Τελευταία ενημέρωση 21:16, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Εναν γνώριμο ποδοσφαιριστή για την γραμμή κρούσης  του απέκτησε ο Ηρακλής καθως μετα απο εναν χρόνο απουσίας απο την ομαδα επέστρεψε στους μπλε ο Καζακοπουλος  που ειχε φορέσει την φανέλα του Ηρακλή και πρόπερσι με μεγάλη επιτυχία καθώς ειχε σκοράρει 17 τέρματα ..! 
Ο 24χρονος επιθετικός εχει φορέσει την φανέλα των ΑΟ Περιστερίου, Άμιλλα, Ιπποκράτη δήλωσε στους erasitexnes365 τα εξής :«ειμαι πολυ χαρούμενος για την επιστροφή μ στην ομαδα ! Όταν κάποιοι άνθρωποι ενδιαφέρονται για σένα τοσο έντονα με ωραίο τροπο δεν μπορεις παρα να δεχτείς την πρόταση τους ! Γυρίζω σε μια ομαδα που αγαπώ και ειμαι πολυ χαρούμενος ! ».

Ετικέτες

Ο Λε Ταλέκ πριν έρθει στον Ατρόμητο ρώτησε αρκετούς συμπατριώτες του για το ελληνικό πρωτάθλημα και κυρίως για την ομάδα που του έκανε πρόταση. Μεταξύ αυτών, όπως παραδέχθηκε, μίλησε με τον Τζιμπρίλ Σισέ, τον Αμπντούν και τον Τζιμπούρ.

Και οι τρεις του είπαν τα καλύτερα λόγια και τον προέτρεψαν να αποδεχθεί την πρόταση. Εκείνος όμως που έκανε την μεγαλύτερη προσπάθεια και έδειξε ότι είναι ένας σπουδαίος χαρτακτήρας είναι ο Λοράν Αγκουαζί. Πρόσφατα τον είχαμε χαρακτηρίσει αξιοπρεπέστατο όσον αφορά την παρουσία του στον Ατρόμητο.

Τώρα μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας τζέντλεμαν, ένας άνθρωπος που ξέρει να σέβεται το ψωμί του. Ο Αγκουαζί ήταν εκείνος που θα λέγαμε ότι έκανε τη μισή δουλειά. Δεν άφησε κανένα ενδοιασμό στον Λε Ταλέκ και κυριολεκτικά τον έσπρωξε να έρθει στο Περιστέρι. «Πήγαινε με κλειστά μάτια. Είναι καταπληκτική ομάδα, με καταπληκτική διοίκηση, καταπληκτικούς ανθρώπους και φιλάθλους που θα σε αγαπήσουν από την πρώτη στιγμή. Έχουν μια δική τους κουλτούρα και βλέπουν το ποδόσφαιρο διαφορετικά. Και πάνω απ’ όλα δεν θα χάσεις τη δουλειά σου» είπε ο Αγκουαζί στον Λε Ταλέκ και η εξαιρετική του στάση έχει εκτιμηθεί δεόντως από τους ανθρώπους του Ατρόμητου.

Ετικέτες

Η διοίκηση του Ατρόμητου τόλμησε φέτος, παρά την τεράστια οικονομική κρίση, να επενδύσει πάνω στην πιο ταλαντούχα ομάδα Νέων που είχε ποτέ. Στην εκπληκτική Κ20 της περσινής περιόδου που μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη στη νέα σεζόν. Όποιος είδε σήμερα από κοντά το φιλικό της επαγγελματικής ομάδας με την Καλλονή και πρόσεξε τους Νάτσο, Μπαστακό, Κατράνη και Ρεγκάκο θα κατάλαβε πολλά.

Για δέκα ημέρες λοιπόν ο Γιώργος Κορακάκης, οι συνεργάτες και οι παίκτες του θα δουλέψουν έτσι όπως πρέπει να δουλέψουν για να δρέψουν ακόμη καλύτερους καρπούς από το δέντρο της παραγωγής ταλέντων. Θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Ελατοχώρι Πιερίας, μέσα σε ιδανικό περιβάλλον από καιρικές συνθήκες και σε ένα γήπεδο –χαλί που μαρτυρά και η εικόνα.

Έτσι φτιάχνονται οι ομάδες και ο Ατρόμητος καλά έκανε και επένδυσε και πρέπει να συνεχίσει να επενδύει σε αυτή την ομάδα γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν βρίσκονται συχνά και αυτή η εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών πρέπει να προστατευτεί ως κόρη οφθαλμού. Κι επαναλαμβάνουμε: Όποιος είδε σήμερα από κοντά το φιλικό της επαγγελματικής ομάδας με την Καλλονή και πρόσεξε τους Νάτσο, Μπαστακό, Κατράνη και Ρεγκάκο θα κατάλαβε!

Ετικέτες

Όταν το παιχνίδι τελειώνει (έστω φιλικό) και ο κόσμος φεύγει ικανοποιημένος από το γήπεδο σημαίνει στην ομάδα του γίνεται μια ωραία κατάσταση.

Ετικέτες

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Κλεισμένο δεν τον λες, όμως ο Ατρόμητος έχει στα σκαριά μια πολύ μεγάλη μκεταγραφή.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας