Τελευταία ενημέρωση 03:50, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

 Την δεύτερη μεταγραφή του   ολοκλήρωσε ο Άγιος Ιερόθεος ενισχύοντας περισσότερο το έμψυχο δυναμικό του. Συγκεκριμένα, η ομάδα των δυτικών προαστίων απέκτησε έναν ικανοτατο μεσοαμυντικό που αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο της.

Υπό τις οδηγίες του Νίκου Κούστα θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο 25χρονος, Δημήτρης Τσατσαρής.

Ο πρώην άσος της Πύδνα Κύτρους ήρθε σε συμφωνία με το σύλλογο των δυτικών προαστίων που δείχνει ότι και την επόμενη σεζόν θα είναι ανταγωνιστικό. Παράλληλα, το νεο απόκτημα των Περιστεριωτών έχει αγωνιστεί σε Φωστήρα, ΑΟ Χανιά και Παναιγιάλειο.

Πηγή: stoplexto.gr

 

Ετικέτες

Το πρώτο φιλικό test της νέας περιόδου έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Ατρόμητος στο αθλητικό κέντρο στα Χάνια του Πηλίου  που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με αντίπαλο τον τοπικό Θησέα Αγριάς.

Η ομάδα σκόραρε εννέα φορές (9-0), από δύο γκολ πέτυχαν οι Ντάουντα, Μανούσος, Βασιλείου και από ένα οι Βασιλακάκης, Λαζαρίδης, Πλατέλλας.

Ο προπονητής  Νταμίρ Κάναντι χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες από ένα ημίχρονο οι οποίοι ωστόσο στην συνέχεια  έκαναν και προπόνηση για να ολοκληρώσουν τον εκπαιδευτικό κύκλο της ημέρας.

Το πρωί έγινε κανονικά προπόνηση.

Ετικέτες

Την εμπειρία και το σθένος του Χρήστου Πατσατζόγλου πρόσθεσε στη φαρέτρα του ο Άγιος Ιερόθεος.

Ο 38χρονος πια άσος με την τεράστια καριέρα στα ελληνικά γήπεδα ντύθηκε στα «κιτρινόμαυρα» και την επόμενη περίοδο θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Περιστερίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής υπογράφοντας για ένα χρόνο παρουσία του προέδρου Τάκη Ρούμπα.

Η παρουσία του ωστόσο θα είναι σημαντική όχι μόνο εντός του γηπέδου αλλά και εντός των αποδυτηρίων καθώς οι νεότεροι παίκτες του «Άγιου» θα διδαχθούν από την πορεία του «Πάτσα» που ξεκίνησε κάπως έτσι, πριν χρόνια από την Αγία Ελεούσα πριν κάνει μεταγραφή στη Ξάνθη και κατόπιν στον Ολυμπιακό κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα ενώ φόρεσε 45 φορές τη φανέλα της Εθνικής συμμετέχοντας στο Euro του 2008 και στο Μουντιάλ του 2010.

 
 
Ετικέτες

Στο Βρότσλαβ της Πολωνίας  4 ως 8 Ιουλίου 2017, πραγματοποιήθηκε   το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης. 

Ετικέτες

Την πρώτη μεταγραφή της νέας χρονιάς αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στα επόμενα 24ωρα ίσως και αύριο ο Άγιος Ιερόθεος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

14 Απρ 2024 Χρυσούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας