από την ΑΕ Πολυκάστρου.

Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού και θα στελεχώσει την ομάδα Κ15 που κάνει σήμερα πρεμιέρα υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή Πέτρου Κοντοβράκη.

Η ΑΕ Πολυκάστρου είναι επίλεκτο μέλος του δικτύου σχολών και τιμά αυτή την συνεργασία έχοντας υψώσει την σημαία του Ατρόμητου στο δημοτικό στάδιο της μακεδονικής πόλης.

 

 
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας