Διακοπή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε συλλογικό επίπεδο σε όλη την Ευρώπη, λόγω των αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων και στο πλαίσιο αυτό, αρκετοί παίκτες θα απουσιάσουν τις επόμενες μέρες από το Μαζαράκη.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι κανονικά στις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για την αποστολή της Εθνικής ομάδας για την αναμέτρηση κόντρα στο Καζακστάν, ματς στο οποίο η Ελλάδα θέλει μόνο τη νίκη για να πάει σε ματς – τελικό κόντρα σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο και να διεκδικήσει την παρουσία της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο Ουαζντί Κεσχρίντα κλήθηκε στην εθνική Τυνησίας για το σπουδαίο φιλικό κόντρα στην εθνική Κροατίας (22/3) που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.

Ο Αγκιμπού Καμαρά κλήθηκε στην εθνική Γουινέας για τις φιλικές αναμετρήσεις της ομάδας του κόντρα σε Βανουάτου (21/3) και Βερμούδες (25/3).

Ο Ντιέγο Βαλένσια είναι στην προεπιλογή της εθνικής Χιλής για τις φιλικές αναμετρήσεις της ομάδας του με αντιπάλους την Αλβανία (22/3) και Γαλλία (26/3).

Τέλος, ο Θανάσης Καραμάνης κλήθηκε από τον Νίκο Παπαδόπουλο στην Εθνική Ελπίδων για τις αναμετρήσεις κόντρα σε Λευκορωσία (22/3) και Ανδόρα (26/3) στο πλαίσιο του 7ου προκριματικού ομίλου του Euro U-21 2025.