Τελευταία ενημέρωση 22:04, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Α.Π.Ο Ηρακλής Περιστερίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και να καλωσορίσει στην ποδοσφαιρική οικογένεια του τούς κάτωθι ποδοσφαιριστές και να τους ευχηθεί υγεία, κάθε επαγγελματική επιτυχία και καλή νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

1. Παναγόπουλος Σπύρος ένας 29χρονος επιτελικός μέσος που έχει αγωνισθεί κατά το παρελθόν σε Αγ.Ελεούσα , Κεραυνό Αγ. Βαρβάρας , Δάσος Χαϊδάριου , και Θύελλα κορυδαλλού.

2. Μπαλωμένος Σταμάτης ένας 30χρονος πορτιέρο, φύλακας άγγελος κάτω από τα δοκάρια με εμπειρία στο Παλαιό Φάληρο, Αργονάυτη και Αγία Ελεούσα.

Ετικέτες

Η Κ20 δεύτερη πέρσι στην Ελλάδα, φέτος πάλι θα πρωταγωνιστήσει. Η Κ17 ετοιμάζεται να κάνει την καλύτερη της πορεία των τελευταίων χρόνων, το ίδιο και η Κ15 η οποία για δύο συνεχόμενα χρόνια εκπροσωπεί την Ελλάδα στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τουρνουά της κατηγορίας της.

Η Κ14, η Κ13 και η Κ12 με όποιον αντίπαλο και αν παίζουν κόβουν «ταρίφα» τις περισσότερες φορές και χάνουν ελάχιστες αλλά σε κάθε περίπτωση είναι και αυτές μεταξύ των κορυφαίων ομάδων στην Ελλάδα. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα οι δύο νίκες της Κ14 και της Κ13 κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν έχει καμία σημασία άμα τα παιχνίδια αυτά ήταν φιλικά, τα παιδιά τα αντιμετωπίζουν λες και δεν υπάρχει «ποδοσφαιρικό αύριο».

Από την κορυφή των Υποδομών μέχρι και τις μικρότερες ηλικίες ο Ατρόμητος προοδεύει, γιγαντώνεται, γίνεται φόβητρο.

Όπως επίσης γιγαντώνεται και μέσα από τη διαδικασία του Δικτύου Σχολών που εξαπλώνεται με μαθηματική ακρίβεια σε όλη την Ελλάδα. Το έργο και η παραγωγικότητα που έχουν καταστήσει τον Ατρόμητο ως μια ομάδα πρότυπο στον τομέα των Υποδομών έχει ως αποτέλεσμα να αποτελεί τον διακαή πόθο πολλών σωματείων της Περιφέρειας που θέλουν να συνεργαστούν μαζί του και να δώσουν την τεχνογνωσία του στους δικούς τους ποδοσφαιριστές.

Σε άλλο σημείο θα αναφερθούμε κάποια στιγμή στην τεράστια σημασία που έχει για τον Ατρόμητο η εξάπλωση του μέσα από το Δίκτυο Σχολών. Για την ώρα θα μείνουμε στο γεγονός ότι χάρις στο μεράκι και την εργατικότητα όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με το «κομμάτι» των Υποδομών ο Ατρόμητος είναι πια ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα σωματεία στην Ελλάδα.

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τη Ξάνθη στο γήπεδο του Περιστερίου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με εξαίρεση τον Ναπολεόνι που ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Απουσίασαν οι διεθνείς Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάτσος. Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο.

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση της Α' και Β' Φάσης Κυπέλλου ΕΠΣΑ με την συμμετοχή των ομάδων της Β' και Γ' κατηγορίας. Αναλυτικά η κλήρωση και με μαυρισμένα γράμματα οι αγώνες των περιστεριώτικων ομάδων:
1. Πανιώνιος Καισαριανής-Φοίνικας Περιστερίου
2. Αναγέννηση Πετρούπολης-Άτταλος
3. Κηπούπολη-ΑΕ Ιλίου
4. Ελευθερούπολη-ΑΟ Κωφών
5. Τερψιθέα-Γκυζιακός
6. Τόλμη Περιστερίου-Γ.Σ. Καισαριανής
7. ΑΕ Γλυφάδας-Απόλλων Χαλανδρίου
8. Ιπποκράτης-ΑΕ Μεταμόρφωσης
9. Αστέρας Ζωγράφου-Δάφνη Παλαιού Φαλήρου
10. Βριλήσσια-ΑΟ Ιλίου
11. Κηφισιά 2010-Αμπελόκηποι
12. Άρης Χολαργού-Μαρούσι
13. Αίμος Πετρούπολης-Ανθούπολη
14. Εθνικός Αστέρας-Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης
15. Φωστήρας Καισαριανής-Θεμιστοκλής
16. ΠΟ Ψυχικού-Άτλας Κυψέλης
17. Προμηθέας-Αλσούπολη
18. Αρίων-Ιεράπολη
19. Κουκάκι-Άγιος Δημήτριος
20. Γαλαξίας-Κοψαχείλα
21. Λαύρα Αργυρούπολης-Κρόνος Αθηνών
22. Κεραυνός Αγίας Βαρβάρας-Πλάτωνας
23. Παπάγος-ΑΕ Αιγάλεω
24. Υμηττός-Πανθησειακός
25. Βύρων-Δάσος Χαϊδαρίου

26. Άρης Πετρούπολης-Μελίσσια
27. Νέα Σμύρνη-Αθηναΐδα
28. Άγιος Θωμάς- ΑΟΝ Αργυρούπολης
29. Πατήσια-Καλαμάκι
30. Άγιαξ Ταύρου-Διαγόρας Αιγάλεω
31. Λέοντες Αθηνών-Κεραυνός Πετρούπολης
32. Ιλίσια 2004-Χαλκηδονικός
33. ΠΑΣ Γαλάτσι-Κολωνος
34. Πετράλωνα-Λαρισιακός
35. Θύελλα Περιστερίου-Κένταυρος Βριλισησσίων
36. Ταταύλα-Πέρα Κλουμπ
37. Ελπίδα Αγίων Αναργύρων-Κεραμεικός
38. Τριφυλλιακός-Αστέρας Εξαρχείων
39. Νεοπεντελικός-ΑΕ Περιστερίου
40. Ηρακλής Περιστερίου-Αθηναϊκός
41. Άμιλλα Περιστερίου-Λυκόβρυση
42. Αρμενική-Παλαιό Φάληρο
43. Κορωνίδα-Ατρόμητος Χαλανδρίου
44. Χρυσούπολη-Παράδεισος Αμαρουσίου
45. Ορφέας Αιγάλεω- Απόλλων Σμύρνης (ερασιτέχνες)

Ετικέτες

Σήμερα (Δευτέρα) και ώρα 19.30 έχει προγραμματιστεί για την αγωνιστική σαιζόν 205-16 η πρώτη συνάντηση των αγωνιστικών τμημάτων της κολύμβησης στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Χωράφας

Επίλεκτα, προαγωνιστικά και αγωνιστικά θα βρεθούν με τους προπονητές τους και θα ενημερωθούν για την έναρξη της προετοιμασίας τους για μια αθλητική χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχίες και δυνατές συγκινήσεις.

Αρχιπροπονητής  για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά θα είναι, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε ατομικό ή συλλογικό επίπεδο στο χώρο της κολύμβησης, ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γιάννης Ορφανίδης, ενώ στο πλευρό του ως βοηθός του θα βρίσκεται ο αθλητής του ΓΣΠ Νίκος Σημαντήρας.

Στα προαγωνιστικά και στα επίλεκτα προπονητές θα είναι ο επί ο μακροβιότερος (δεκαπέντε χρόνια) προπονητής  ο Μιχάλης Μαγκλής μαζί με Διονύση Νικόπουλο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας