Τελευταία ενημέρωση 04:52, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η οικογένεια του Γ.Σ. Περιστερίου εύχεται στην Εθνική Εφήβων και προσωπικά στον αθλητή της, Διονύση Σκουλίδα, κάθε επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων. Διονύση, δείξε το ταλέντο σου σε όλη την Ευρώπη και βοήθησε την Εθνική μας, να φτάσει στην κορυφή!

Ετικέτες

Την προκήρυξη του 7ου Παπαναστασίου Open έδωσε στη δημοσιότητα ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου.

Ετικέτες

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ολοκληρώνει αύριο ο Ατρόμητος Κ20 στο Ελατοχώρι Πιερίας. Για δέκα μέρες ο Γιώργος Κορακάκης με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν μέσα σε εξαιρετικές συνθήκες βάζοντας την παρακαταθήκη για μια ακόμη εκπληκτική χρονιά στο πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λίγκας.

Με την επιστροφή της στην Αθήνα η ομάδα θα περάσει στο επόμενο στάδιο που είναι το μοντάρισμα της ενδεκάδας μέσα από μια σειρά φιλικών αγώνων.

Γεγονός είναι πάντως ότι ο Γιώργος Κορακάκης θα έχει ευχάριστο πονοκέφαλο καθ' όλη τη διάρκειας της χρονιάς καθώς εκτός από τους παίκτες που είχε μαζί του στο Ελατοχώρι θα μπορεί να υπολογίζει για το πρωτάθλημα και τους ποδοσφαιριστές εκείνους που είναι στην επαγγελματική ομάδα (Παπασπύρος, Λημνιός, Μπαστακός, Νάτσος, Ρεγκάκος, Κατράνης) υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα τους χρειάζεται ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ετικέτες

Αύριο το απόγευμα θα ολοκληρωθεί επί ελληνικού εδάφους η προετοιμασία του Ατρόμητου  για τον αγώνα της Πέμπτης στην Στοκχόλμη με την ΑΙΚ για τον Γ’ Προκριματικό Γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή που το πρωί της Τετάρτης θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Σουηδίας.

Σήμερα το απόγευμα έγινε προπόνηση στο αθλητικό κέντρο με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών πλην των Ναπολεόνι, Λε Τάλεκ οι οποίοι έκαναν ατομικό επειδή ένιωθαν σφιγμένοι από τις προηγούμενες προπονήσεις. Αύριο όμως θα ενσωματωθούν κανονικά.

Ετικέτες

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα περίοδο 2015 – 16 πραγματοποίησε σήμερα ο Ατρόμητος Κ17 στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας