Τελευταία ενημέρωση 12:40, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

 Την σύνθεση της Ακαδημίας της αλλά και το πρόγραμμα των προπονήσεων στη νέα χρονιά ανακοίνωσε η Ανθούπολη. 

Ετικέτες

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο Περιστερίου.

Ο νεαποκτηθείς Μπουσουλάτζιτς παρά την κούραση από τις εργομετρικές εξετάσεις που είχαν προηγηθεί έλαβε κανονικά μέρος. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα τον παρουσίασε ο Team Manager Νίκος Λαζαρίδης. Αύριο το πρωί θα κάνει προπόνηση και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Δανία με την προοπτική να επιστρέψει στην προπόνηση του Σαββάτου.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος οι Μάντσον, Πολύντορο ενώ ο Χατζηϊσαίας ακολούθησε το πρώτος μέρος της προπόνησης. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Ετικέτες

Ικανοποιημένος για τις μέχρι τώρα κινήσεις εμφανίζεται ο προπονητής του Φοίνικα Γιώργος Λαζάρου ο οποίος δήλωσε τα εξής:
«Κινούμαστε ακριβώς βάσει του προγραμματισμού που έχουμε κάνει για τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί σε συνεργασία με την διοίκηση, παρέμεινε ο βασικός κορμός της ομάδας, που ήταν και ο κύριος μας στόχος, ενώ ταυτόχρονα με πολύ προσεκτικές επιλογές συμπληρώνουμε το ρόστερ. Μέχρι το τέλος των μεταγραφών ίσως να γίνουν ακόμα μια η δυο προσθήκες, εφόσον είναι κάτι εξαιρετικό για μας».

Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά θα γίνει την Παρασκευή στο γήπεδο της Χωράφας.

Ετικέτες

Αύριο η πρεμιέρα

Αύριο (Πέμπτη) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της Ανδρικής Ομάδας της Ανθούπολης στις 18.00 στο γήπεδο της Χωράφας  για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Προπονητής παραμένει ο Αντώνης Ζαφειριάδης που πλαισιώνεται σε ρόλο τεχνικού διδύμου από τον Πέτρο Δημάκη,

Το πρώτο φιλικό  θα γίνει στις 27 Αυγούστου με αντίπαλο τον Πανιώνιο Κερατσινίου ενώ στις 30 του ίδιου μήνα ακολουθεί φιλικό με τη Θύελλα Περιστερίου.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Ενημέρωση προς όλους τους ποδοσφαιριστές του αντρικού της ομάδας μας Α.Ο.Ανθούπολη. 17/08/2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 στο γήπεδο της χωράφα θα μοιραστεί αθλητικό υλικό και θα ξεκινήσει η προετοιμασία μας. Το Δ.Σ. Α.Ο. Ανθούπολη σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό ξεκίνημα σε όλους».

Ετικέτες

Με την εκτυφλωτική πορεία της περσινής χρονιάς να αποτελεί οδηγό για τη νέα περίοδο ξεκινάει την Παρασκευή την προετοιμασία της η Ανδρική Ομάδα της Κηπούπολης εν όψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β' Αθηνών.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Η πρώτη συνάντηση για το τμήμα των ανδρών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/8 στης 16:45 στο γηπεδό μας .
Η Διοίκηση εύχεται σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και επίτευξη των στόχων μας».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας