Τελευταία ενημέρωση 17:20, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Σε μια σημαντική προσωπικότητα του ελληνικού water polo εμπιστεύτηκε ο ΓΣΠ το τμήμα της Ακαδημίας δείχνοντας ότι δυναμώνει το όνειρο για μια δυνατή υδατοσφαίριση στην πόλη μας. Πρόκειται για τον παλαίμαχο διεθνή πολίστα Γιώργο Ψύχο με συμμετοχή στις Ολυμπιάδες του 1996 και του 2000.

Ετικέτες

Tο δικό του «ευχαριστώ» στους ανθρώπους εκείνους που τον βοήθησαν μέχρι σε αυτή τη φάση της ποδοσφαιρικής του διαδρομής ώστε σε ηλικία 16 ετών να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ατρόμητο εξέφρασε ο Χρήστος Μανδάς.

Ο νεαρός τερματοφύλακας  τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές  που έχω δουλέψει μαζί τους και ο καθένας ξεχωριστά μου έδωσε τα στοιχεία που έχω πάνω μου. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Σάκη Σάσσαλο ο οποίος  από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Ατρόμητο έως και τώρα στην ομάδα των U17 με βοήθησε σε πολλούς τομείς. Στον προπονητή που είχα στην U15 τον κύριο Σωκράτη Οφρυδόπουλος και τους προπονητές μου στην Εθνική Ομάδα κυρίους Γεωργόπουλο και Αϊβαλιώτη.

 Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ  ειδικά στον κύριο Σλόμπονταν  Σουίτσα τον προπονητή τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας ο οποίος έκανε την εισήγηση να γίνω επαγγελματίας και να προωθηθώ στην πρώτη ομάδα του Ατρόμητου».

Και ο Μανδάς κατέληξε:« Σε θεσμικό επίπεδο θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με έφεραν στον Ατρόμητο τον κύριο Τόλη Απόστολου και τον κύριο Θανάση Κασπίρη αλλά και τον αείμνηστο Τάκη Μιχαλέτο. Και βέβαια τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη  Αγγελόπουλο και τον προέδρο της ομάδας κύριο Γιώργο Σπανό που μου έδωσαν τη μεγάλη ευκαιρία για να γίνω επαγγελματίας».

Ετικέτες

 Tην δεύτερη νίκη της στη τελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής πέτυχε απόψε η Γυναικεία Ομάδα Water Polo του ΓΣΠ η οποία κάνοντας επίδειξη δύναμης επιβλήθηκε με σκορ 12-4 του ΟΕΑΝΑ Βόλου στο κολυμβητήριο της Χωράφας.

Τα κορίτσια του ΓΣΠ πάτησαν γκάζι στα δύο πρώτα οκτάλεπτα πετυχαίνοντας εννέα γκολ (9-0) με αποτέλεσμα να κάνουν συντήρηση στην συνέχεια. Πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Κοκκίνου με τέσσερα τέρματα. Δύο γκολ οι Γκοτζιά, Χριστοδούλου και από ένα οι Παπασταθοπούλου,  Κοβάτσεβιτς Ε., Ρεντζιλά, Γεωργίου Α..

Τα οκτάλεπτα: 0-5, 0-4, 3-1, 1-2.

Σύνθεση ΓΣ Περιστερίου:

  1. Κοβάτσεβιτς Σ.

  2. Μπουζίκου

  3. Παπασταθοπούλου

  4. Κουτράκου

  5. Γεωργιοπούλου

  6. Μαντουδιώτη

  7. Κοκκίνου

  8. Κοβάτσεβιτς Ε.

  9. Ρεντζίλα

  10. Γεωργίου Α.

  11. Κουτράκου

  12. Γκοτζιά

  13. Γεωργγίου Αν.

  14. Κούρτη

  15. Χριστοδούλου

Ετικέτες

Σε μια πολύ αξιόλογη πρωτοβουλία που είναι άξια συγχαρητηρίων προχώρησε η διοίκηση της Κηπούπολης η οποία εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς ανακοίνωσε ότι τα παιδιά της Α' Δημοτικού θα έχουν το δικαίωμα της δωρεάν συμμετοχής στην Ακαδημία του συλλόγου.

Ετικέτες

Το χαμόγελο στο πρόσωπο του Θανάση Κασπίρη υποδηλώνει τα συναισθήματα που νιώθει μέσα του μαθαίνοντας ότι ένα παιδί, ο Χρήστος Μανδάς που είχε κοντά του στο «Νταμάρι» από μικρή ηλικία, έγινε επαγγελματίας στον Ατρόμητο. 

Με ντεκόρ μάλιστα στη φωτογραφία που ανταμώνει το παρελθόν με το παρόν (κάτω αριστερά) τον Γιώργο Δασκαλάκη που ο Θανάσης Κασπίρης δεν πρόσεξε αλλά που ο ίδιος είχε φέρει το μακρινό 1989 στον Ατρόμητο από μια ομάδα της Πάτρας και έγινε ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες των φιλάθλων του Ατρόμητου εκείνης της ρομαντικής εποχής.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Θανάσης της δεκαετίας του '70 που έβγαζε τα χρήματα από σακούλες για σκουπίδια για να τα μοιράσει στους παίκτες, ο Θανάσης της δεκαετίας του '80 που έφερνε παίκτες σαν τον Δασκαλάκη, ο Θανάσης της δεκαετίας του '00 και του '10 έστω από ένα άλλο μετερίζι συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο του Ατρόμητο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας