Τελευταία ενημέρωση 22:39, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Μια πάρα πολύ καλή κίνηση ετοιμάζει ο Ατρόμητος που «κυνηγάει» την περίπτωση του Σπύρου Ρισβάνη από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού.


Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού, είχε ενημερωθεί από τη διοίκηση του συλλόγου πως δεν υπολογίζεται από τον Μπέσνικ Χάσι τη φετινή σεζόν και θα ήταν καλό για τον ίδιο να πάει σε μία άλλη ομάδα, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια το και να επιστρέψει καλύτερος την επόμενη χρονιά.

Ενδιαφέρον για τον Έλληνα άσο εκδήλωσαν αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας, όμως χθεσινοβραδινές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης είναι κοντά σε συμφωνία με τον σύλλογο του Περιστερίου.

Ετικέτες

Ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσει αύριο ο Ατρόμητος Κ17.

Ετικέτες

Με μεγάλο στόχο την επιστροφή στην Β' Κατηγορία που δεν κατέστη φέτος εφικτή μέσα από το μπαράζ με τον Θεμιστοκλή ξεκινάει την Δευτέρα την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά ο Ηρακλή.

Ετικέτες

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για τη νέα περίοδο θα δώσει αύριο ο Άγιος Ιερόθςεος καθώς θα αντιμετωπίσει ο Κερατσίνι στο γήπεδο της Πετρούπολης στις 5 το απόγευμα.

Ένα ματς σαφώς με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από εκείνον του προγουμένου Σαββάτου με την Κ20 του Απόλλωνα, όμως από το οποίο ο προπονητή Νίκος Κούστας αναμένεται να αποκομίσει καλύτερα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών ατομικά αλλά και για την απόδοση της ομάδας του γενικότερα.

Ετικέτες

 Την σύνθεση της Ακαδημίας της αλλά και το πρόγραμμα των προπονήσεων στη νέα χρονιά ανακοίνωσε η Ανθούπολη. 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας