Τελευταία ενημέρωση 09:43, 28 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Παρά την αξιόλογη προσπάθεια απέναντι σε ένα καλύτερο αντίπαλο, ο Άγιος Ιερόθεος ηττήθηκε με 2-0 στα Σούρμενα και εξακολουθεί να βρίσκεται στη κόψη του ξυραφιού.

Ετικέτες

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στο «στρατόπεδο» του Ιπποκράτη και αφορούν στην τεχνική ηγεσία.

Πηγή Soccerlive.gr

Καθήκοντα προπονητή αναλαμβάνει από αύριο (15/1) ο Παναγιώτης Καλαϊτζίδης, έχοντας έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου για να διαδεχθεί τον Γιάννη Σκαρπέλη. Ο τελευταίος έκατσε στον πάγκο και στο σημερινό ματς με τον Κολωνό (0-3), έχοντας βρεθεί σε αυτή τη θέση τον περασμένο Ιούλιο. Πλέον, ο Καλαϊτζίδης, με προηγούμενη θητεία στην ομάδα που αντιμετώπισε σήμερα ο Ιπποκράτης, καλείται να οδηγήσει τους Περιστεριώτες σε αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη.

Ετικέτες

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Χρυσούπολη και Κοψαχείλα σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι.

 Πηγή stoplekto.gr

Οι γηπεδούχοι έχουν πλέον 20 βαθμούς και είανι στην 5η θέση, με την Κοψαχείλα να έχει 15 και να είναι στην 9η θέση. Στο 20′ ο Ζούκας έκανε το 1-0 για τη Χρυσούπολη, με την Κοψαχείλα να ισοφαρίζει στο 25′ με τον Δεμερτζή. Στο 65′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Βασιλειάδη.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Σιφογιαννάκης, Χαλίκης, Βασιλειάδης, Πολυζωγόπουλος, Τζαβάρας (90′ Κωτσόπουλος), Μωραΐτης, Λουμίδης, Μακρής (71′ Πίττης), Σιατούνας (63′ Αναγνώστου), Ζούκας, Τζωρτζακάκης

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Λευτέρης Αλεξάκης): Παπαδόπουλος, Ασημακόπουλος, Ντούνης, Κωστής, Μαύρος, Ελ Γκαζάρ (46′ Μπαξεβανίδης), Δ. Βεϊζάι, Φωτόπουλος (75′ Σενεβιράτνε), Δεμερτζής, Φ. Βεϊζάι, Ζαφείρης.

Ετικέτες

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Βασίλης Σπανούλης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, τονίζοντας πως το Περιστέρι πήγε στο Μαρούσι με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και όχι για... τουρισμό, ενώ παράλληλα, χαρακτήρισε τους «πράσινους» ως μια ομάδα που είναι φαβορί για το Final Four της Ευρωλίγκας.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου για την εξαιρετική εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Δεν ήρθαμε εδώ απλώς για να υπάρχουμε. Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι. Παίξαμε με μία ομάδα που είναι φαβορί για το Final Four στην Euroleague κι αν εξαιρέσουμε το τελευταίο δεκάλεπτο είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα».

Ετικέτες

Ενισχύεται σε όλες τις γραμμές ο Ήφαιστος Περιστερίου προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστικός και στο δεύτερο γύρο ώστε να τερματίσει στην όσο το δυνατόν πιο υψηλή θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πηγή Soccerlive.gr

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση του Κωσταντίνου Αλαφούζο προχώρησε σε μία ποιοτική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Ράπτη. Ο 21 χρόνος αμυντικός μέσος που προέρχεται από το πρωτάθλημα της Γ εθνικής και τον Αστέρα Βαρης θα φοράει από δω και στο εξής την ερυθρόλευκη φανέλα αφού στις Συζητήσεις που έγιναν επήλθε συμφωνία. Μεταξύ άλλων το νέο απόκτημα τον Περιστεριωτών έχει αγωνιστική στην Δάφνη Παλαιου Φαλήρου.

 
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας