Τελευταία ενημέρωση 16:20, 19 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Στο Κορωπί εναντίον του Παναθηναϊκού αγωνίζεται αύριο στις 11.30 ο Ατρόμητος Κ20 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ετικέτες

Να «παίξουν σαν Ατρόμητος» καλούν οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin τους παίκτες εν όψει του αγώνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ετικέτες

Πάνοπλος πηγαίνει ο ΑΟ Περιστερίου αύριο στην Τερψιθέα για να αντιμετωπίσει τα Σούρμενα σε ένα κομβικής σημασία παιχνίδι καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες.

Ετικέτες

Την πρόκριση στους «8» του Elite Neon Cup υλοποιώντας τον πρωταρχικό του στόχο κατέκτησε ο Ατρόμητος Κ15  ο οποίος επικράτησε σήμερα το μεσημέρι με σκορ 2-0 κόντρα στον Άρη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ13 συνέχισε με δύο ακόμη νίκες τις υποχρεώσεις του στο Elite Cup της Παιανίας. Αρχικά κέρδισε με σκορ 5-1 την ΕΠΣΑΝΑ με δύο γκολ του Τσαντήλα και από ένα των Πάντου, Μητρόπουλου, Παναγιώτου.

Στο δεύτερο ματς της ημέρας επικράτησε με 5-0 της Nikkis Cerver Κύπρου με 5-0. Τρία γκολ πέτυχε ο Χρήστου και δύο γκολ ο Τσαντήλας.
 
Έπαιξαν οι: Παπαϊωάννου, Καρδαμης, Αρβανίτης, Τσιαβος, Παναγιώτου, Μητρόπουλος, Μανουσογιωργακης, Χρήστου, Πάνου, Τσαντήλας, Ανταλης, Τσαγκαράκης, Κουρσαρης, Κόρακας, Δάλλας.
 
 
 
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας