Τελευταία ενημέρωση 13:13, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Άντονι Λε Ταλέκ σε συνέντευξη του στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RMC εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο. Αναλυτικά είπε:

 

Για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση της ελληνικής ομάδας: «Εδώ και δέκα ημέρες ο ατζέντης μου ήταν σε επαφή μαζί τους. Πήρα κάποιες πληροφορίες για την χώρα και την ομάδα. Μου είπαν ότι πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο με έδρα την Αθήνα που θα παίξει στα προκριματικά του Europa League. Όλα αυτά μαζί με έκαναν να συμφωνήσω.»

 

Για το αν πήρε διαβεβαιώσεις για τα χρήματά του: «Φυσικά, αυτή η πρώτη ερώτηση που τους έκανε. Ο μάνατζερ μου, Καρίμ Ακλίλ μου εξήγησε ότι υπάρχουν οικονομικές συμφωνίες που διασφαλίζουν την χώρα για τα τρία επόμενα χρόνια. Έτσι, λογικά, δεν θα υπάρχει πρόβλημα αλλά όταν πηγαίνεις στο εξωτερικό δεν μπορείς να είσαι ποτέ 100% σίγουρος. Δεν ξέρω πολλά πράγματα για την χώρα. Μίλησα με κάποιους παίκτες στο τηλέφωνο και με διαβεβαίωσαν ότι ο Ατρόμητος πληρώνει καλά και στην ώρα του. Με τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την περίοδο είναι σίγουρο ότι τους έθεσα αυτή την ερώτησα. Ευτυχώς τα προέβλεψα όλα στο συμβόλαιο μου, επομένως όλα θα πάνε καλά.». 

 

Για την έλλειψη σταθερότητας στην χώρα: «Εγώ δεν ανησυχώ. Πάνω από όλα πήγα εκεί για αθλητικούς λόγους, αν και το οικονομικό σκέλος είναι πάντα σημαντικό. Μου είπαν ότι όλα θα πάνε καλά. Η ομάδα επέμεινε για να με αποκτήσει, επομένως δεν υπάρχει ανησυχία.»

 

Για το γεγονός πως θα αγωνιστεί ξανά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση: «Για πολύ καιρό το περίμενα αυτό. Μπόρεσα να παίξω στο Champions League και το Κύπελλο UEFA με την Λίβερπουλ και την Οσέρ. Θα ήθελα να ξαναπαίξω στα Κύπελλα Ευρώπης με τις ίδιες φιλοδοξίες. Ελπίζω ότι θα περάσουμε από τους προκριματικούς γύρους».

 

Ετικέτες

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσαν την κολυμβητική χρονιά οι αθλητές και αθλήτριες του Γλαύκου.

Ετικέτες

Το Σάββατο θα δώσει ο Ατρόμητος Κ20 το πρώτο φιλικό τεστ προετοιμασίας ακριβώς με την συμπλήρωση μιας εβδομάδας παραμονης στο Ελατοχώρι Πιερίας. Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη θα αντιμετωπίσει την Βέροια Κ20 που θα «ανέβει» στο Ελατοχώρι και ασφαλώς θα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να ξεφύγουν οι παίκτες από τη ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων. Όλοι  ανταποκρίνονται πάντως με μεγάλη διάθεση στις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου, βιώνοντας βέβαια κάτι πολύ σημαντικό σε αυτή τη φάση της καριέρας τους.

Σήμερα (Τρίτη) θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή ο τερματοφύλακας Σαμπατάκος που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό και ο οποίος για ιατρικούς λόγους απουσίασε από τις προπονήσεις των πρώτων ημερών. Απουσιάζει  ο Νίκος Σκόνδρας ο οποίος έκανε αρθροσκόπηση και βρίσκεται στην Αθήνα για να κάνει θεραπεία.

Όπως τόνισε στο peristerisports ο γενικός αρχηγός της Κ20 Σίμος Συμεωνίδης η προετοιμασία εξελίσσεται χωρίς προβλήματα και όλοι οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή μετέχουν κανονικά στις προπονήσεις δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους παρά το βαρύ πρόγραμμα.

Ετικέτες

Για τρίτη μέρα συνεχίστημε σήμερα εντατικά η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου Κ20 στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Ετικέτες

Την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του Ατρόμητου Κ17 στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών (Νταμάρι).

Προπονητής συνεχίζει ο Βασίλης Καλτσής ο οποίος καλείται να δουλέψει με μια νέα ομάδα καθώς έγιναν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. Αρκετοί παίκτες από την περσινή ομάδα ανέβηκαν στην Κ20 ενώ επιπλέον αποχώρησαν οκτώ ποδοσφαιριστές.

Το αναλυτικό «πάρε - δώσε» του Ατρόμητου Κ17 που ξεκινά τη χρονιά με φιλοδοξία να κάνει καλύτερη πορεία από την περσινή είναι το εξής:

α/α

ετος

Αποχώρησαν

 

1

1999

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

 

2

1999

ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

3

1999

ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

4

1999

ΣΙΟΡΟΒΙΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

5

1999

ΣΤΡΙΓΚΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

6

1999

ΠΡΙΦΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

 

7

1998

ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΜΙΛΤΟΣ

 

8

1998

ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 
   Ήρθαν    

1

1999

ΛΙΒΙΣΙΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ        (T/Φ)

 

2

1999

ΚΟΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΜΥΝ)

 

3

1999

ΡΩΣΣΗ ΛΕΩΝΙΔΑΣ   (ΑΜΥΝ)

 

4

1999

ΝΑΖΟΣ ΝΙΚΟΣ (ΑΜΥΝ)

 

5

1999

ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΜΥΝ)

 

6

1999

ΚΑΚΟΣΙΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΜΕΣΟΣ)

 

7

1999

ΤΡΙΜΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ   (ΜΕΣΟΣ)

 

8

1999

ΑΣΛΑΝΙ   ΟΡΕΣΤΗΣ   (ΜΕΣΟΣ)

 

9

1999

ΙΜΕΡΙ ΑΝΤΙ   (ΜΕΣΟΣ)

 

10

1999

ΖΑΡΑΦΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΗΣ (ΜΕΣΟΣ)

 
 11  1999  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)  
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας