Τελευταία ενημέρωση 04:08, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μελοπρεπέστατα ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας του Ατρόμητου Πλαγιαρίου με το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου. Η επίσημη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί αύριο (Πέμπτη) και ώρα 20.00 σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Hayatt στη Θεσσαλονίκη.
Με την εκδήλωση ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου εντάσσεται και επισήμως στο δίκτυο ακαδημιών "Ατρόμητος Soccer Schools".

Θα παραστεί ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτιγκ της αθηναϊκής ΠΑΕ κ. Τόλης Αποστόλου και κλιμάκιο προπονητών των ακαδημιών της ΠΑΕ.

 

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Δώρα Ιωακειμίδου, υπεύθυνη επικοινωνίας και ανάπτυξης του Ατρομήτου Πλαγιαρίου, πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ.

 

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Ατρόμητου Πλαγιαρίου, Μιχάλης Σαλέπης προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας, τους αθλητές, τους γονείς και τα παιδιά να παραβρεθούν και να ενημερωθούν για τον προγραμματισμό, αλλά και τις λεπτομέρειες της εξαιρετικής αυτής συνεργασίας, που δίνει όραμα δημιουργικής ανάπτυξης στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας / πληροφορίες: 6970632681

 

Χορηγός επικοινωνίας www.acadimies.gr

 

 

Ετικέτες

Στο ματς της πρεμιέρας με τον Ήφαιστο Περιστερίου ξεχώρισε με την απόδοση του συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ευρεία νίκη που σημείωσε ο Άγιος Ιερόθεος (4-1).

Ετικέτες

Tα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας συνεχίζει η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου η οποία θέλει να παρουσιαστεί περισσότερο ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.

Τα κορίτσια με το αστέρι θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στις 12.30 στο γήπεδο της Χρυσούπολης την Αγία Παρασκευή. Η προπονήτρια Καλομοίρα Κοντομίχη θα χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες που έχει στη διάθεση της.

 

Ετικέτες

 Ατρόμητος γιατί γουστάρει! Το μεγάλο άλμα στην καριέρα της έκανε η επιθετικός Παναγιωτίδη Ευαγγελία καθώς από  την γυναικεία ομάδα του Μεσολόγγι 2008  στην οποία άνηκε μέχρι πρότινος, εντάσσεται στην αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου.
Η 18χρονη που θα συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα του Περιστερίου αποτελεί μια  πολύ ταλαντούχα ποδοσφαιρίστρια που αναμένεται να βοηθήσει κατά πολύ την ομάδα του Ατρομήτου. Για την απόκτηση της ενδιαφέρθηκαν και άλλες ομάδες της Α΄Εθνικής αλλά λόγω της μεταγραφής της στα ΤΕΕΦΑ Αθηνών, προτίμησε η διεθνής με την Εθνική Νεανίδων, να συνεχίσει στην ομάδα του Ατρομήτου που κατόρθωσε να  την πείσει και να ντύσει στα ''κυανόλευκα'' την αθλήτρια από την Πρέβεζα.

 Η ομάδα του Μεσολογγίου εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής: "Η Πρόεδρος το Δ.Σ, και ο προπονητής του Μεσολόγγι 2008 ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά της την αθλήτρια  Ευαγγελία Παναγιωτίδη και ανακοινώνει την μεταγραφή της στον Ατρόμητο Αθ.
Το  Μεσολόγγι 2008 είναι μια ομάδα που στηρίζει την προσπάθεια των νέων κοριτσιών και προωθεί κάθε δυνατή προσπάθεια εξέλιξης τους.  Ευαγγελία σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στο ταξίδι αυτό του ποδοσφαίρου και υγεία πάνω απ’όλα, και καλή σταδιοδρομία".

Ετικέτες

Ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσει αύριο το εφηβικό τμήμα του Ηρακλή Περιστερίου. Αντίπαλος του θα είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς στο γήπεδο Ηλιούπολης. Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στις 14.45 στα γραφεία της ομάδας και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ηλιούπολη.

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας