Τελευταία ενημέρωση 22:03, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πραγματοποιήθηκε χθες το τουρνουά που διοργάνωσε ο Ήφαιστος για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του. Ήταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου που βρήκε νικήτρια της Θήβα με δύο νίκες 2-1(στα πέναλτι) τον Σπόρ F.M(Φούκας-Τριανταφύλλου) και τον Ηφαιστο 1-0(Βαλσάμης).

Στο άλλο μάτς ο Ηφαιστος επικράτησε του ΣΠΟΡ F.M με 4-0(Kαρυώτης 2, Ρώτσιος 2).

Ελαβαν συμμετοχή οι παλαίμαχοι του Ηφαίστου Περιστερίου του ΑΟ Θήβα και η ομάδα του ΣΠΟΡ F.M.

--------------------------------------------------

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΘΗΒΑΣ: Σταματίου, Καραμπιτσάκης, Κυριάκου, Ζαγαρίτης, Νάσκος, Βαλσάμης, Τριανταφύλλου, Φούκας, Χαλβατζής, Μακρυπούλιας, Κουτσοβασίλης. Και οι: Κουτροτμάνος, Σταμέλος, Μανόπουλος, Κάλλης.

  -----------------------------

ΣΠΟΡ F.M: Μαμούρης, Σωτηρακόπουλος, Πάντας, Μορώτσος, Πολυμερόπουλος, Τσουτσαίος, Κωσταβάρας, Αβραμίδης, Μπόρσης, Παπαιωάννου, Μυρούλης. Και οι: Λυπημένος, Ζιαμπάρας, Αλεξιάδης, Τσάμπρας,

Στην αποστολή ήταν ο Γιώργος Χελάκης, ο Νίκος Κατσαρός.

 --------------------------------

 ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Βάκρας, Κούσουλας, Μόσχος, Κότσιαρης, Τσέκας, Τσιρογιάννης, Ρώτσιος, Μέλλος, Βίτσας, Βαρλάμης, Δράκος. Και οι: Λιάπης, Δεμίρης, Κολιοκότσης, Τσαχάκης, Μπακλαβάς, Καρυώτης, Τρανός.

 -----------------------------------

Τους αγώνες του τουρνουά διαιτήτευσαν η Βανέσσα Μαραγκού , η Αλεξοπούλου και η Καράβα. 

Πρίν τους αγώνες έγιναν απονομές και μετάλια σε φυσικά πρόσωπα. Και ο καθιερωμένος αγιασμός από τον αιδεσιμώτατο πατήρ Ιωάννη.

Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα ήταν οι Ταουξής, Μαρούπα, Σκούμα, Παύλου, Μανόπουλος, Κυριακού, Σοβατζής, Τσακίρογλου.

Οι απονομές ήταν μια προσφορά του Δημήτρη Μόσχου.

***Παραβρέθηκαν ακόμα ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΑΝΑ Φίλιππας Ντόβας, ο Γιάννης Σάμιος, ο παλαίμαχος διαιτητής Ζαχαριάδης, o Hλίας Γκόβας(ΕΟ.Π.ΕΚ διευθυντής οικονομικού), ο Αρης Δημοθεόδωρος, ο παλιός πρόεδρος του ΑΟ Θήβα Αλέξαvδρος Ακριβάκης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Θήβας Κώστας Χατζόπουλος, ο Γιώργος Θανάσου(γραφείο τύπου του ΑΟ Θήβα), ο Βασίλης Τουρίκης Γιώργος Μεγαρίτης. Από την άλλη το παρών έδωσε ο γνωστός δικηγόρος – ποινικολόγος Βασίλης Ταουξής , συνοδεύοντας την Ειρήνη Μαρούπα, ακόμα οι καλοί συνάδελφοι ο Δημήτρης Σοβατζής γνωστός δημοσιογράφος – αθλητικογράφος, εκπρόσωπος – υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων των βετεράνων του ΑΟ Θήβα, αλλά και μια μεγάλη αθλητική προσωπικότητα του αθλητισμού της Θήβας με δυο δικά του αθλητικά ιστολόγια ο Σίλας Παύλου που είναι οι δυο μεγάλοι συμπαραγωγοί της διαδικτυακής εκπομπής «Αθλητικό Περισκόπιο», ενώ ο δεύτερος είναι ιδιοκτήτης του ιστολογίου Θήβα Sport.   κ.α.

 

Πηγή:TOPIKO24

 

Ετικέτες

Crash Test με Χρυσούπολη

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσει ο Ταξιάρχης στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα Ανεξάρτητων Ομάδων Περιστερίου. Την Πέμπτη η ομάδα του Δημήτρη Μαυρίκου θα αντιμετωπίσει την Χρυσούπολη και σαφώς τα συμπεράσματα που θα βγουν για την κατάσταση των παικτών θα είναι πολύτιμη δεδομένου ότι η Χρυσούπολη αγωνίζεται στη Β' ΕΠΣΑ. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Χρυσούπολης και θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

 

Φιλική νίκη επι του Ατρομήτου με 2-1 πέτυχε ο Ταξιάρχης εξάλλου στο φιλικό που έγινε το Σάββατο το βράδυ στο γήπεδο του Ηφαίστου. Παρά τις αρκετές ελλείψεις η ομάδα μας παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκόρ αρκετά νωρίς (10') έπειτα απο τραγικό λάθος της άμυνας, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη με 2-1. Το 1-1 έγινε στο 40' με τρομερή προσωπική ενέργεια του Γεωργόπουλου Γιάννη που ξεπέρασε τρεις αντιπάλους και πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.Το τελικό 2-1 πραγματοποιήθηκε στο 85' απο τον Αγγελίδη έπειτα απο εκτέλεση φάουλ του Θέου και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες είχαν συμβιβαστεί με την ισοπαλία. Μελανό σημείο του αγωνα οι τραυματισμοί των Μανιουδάκη, Τριανταφύλλου και Πλέστη που θα εκτιμηθούν τις επόμενες ημέρες. 

 

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ (ΜΑΥΡΙΚΟΣ) : ΜΑΡΙΝΑΚΟΣ, ΠΡΙΤΣΗΣ, ΘΕΟΣ, ΤΡΩΙΑΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜ (45' ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ) (46' ΣΒΑΡΝΟΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤ (45' ΠΛΕΣΤΗΣ), ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ (45' ΔΕΜΑΝΟΝΑΚΟΣ), ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ (75' ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝ (45' ΠΙΞΟΜΑΤΗΣ), ΚΕΜΠΡΟΑ, ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑΣ

 

 

Ετικέτες

Mια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ατρόμητος Κ15 στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Σήμερα το μεσημέρι υποδέχθηκε στο «Νταμάρι» τον Παναθηναϊκό σε φιλική αναμέτρηση με όλα όμως τα χαρακτηριστικά ενός επίσημου παιχνιδιού κι επικράτησε με σκορ 3-1 έχοντας μάλιστα ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα τέρματα.

Στο 15’ ο Κυριφίδης πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, πέρασε έξοχη κάθετη πάσα στον Μπουρτένη που πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0.

Στο 39’ ο Ανδριόπουλος σε μια από τις προωθήσεις του βρήκε πάλι δίχτυα, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ζευγαρώνοντας τα τέρματα του Ατρόμητου. Με την εκπνοή του ημιχρόνου μείωσε ο Παναθηναϊκός.

Στην επανάληψη ήρθε σχετικά νωρίς το τρίτο γκολ της ομάδας του Σωκράτη Οφρυδόπουλου που σφράγισε και τη νίκη. Σκόρερ ο Σκαραμάγκος στο 58’ από πάσα του Κολινιάτη.

Σε άλλες φάσεις μακρινό σουτ του Πολίτη στο 22’ δεν βρήκε στόχο όπως και δύο σουτ των Κοντίνα (62’), Βαγγέλη (67’).

Η σύνθεση του Ατρόμητου: Σκλιάς (70 Κοσκινάς), Πολίτης (70’ Κ. Χαλιμούρδας), ,Κουστουμπάρδης (70’ Β. Φίλιας), Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Δρόσος (60’ Χατζής), Σάσσαλος (65΄ Δημητρίου), Κιριφίδης (50’ Καστώρης), Σκαραμάγκος (70’ Γ. Χαλιμούρδας), Μπουρτένης (50’ Βαγγέλης), Κολινιάτης.

Ετικέτες

Ο ποδοσφαιριστής της Super League (σ. η αναφορά γίνεται για τους εν ενεργεία παίκτες) που έχει δώσει τα περισσότερα παιχνίδια στην κατηγορία είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης. Ο αρχηγός του Ατρόμητου έχει αγωνιστεί σε 286 αγώνες στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και είναι στην κορυφή της λίστας.

 Εκτός από τον Ατρόμητο, οι υπόλοιπες συμμετοχές του ήταν με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Αστέρα Τρίπολης. Ελάχιστα πίσω του ο χαφ του Πλατανιά, Φανούρης Γουνδουλάκης, με 282 ματς, έχοντας θητεύσει και σε Καλαμάτα - Πανιώνιο. Προμηνύεται "μάχη" λοιπόν ανάμεσα σε Φυτανίδη και Γουνδουλάκη και έχει αξία να διαπιστωθεί ποιος εκ των δύο θα κόψει πρώτος το... νήμα στο φινάλε της σεζόν!

Σε περίπτωση που ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συνέχιζε σε ομάδα, και δεν έφευγε από τον ΠΑΟΚ, θα ήταν αυτός στην κορυφή, μια και έχει μετρήσει στη διάρκεια της καριέρας του 381 παιχνίδια με τον Δικέφαλο, αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Το Sport24.gr έφτιαξε τη λίστα με τους παίκτες που στις ομάδες τους έχουν καταγράψει τις περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα της πρώτης Εθνικής κατηγορίας (Super League).

ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Φυτανίδης Ατρόμητος 286
Γουνδουλάκης Πλατανιάς 282
Ζησόπουλος Αστέρας Τρίπολης 244
Μανιάτης Ολυμπιακός 242
Μάντζιος Λεβαδειακός 223
Μπαϊκαρά Πανθρακικός 220
Μάκος Παναιτωλικός 213
Νάστος Βέροια 211
Ταυλαρίδης Παναθηναϊκός 198
Τζιόλης ΠΑΟΚ 195
Φλίσκας Ξάνθη 192
Περόνε Ηρακλής 173
Τζεμπούρ ΑΕΚ 170
Αναστασιάδης Καλλονή 131
Κόρμπος Πανιώνιος 130
Τζημόπουλος-Τσουκαλάς ΠΑΣ Γιάννινα 124
Ετικέτες

Γιατί όχι; Με ανεβασμένη ψυχολογία περιμένει η Κηπούπολη το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Χαλανδρίου για τη Β' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Παρά το γεγονός ότι το ματς θα γίνει εκτός έδρας, οι παίκτες της περιστεριώτικης ομάδας πιστεύουν στην πρόκριση κόντρα σε ένα ισχυρό αντίπαλο έχοντας δείξει καλά δείγματα γραφής στο ματς με την ΑΕ Ιλίου. Το παιχνίδι του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 16.30.

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας