Τελευταία ενημέρωση 23:07, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ένα πολύ ωραίο βίντεο από την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς που έγινε στο γήπεδο της Χωράφας «ανέβασε» η Ανθούπολη η οποία  προετοιμάζεται για να μπει στο νέο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας από πολύ καλή αφετηρία!. Απολαύστε το!

Ετικέτες

H νέα σεζόν είναι προ πυλών και όλα τμήματα της ΑΕΚ Περιστερίου ετοιμάζονται για να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες τους.

Ετικέτες

Τις μηχανές της πρετοιμασίας ανάβει από αύριο ο τεχνικόςτης Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου έπειτα από την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση που έγινε την Παρασκευή.

Ετικέτες

Με νίκη μέσα στου Ρέντη επί του Ολυμπιακού με σκορ 2-1 ολοκλήρωσε σήμερα ο Ατρόμητος Κ20 τον κύκλο των φιλικών προετοιμασίας εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με τον Ιμέρι στο 50’. Ισοφάρισε ο Ολυμπιακός τρία λεπτά αργότερα με τον Λάμπρου. Με την εκπνοή του αγώνα από ωραία ενέργεια του Βιταλιώτη, ο Ρούνης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ξεκίνησαν οι: Κίναλης, Τάμπας, Χοχλαστός, Παπαδογιωργάκης, Στρούγγης, Βιταλιώτης, Νταβιώτης, Ιμέρι, Τριμμάτης, Λαζαρίδης, Νιτσάκης. Έπαιξαν και οι: Χιλάι, Κοεχλέρ, Χατζοβασιλάκης, Σαμπατάκος, Ξενάκης, Ρούνης, Κοτσίκος.

Ετικέτες

Την αποστολή του αυριανού πρώτου αγώνα της νέας χρονιάς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι (21.30) ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι αμέσως μετά την σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

Την  αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Θεοδωράκης, Μάντσον, Ντάουντα, Μπαστακός, Μενσά, Ούμπιντες, Γιαννούλης, Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Ντιγκινί, Χατζηϊσαίας, Καρασαλίδης, Μανούσος, Νάτσος.

Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας