Τελευταία ενημέρωση 19:45, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Σε λύση της συνεργασίας με τον Σταύρο Ηλιόπουλο προχώρησε ο Ηρακλής Περιστερίου.

                                                  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μεταξύ του Προέδρου Δ.Σ της ομάδας μας και του  Ηλιόπουλου Σταύρου, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας μας. Ύστερα από συζήτηση και με γνώμονα το καλό της ομάδας θα πάρουμε διαφορετικούς δρόμους. Ύστερα από έξι μήνες στο τιμόνι της ομάδας έχουμε μόνο καλά λόγια να πούμε για το ήθος του και την σοβαρότητα του. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στο μέλλον. Ταυτόχρονα ολοκληρώνεται και η συνεργασία μας με τον Κο Σαριγκούλη Σταύρο, που επίσης αποχωρεί από την ομάδα μας μετά από σχεδόν τρία χρόνια συνεργασίας σε διάφορα πόστα». 

 Σύμφωνα με το Soccerlive.gr στο πρόσωπο του Γιάννη Γεωργόπουλου η διοίκηση του Γρηγόρη Καλαντζή βρήκε τον διάδοχο στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Περιστερίου.

Ο πρώην προπονητής του Κολωνού και του Αττικού φαίνεται ότι βρίσκεται ψηλά στη λίστα των μπλε για την άκρη του πάγκου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας».

 
Ετικέτες

Ήδη ξεχάστηκε ο χθεσινός αγώνας του Ατρόμητου στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό καθώς οι δύο ομάδες βολεύτηκαν με το 0-0.

Ετικέτες

Ήττα στη Κυψέλη

Tην ήττα στγη Κυψέλη από τον Άτλαντα με σκορ 2-0 γνώρισε η Άμιλλα. Στο 30ο λεπτό ο Τσαλαβούτας άνοιξε το σκορ (1-0) και στο 75' ο Μαρμαράς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Καρράς, Ματσούκας-Μιχαηλίδης

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Κουντουράς, Κόστα, Βούλγαρης (65' Τσιτσόπουλος), Κοσμίδης, Μαρμαράς, Λιβάνιος, Οούνγιου, Τσαλαβούτας (57' Γκίκας), Κώης (46' Νάσι), Καβαλιέρης, Στραβοκέφαλος

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Κανελλόπουλος, Πρίντζιος, Σώκος, Κατσιμπούλας, Καΐσας (81' Αργυρόπουλος), Κατσιούλας, Κλάδης, Ράλλης (55' Ζησάκης), Δημητριάδης (81' Κουτσοκώστας), Χόντζα (55' Καλόγηρος), Χρονόπουλος.

Ετικέτες

Ο βοηθός του Σάσα Ιλιτς, Γιώργος Κορακάκης, τόνισε μετά το ματς με τον Άρη ότι τα συνεχόμενα ματς έφεραν τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα στον Ατρόμητο, όμως θεωρεί πως έβγαλαν αντίδραση κόντρα στον Άρη, ζήτησε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και πιστεύει πως δεν κινδύνευσαν καθόλου από τους «κίτρινους».

Αναλυτικά: «Στα τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε καλά αποτελέσματα κι αυτό οφείλεται πως ήταν πολλές οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τον Ιανουάριο κι, έτσι, βρεθήκαμε να έχουμε δύο άσχημα αποτελέσματα απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό μέσα σε τρεις μέρες και αυτό πήρε την ομάδα λίγο από κάτω.

Σήμερα, δείξαμε αντίδραση, παίξαμε ένα καλό ποδόσφαιρο και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Οφείλουμε να συνεχίσουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είχαμε κατοχή και δεν κινδυνεύσαμε καθόλου από τον Άρη, μόνο κάποιες

Ετικέτες

Ήττα στον Υμηττό

Την ήττα από τον Υμηττό εκτός έδρας με 3-1 γνώρισε ο Ιπποκράτης.

Μόλις στο 14ο λεπτό ο Μασκλαβάνος άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), με τους Περιστεριώτες να επιχειρούν να «απαντήσουν» και να έχουν δοκάρι σρτο 28' με κεφαλιά του Ουάγια. Στο 43' οι «πορτοκαλί» σημείωσαν γκολ με αρκετή δόση τύχης και έκαναν ακόμη πιο γερές τις βάσεις για την επικράτηση. Ο Ε. Παπαζαφείρης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, χτύπησε στο σώμα του γκολκίπερ Τσιριμιάγκου και κατέληξε στην εστία του για το 2-0. Στο 69' ο Μανούσος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με σουτ, για να έρθει η μείωση σε 3-1 από το σουτ του Μηδέλια στο 85'.

Διαιτητές: Τσαγκάρης, Γεωργίου-Συνεφιάς

ΥΜΗΤΤΟΣ (Θανάσης Παύλοβιτς): Κατσιγίνης, Βουτάς, Ε. Παπαζαφείρης, Μοροσάνου, Κίλιας, Κακούρης (79' Ουκάι), Μασκλαβάνος (65' Καλούμενος), Κόρμπης (65' Μανούσος), Καββαδίας (74' Διακόνης), Τσιρίκος (46' Ασράμ), Α. Παπαζαφείρης

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Τσιριμιάγκος, Νάκο, Πατέλης, Παπαϊωάννου, Κομνηνάκης, Ουάγια, Παπαλάιος (80' Μηδέλιας), Τσιργιώτης, Νεστουράι (59' Λέμης), Σοφός (46' Χήρας), Τσόκου.

Πηγή Soccerlive.gr

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας