Τελευταία ενημέρωση 07:38, 29 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Στα χνάρια του πατέρα της, του πρώην πρωταθλητή στο Ύψος Λάμπρου Παπακώστα, βαδίζει η Σάντυ Παπακώστα η οποία είναι αθλήτρια του ΟΦΚΑ Περιστερίου και κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων- Παγκορασίδων που έγινε στην Χαλκίδα.

Η Σάντυ Δανάη Παπακώστα έλαβε μέρος στον τελικό του Ύψους χθες το απόγευμα.

Ξεκίνησε τον αγώνα στο 1,50μ, πέρασε άνετα με την 1η προσπάθεια το 1,50… 1,54… 1,58…και 1,62…ενώ για λίγο δεν κατάφερε να περάσει το 1,65.

Κατάφερε όμως να κερδίσει την 1η Πανελλήνια Θέση αφού ήταν η μόνη που πέρασε το 1,62 με την 1η της προσπάθεια.

Συγκινητική ήταν ωστόσο η στιγμή της απονομής την οποία έκανε ο πατέρας της Λάμπρος Παπακώστας.

Ετικέτες

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι κατόπιν αιτημάτων και για να ικανοποιηθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός φιλάθλων: Δίνεται παράταση για την προσφορά της δωρεάν Παιδικής Κάρτας με την αγορά Διαρκείας για την περίοδο 2017-18 μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή στις 8 το βράδυ.

Η παράταση αφορά και τις περσινές κρατημένες θέσεις που δεν θα ελευθερωθούν μέχρι την Παρασκευή. Το γραφείο διαχείρισης λειτουργεί καθημερινά από τις 12.00 μέχρι τις 20.00.

Ετικέτες

Μετά τον Παναγιώτη Κομνηνό, ένας ακόμη παίκτης που αναδείχθηκε μεσα από την ομάδα Κ20 του Ατρόμητου δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Πειραιά.

Ετικέτες

Φαινόμενα φιλονικιών έχει εντοπίσει ο πρόεδρος του Άγιου Ιερόθεου Παναγιώτης Ρούμπας ο οποίος με μήνυμα του σε σελίδα κοινωνικης δικτύωσης επιχειρεί πολύ σωστά να βάλει ένα τέλος. Έγραψε χαρακτηριδτικά τα εξής:

«Εχοντας την ιδιοτητα του Προεδρου του Δ Σ του Α Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ οφειλω να ενημερωσω οι φιλονικιες μεταξυ φιλων της ομαδος μας δεν προσφερουν τιποτα. Οσοι εχουν περασει απο το Δ Σ εχουν προσφερει ολοι αλλοι λιγο αλλοι πιο πολυ.

Τωρα που η ομαδα βρισκεται στο πιο ψηλο σκαλι της ιστοριας της ας την σεβαστουμε ολοι και οποιος θελει οτιδηποτε να ρωτησει καθε Δευτερα εχουμε Δ Σ. Δεν περισσευει κανεις μας ολοι μαζι οποτε χρειαστει και παντα VAMOS AGIOS».

Ετικέτες

 Την δεύτερη μεταγραφή του   ολοκλήρωσε ο Άγιος Ιερόθεος ενισχύοντας περισσότερο το έμψυχο δυναμικό του. Συγκεκριμένα, η ομάδα των δυτικών προαστίων απέκτησε έναν ικανοτατο μεσοαμυντικό που αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο της.

Υπό τις οδηγίες του Νίκου Κούστα θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο 25χρονος, Δημήτρης Τσατσαρής.

Ο πρώην άσος της Πύδνα Κύτρους ήρθε σε συμφωνία με το σύλλογο των δυτικών προαστίων που δείχνει ότι και την επόμενη σεζόν θα είναι ανταγωνιστικό. Παράλληλα, το νεο απόκτημα των Περιστεριωτών έχει αγωνιστεί σε Φωστήρα, ΑΟ Χανιά και Παναιγιάλειο.

Πηγή: stoplexto.gr

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας