Τελευταία ενημέρωση 02:02, 29 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Το θάνατο παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της πενθεί η οικογένεια του Άγιου Ιερόθεου.

Ετικέτες

Mε αφορμή την πανηγυρική δικαίωση και την παραμονή στην Α' Εθνική, η Υπεύθυνη της Γυναικείας Ομάδας του Ατρόμητου Στέλλα Μουζάκη, ο Team Manager Αναστάσιος Τράγος και η προπονήτρια Καλομοίρα Κοντομίχη εξέδωσαν την παρακάτω κοινή ανακοίνωση:

« Η απόφαση της επιτροπης εφεσεων της Επο δικαιωσε πανηγυρικα την ομαδα μας,  βαζοντας τελος στην πολυμηνη αναμονη κατα τη διαρκεια της οποιας διατηρησαμε την ψυχραιμια μας μη αντιδρώντας απεναντι σε ολους εκείνους που ειχαν βγαλει τη δικη τους ετυμηγορια εχοντας ριξει τον Ατρομητο στη Β' εθνικη.

Παραπεμπουμε στο βαθμολογικο πινακα τους ανωτερω,  διατυπωνοντας τον προβληματισμο μας για το πως ειναι δυνατον να πανηγυριζουν καποιοι εχοντας συγκεντρωσει λιγοτερους βαθμους.

Η ομαδα μας παταει γερα στα ποδια της,  χωρις να πεταει στα σύννεφα , προετοιμαζει μεθοδικα και οργανωμενα το μελλον της,  με ακουραστη δουλειά και ακολουθει τους δρομους της διαφανειας.

Η νικη ειναι συλλογική καθως ολοι οσοι βρισκονται κοντα στην ομαδα στηριξαν την προσπαθεια της διοικησης να υπερασπιστει τα κεκτημενα. Αποτελει ομως και προσωπικη δικαιωση της υπευθυνης Κυρίας Στέλλας Μουζακη,  δινοντας τη δυνατότητα στο τμημα να γιορτασει το Σεπτέμβριο τα 10 χρονια λειτουργίας του με τα 6 τελευταια συνεχομενη παρουσια στην Α Εθνικη , εχοντας πετυχει μια εξωγηπεδικη νικη γοητρου.
Αγωνιστικα η ομαδα πετυχε μια μεγαλη υπερβαση,  κουβαλωντας απο την 1η αγωνιστική μια αδικη τιμωρία η οποια εκανε το εργο δυσκολοτερο.

Εδω και μια 5ετία δουλευουμε στις υποδομες παρουσιαζοντας τη φετινη χρονια στην Α Εθνικη και το κορυφαιο επιπεδο γυναικειου ποδοσφαιρου στη χωρα μας,  μια νεα γενια αθλητριων με μεσο ορο ηλικιας τα 16 χρονια,  οι οποιες εχουν αρχισει ηδη να τροφοδοτους τα εθνικα συγκροτηματα.

Τα κοριτσια μας,  κατορθωσαν να διατηρησουν την ομαδα στην Α Εθνικη εχοντας να ανταγωνιστουν εμπειρες αθλητριες υψηλου επιπεδου. Γνωριζουμε οτι απεχουμε πολυ απο τις ισχυρες ομαδες της κατηγοριας μη αμφισβητωντας το βαθμολογικο πινακα,  δεν υποτιμαμε την προσπαθεια καμιας ομαδας με την οποια παλεψαμε για την παραμονη,  ουτε τις εμπειρες παικτριες τους,  διεκδικουμε το σεβασμο ολων στην προσπαθεια και το οραμα μας.

Δουλευουμε με δικα μας παιδια για τη δικη τους εξέλιξη σε συναρτηση με την ομαδα στηριζομαστε πανω τους,  δεν ειμαστε περαστικοι απο το χωρο,  δε λειτουργουμε καιροσκοπικα,  δε φτιαχνουμε βιογραφικα!


Ειασμτε περηφανοι γιατι εχουμε δημιουργησει ως τωρα,  με το υπαρχον υλικο θα μπορουσαμε να εχουμε απο μια ομαδα σε Α,  Β και Γ Εθνικη χωρις τους πορους των δυνατων ομαδων,  οι εμπειρες αθλητριες μας μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου,  ειναι χρονια στην ομαδα,  την αγαπουν και στηριζουν τα νεα κοριτσια και το οραμα της προπονητριας Καλομοιρα Κοντομιχη.

Η Ζουμπουλακη,  η Μυλωνα με πορεια στο χωρο,  η αρχηγος και εμπειρη πια Τραγου,  οι σταθερες και αξιοπιστες Αργυριαδη,  Στεφανοπουλου ειναι τα συνδετικα στοιχεια αυτο που δεν πρεπει να ξεχναμε ομως ειναι οτι ο κορμος της ομαδας ειναι η ακαδημια. Τα νεαρα κοριτσια με μηδαμινες παραστασεις διεκδικησαν και κερδισαν την παρουσια τους στην Α Εθνικη και το γεγονος αυτό μονο περηφανους μπορει να μας κανει.

Το εργο του χτισιματος της ομαδας θα ηταν ευκολοτερο σε χαμηλοτερο επιπεδο και σε καμια περιπτωση δε θα σημαινε καταστροφη καθως η προοπτικη του οραματος μας για μια υγιη,  αυτοτροφοδοτουμενη ομαδα με ψυχη τα νιατα,  τις ιδεες,  την αγαπη για το αθλημα δεν εξαρταται απο τις κατηγοριες.
Ευχαριστουμε ολους οσους στηριξαν την ομαδα απο τους προεδρους ΠΑΕ και Ερασιτεχνη ως τους γονεις των κοριτσιων και τους φιλους που στηριζουν».

Ετικέτες

Ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ατρόμητος Αντώνης Πατατανές με αφορμή την πανηγυρική δικαίωση της Γυναικείας Ομάδας έκανε την παρακάτω δήλωση στο peristerisports: «Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα. Η δικαίωση για την ομάδα μας είναι γεγονός. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ακύρωσε την αφαίρεση βαθμών που μας είχε επιβληθεί αρχικά, ποινή που μας υποβίβαζε στη Β' Εθνική Γυναικών.  Οι προσπάθειες όλων μας και κυρίως των παικτριών, προπονητών και υπευθύνων επιβραβρεύτηκαν. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία στη νέα αθλητική σεζόν».

Ετικέτες

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ηρακλή καταδικάζοντας συμπεριφορές παλαίμαχων και στελεχών του συλλόγου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το νέο Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Ηρακλής Περιστερίου, πιστό στις αρχές και τις αξίες του Ερασιτεχνικού αθλητισμού, θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους γονείς και στους φίλους-μέλη που παραβρέθηκαν στις αρχαιρεσίες της ομάδας μας.
Παράλληλα καταδικάζει με πολύ έντονο τρόπο και επιφυλάσσεται για περαιτέρω ενέργειες, τις απρέπειες ορισμένων παλαιμάχων που είχαν να περάσουν από το γήπεδο τουλάχιστον είκοσι χρόνια και κάποιων που δηλώνουν φίλαθλοι και λένε ότι αγαπάνε τον Ηρακλή.

Αλλά με τα λόγια τους και τις ενέργειές τους δείχνουν ότι μόνο το κακό του Ηρακλή θέλουν. Αν λοιπόν θέλουν το κακό της ομάδας, ας μην ξανάρθουν στο γήπεδο. Ας βρούν άλλη ομάδα να βλάψουν και να βγάζουν τα προσωπικά τους απωθημένα.
Καταδικάζουμε και κάποιον πρώην παράγοντα της ομάδας, ο οποίος όποτε ήρθε στα γραφεία της ομάδας (δύο φορές στα τελευταία δέκα χρόνια )μόνο κακό έκανε λόγω της ανεπάρκειάς του και της αντιπάθειάς του προς ορισμένα μέλη του Δ.Σ.

Με κάποιους δε, γραφικούς και με τις ανοησίες που γράφουν στο facebook δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά. Χαρακτηρίζονται από μόνοι τους (είναι η πρώτη και τελευταία φορά πού ασχολούμαστε μαζί τους δια του Τύπου) και χαρακτηρίζουν και αυτούς που τους παροτρύνουν. Τους επισημαίνουμε όμως ότι τα όρια ανοχής μας τελείωσαν.
Επίσης θέλουμε να καυτηριάσουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων προς το ιδρυτικό μέλος της ομάδας μας Κο Μαστροκωστόπουλο Γιώργο. Εμείς σαν Ηρακλής του ζητάμε συγγνώμη.
Για την ιστορία και την ενημέρωση όλων, σας παραθέτουμε τα παρακάτω:
Στα πλαίσια του «εύ αγωνίζεσθαι» και της ευγενούς άμιλλας έχουμε μία από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες του Νομού Αττικής.
Έχουμε δώσει παίκτες και στο παρελθόν και σήμερα στην ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, στην μικτή Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ και στην μικτή Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ (κλιμάκιο Δυτικής Αθήνας).
Η Διοίκηση, έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία και έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες στους προπονητές της, χωρίς ποτέ να παρεμβαίνει στο έργο τους.
‘Ολοι οι προπονητές της ομάδας μας έχουν πτυχίο ποδοσφαίρου. Αυτό το έχουν αποδεχθεί όλοι οι γονείς που μας έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά τους.
Όποιος γονιός έχει άλλη φιλοσοφία, μπορεί να πάρει το παιδί του μέχρι το παιδικό και να πάει σε ομάδα της αρεσκείας του.
Όσον αφορά την Ανδρική Ομάδα, θεωρούμε πώς άδικα βρίσκεται στην Γ΄Κατηγορία και πως είναι η τελευταία χρονιά που θα είναι εκεί».

Ετικέτες

 Κατά καιρούς τον βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να παίρνει θέση με έναν δικό του ιδιαίτερο τρόπο για τα «δρώμενα» του Ατρόμητου και του ΓΣΠ. Η «γλώσσα» που χρησιμοποιεί σπάνια λαθεύει γιατί χαρακτηρίζεται από ορθή κρίση και  «καθαρό μυαλό. Όπως επίσης τον χαρακτηρίζει η σεμνότητα και η ταπεινότητα ως άνθρωπο!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας