Τελευταία ενημέρωση 13:28, 28 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Με τέσσερις μεταγραφές και με τη διατήρηση του βασικού κορμού θα ξεκινήσει ο Φοίνικας την προετοιμασία του για τη νέα περίοδο ελπίζοντας σε μια καλύτερη πορεία από την περσινή χρονιά. Η ανακοίνωση της περιστεριώτικης ομάδας αναφέρει τα εξής:

H ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν, η ομάδα μας ανανέωσε τη συνεργασία της με σχεδόν όλο το βασικό της κορμό. Έτσι, μετά τους Κολέζι, Μάζη, Καρανικόλαο, Γιουλβανίδη και Ρουμελιωτάκη, ο σύλλογος κράτησε στο δυναμικό του και τους Καλάμοτουσακη, Μουράτη, Μυλωνά και τον αρχηγό της ομάδας Σίμο Λάσκαρη.

Ταυτόχρονα, η ομάδα προχώρησε σε τέσσερις σημαντικές προσθήκες για ενίσχυση του ρόστερ της. Έτσι αποκτήθηκαν, ο Χρήστος Σκεπετάρης (στόπερ, 29 ετών από Κηπούπολη), Γιώργος Κουμής (τερματοφύλακας, 23 ετών από Ειρήνη Πετρούπολης), ο Χριστόδουλος Μακρής (στόπερ, 18 ετών από Ατρόμητο Κ18), ενώ επέστρεψε στην ομάδα ο Νίκος Κορδιας (18 ετών, επιθετικός) που απουσίαζε λόγω σπουδών. Το ρόστερ θα συμπληρώσουν και πεντε με έξι ποδοσφαιριστές που θα προωθηθούν από το εφηβικό τμήμα.

Αντίθετα, με τα χρώματα του Φοίνικα δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Αγγελούσης, Ζαχαράκης, Λουκάκης και Δουληγέρης, τους οποίους και η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει για την προσφορά τους στο διάστημα που παρέμειναν σε αυτήν».

Ετικέτες

Ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα η προετοιμασία των παικτών της Χρυσούπολης για τη νέα περίοδο υπό την επίβλεψη του Βαγγέλη Κότσαλου που παραμένει φυσικά για μια ακόμη χρονιά.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει δώσει έμφαση σε αυτές τις πρώτες προπονήσεις στη φυσική κατάσταση μέχρι να περάσει στο στάδιο για το μοντάρισμα της ενδεκάδας.

Ετικέτες

Ο Μπάρκας έκανε τα πρώτα του βήματα στο Νταμάρι. Ο Λημνιός ανδρώθηκε στο Νταμάρι, ο Κατράνης έχει τα πρώτα του ερεθίσματα από τον Ατρόμητο στο Νταμάρι.

Ετικέτες

Με ρεπό τριών ημερών αντάμειψε ο Νίκος Κούστας τους παίκτες του Άγιου Ιερόθεου εν όψει της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου.

Ετικέτες

Το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα στις 21 Αυγούστου στο Περιστέρι μπήκε από σήμερα στο κάδρο του Ατρόμητου έπειτα από την ολοκλήρωση της σειράς των έξι φιλικών αγώνων.


Οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες για 60 λεπτά εναντίον του Πανιώνιου έκαναν αποθεραπεία και spa. Oι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Θεραπεία έκανε ο Μάντσον που αποχώρησε με κάκωση αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Χατζηϊσαιας και Πολύντορο συνέχισαν με θεραπεία και ατομικό με την προοπτική να ενσωματωθούν στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης. Απουσίασε ο Βασιλακάκης (ίωση) που δεν αγωνίστηκε χθες. Αύριο η ομάδα έχει ρεπό.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας