Τελευταία ενημέρωση 06:09, 29 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Την πρώτη του μεταγραφή εν όψει της νέας περιόδου πραγματοποίησε ο Ιπποκράτης. Συγκεκριμένα απέκτησε τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Αντώνη Τσιριμιάγκο ο οποίος την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Γαλαξία Περιστερίου.

Ετικέτες

Οριστικοποιήθηκε σήμερα η διεξαγωγή δύο ακόμη φιλικών αναμετρήσεων τoυ Ατρόμητου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την περίοδο 2017-18.

Συγκεκριμένα στις 12 Αυγούστου θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο και στις 2 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στο γήπεδο «Γ. Καμάρας».

Ο κύκλος των φιλικών αγώνων (όλοι με ομάδες της Super League) ολοκληρώνεται έτσι ως εξής:
Στις 22 Ιουλίου με Λάρισα στο « AELFC Arena».
Στις 29 Ιουλίου με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Στις 2 Αυγούστου με Λαμία στο Περιστέρι.
Στις 6 Αυγούστου με Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι.
Στις 9 Αυγούστου με Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Στις 12 Αυγούστου με Πανιώνιο στο Περιστέρι.
Στις 2 Σεπτεμβρίου με Απόλλωνα στη Ριζούπολη

Ετικέτες

Καλοκαίρι του 2013! Τέσσερα χρόνια πριν. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην Αγγλία και ο Νίκος Λαζαρίδης παραχωρεί συνέντευξη στην εφημερίδα Goal και εκφράζει από τότε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Ατρόμητο.

Καλοκαίρι του 2017!.Ο Νίκος Λαζαρίδης έχει κρεμάσει τα παπούτσια του στον Ατρόμητο και η διοίκηση τον ανταμείβει με μια θέση Team Manager στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Κάποιοι ξέρουν λοιπόν να κρατούν το λόγο τους και ο Νίκος Λαζαρίδης είναι ένας από αυτούς!.

Ετικέτες

Με τρεις προπονήσεις (07.00, 10.00, 17.30) συνεχίστηκε για 10η μέρα η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου στα Χάνια του Πηλίου.
Για μια ακόμη φορά ο προπονητής Νταμίρ Κάναντι και οι συνεργάτες του είδαν με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές να λαμβάνουν μέρος στο σημερινό «βαρύ» πρόγραμμα.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα καλές καθώς δεν έβρεχε όπως τις δύο προηγούμενες μέρες και «βοήθησαν» στην ομαλή ροή των τριών προπονήσεων.

151 01 07182017

Ετικέτες

Μεταγραφική επιτυχία συνιστά για τον Άγιο Ιερόθεο η απόκτηση του περιστεριώτη Μάριου Αργυρίου ενός ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία οιτ θα δώσει πολλές λύσεις στον προπονητή Νίκο Κούστα. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Ο Α.Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον επιθετικό, Μάριο Αργυρίου.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ αλλά και στην κορυφή της επίθεσης και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια που θα καταβάλει ο σύλλογος στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ιωνικός όπου αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ ενώ έχει περάσει ακόμη από ΠΑΟ Ρουφ, Προοδευτική, Μανδραϊκό, Βύζαντα Μεγάρων, Νέα Ιωνία, ΑΟ Χανιά, Ατρόμητο Πειραιά και Εθνικό Πειραιά».

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας