Τελευταία ενημέρωση 17:36, 18 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Σε μια κομβική στιγμή της σεζόν ο Φοίνικας έλυσε την συνεργασία του με τον προπονητή Γιώργο Μαχειμάρη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας μας, με τον προπονητή Γιώργο Μαχειμάρη. Ο Γιώργος Μαχειμάρης που ανέλαβε την ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι, κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να φτιάξει και πάλι μια αξιοζήλευτη ομάδα, που διεκδικεί ακόμα και σήμερα την άνοδό της, και για αρκετές εβδομάδες βρισκόταν στην πρώτη θέση του ομίλου μας. 

Μέσα στο διάστημα αυτό η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει αρκετές μεγάλες νίκες, και να προσφέρει συγκινήσεις μέσα από αγώνες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένοι στο μυαλό μας και στην ιστορία του συλλόγου μας.

Πραγματικά νιώθουμε μεγάλη τιμή που -πάνω απ' όλα- ο άνθρωπος Γιώργος Μαχειμάρης ήταν μέλος της ομάδας μας. Η αξιοπρέπειά του και το ήθος του, είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που θέλαμε και θέλουμε να απαρτίζουν το σύλλογό μας.
Γιώργο σ' ευχαριστούμε που μας τίμησες με την παρουσία σου στην ομάδα μας.

 

                                           Η ανάρτηση του προπονητή

Ακόμα ένα όμορφο προπονητικό ταξίδι έφτασε στο τέλος!
Η συνεργασία μου με την ομάδα του Foinikas Peristeriou FC 1970(Α.Σ. Φοίνικας Περιστερίου 1970) ολοκληρώθηκε και δε μπορώ παρά μόνο να είμαι περήφανος για τα οσα καταφέραμε όλοι μαζί τους τελευταίους 8 μήνες!
Η «δουλειά» μπορεί να μην ολοκληρωθηκε αλλά αφήνω την ομάδα μια ανάσα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, 5 μόλις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του απαιτητικού φετινού πρωταθλήματος έχοντας πετύχει «μεγάλες» νίκες!
Σε αυτό σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλους μέσα από την καρδιά μου τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα, σπουδαίους και ξεχωριστούς χαρακτήρες που με έκαναν και εμένα με τη σειρά τους καλύτερο άνθρωπο και προπονητή!
Έναν τεράστιο ευχαριστώ στον πρόεδρο Alexis Margaritis και στον φίλο μου πλέον Άγγελο Μαργαριτη για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν από τη πρώτη στιγμή!
Τελευταίους αλλά πιο σημαντικούς για εμένα ανθρώπους μέσα στην ομάδα «άφησα» τους ΚΥΡΙΟΥΣ δημητρησ χουχουλησ και Δημήτρη Πονηρακο που είχα και θα έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου!
Πραγματική ευλογία να γνωρίζεις τέτοιους σπάνιους ανθρώπους στη ζωή σου μέσα από το ποδοσφαιρο!
Το ευχαριστώ είναι λίγο!
Τέλος, εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να καταφέρει να πετύχει την πολυπόθητη και ιστορική άνοδο και να ξέρουν όλοι πως θα είμαι εκεί να το χαρώ και εγω με την ψυχή μου γνωρίζοντας πως έχω βάλει και εγω ένα λιθαράκι σε αυτό τον άθλο!

Ετικέτες

Άρθρο του περιστεριώτη βουλευτή Ανδρέα Βορύλλα.

Ετικέτες

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη συνεχόμενη απώλεια βαθμών υπέστη η Κηπούπολη, αυτή τη φορά στο γειτονικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Πετρούπολης.

Πηγή Soccerlive.gr

Στο γήπεδο της Χρυσούπολης οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, έπειτα από ένα παιχνίδι που είχε συναρπαστική ροή και έντονες συγκινήσεις.

Μόλις στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 3ο λεπτό σε σπρώξιμο στον Τζαρέλλα και στο επόμενο λεπτό (4') οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με γκολ που σημείωσε ο Βάννας μετά από εκτέλεση κόρνερ (0-1). Οι κόκκινοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 40' ζήτησαν νέο πέναλτι, αυτή τη φορά σε μαρκάρισμα του Παππά στον Τζαρέλλα στο όριο της περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος η Κηπούπολη έχασε πρώτα ευκαιρίες και στο 75' έφτασε στην ισοφάριση με εκτέλεση φάουλ του Νένδου (1-1). Στο τελευταίο τέταρτο έγινε δραματικό ματς, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ανατροπή και τους φιλοξενούμενους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες σε δύο «φαρμακερές» αντεπιθέσεις για το γκολ της νίκης!

Διαιτητές: Γκίκας, Σερεβέτας-Ρομπότης

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Ζαρναβέλης (77' Χάιδας), Πανίδης, Αθανασόπουλος. Σαββουλίδης (46' λ.τρ. Καλέμης), Καλαμοτουσάκης (46' Κούτρης), Τζαρέλας, Λουκάκης, Μάζης (77' Ηλιόπουλος), Νένδος, Μπίσκος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Κώστας Ζαμπέτας): Παππάς (46' λ.τρ. Χεινοπόταμος), Μπόκτορ, Ντίνος (27' Φελώνης), Ζαμπάκας, Κουμεντάκος, Κωνσταντόπουλος, Ανδριτσόπουλος, Βάννας (27' λ.τρ Θαναηλάκης), Νάτσης, Παναγιωτόπουλος, Παπαχρήστος.

 

Ετικέτες

Ξέμπλεξε!

Μετά τη νίκη κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου, ο Ήφαιστος έκανε νέο... άλμα παραμονής αφού επικράτησε με 4-2 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου.

Ετικέτες

Tεράστιας σημασίας νίκη για τον Άγιο Ιερόθεο που επικράτησε με 1-0 της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου και παρέμεινε στην 13η θέση ισοβαθμώντας με ματς περισσότερο με τους Δόξα Βύρωνος και Αγίους Αναργύρους.

Πηγή Soccerlive.gr

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 2' ο Φράγκος με σουτ.

Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε με κεφαλιά ο Φειδαίος ενώ στο 85 αποβλήθηκε ο Μονεμβασίτης με δεύτερη κίτρινη. 

Διαιτητής ήταν ο Μπαϊρακτάρης με βοηθούς τους Μητροφάνη και Τσολακίδη.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Μυλωνάς, Μονεμβασίτης, Πετρόπουλος (81' Τσιάνος), Μπριστογιάννης, Σουλοβάρι, Φειδαίος, Τουρτούλι, Χριστούλης, Νησαριώτης, Κωνσταντουλάκης (61' Θηβαίος), Φράγκος (86' Τίγκας).

ΔΑΦΝΗ (Γιάννης Ντάκουρης) Βεζύρης, Δερμιτζάκης, Λαγοπάτης (11' Πατεράκης), Ζαχαρίου (86' Μπαρμπούνης), Χριστόπουλος, Λιόσης, Βαζαίος (70' Κωστακόπουλος), Παππάς, Βλαχάκης Ε., Παπαδόπουλος, Κωνσταντινιδης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας