Τελευταία ενημέρωση 11:02, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την ερχόμενη Παρασκευή 1 Μαρτίου θα γίνει η γιορτή των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου και η κοπή της πίτας. Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του συνεδριακού χώρου στο δημαρχείο Περιστερίου και θα ξεκινήσει στις 19.30.

Μια γιορτή που θα συνδυαστεί με τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας γι' αυτό και θα τιμηθούν πρόσωπα που άφησαν ανεξίτηλο το όνομα τους στην ομάδα.

Η διοίκηση των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών καλούν όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας να παραβρεθεί σε αυτή τη γιορτή που θα ενώσει το χθες με το σήμερα!

Ετικέτες

Ο περιστεριώτης βουλευτής Ανδρέας Βορύλλας και η «ΝΙΚΗ» λένε για τους αγρότες αυτό που κάνει πως δεν… ακούει η κυβέρνηση ενώ είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

Κατά την ομιλία του για για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονοιμκών για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, ο βουλευτής του Β2 Τομέα Αθηνών της ΝΙΚΗΣ, έκανε λόγο για το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στο θεσσαλικό κάμπο, με τα νέα και τα παλαιά αγροτικά δάνεια.

Ο Ανδρέας Βορύλλας υπογράμμισε την πρόταση της ΝΙΚΗΣ τα δάνεια αυτά να ρυθμιστούν στο σύνολό τους «με απαγόρευση εκπληστηριασμών αγροτικής γης για μία πενταετία τουλάχιστον.

«Στο σχήμα της ρύθμισης θα συμμετέχει και το κράτος με την χρηματοδότηση των τόκων και την αποπληρωμή μέρους κεφαλαίου αναλογικά του ποσοστού καταστροφής των αγροτικών εκτάσεων και του εξοπλισμού τους», ανέφερε.

Ο Ανδρέας Βορύλλας και η ΝΙΚΗ λένε για τους αγρότες αυτό που κρύβει η κυβέρνηση

Την ίδια ώρα ο Ανδρέας Βορύλλας αναφέρθηκε στο πάγιο εδώ και χρόνια αίτημα των αγροτών, το οποίο η κυβέρνηση κάνει πως δεν… υπάρχει, δηλαδή «να νομοθετηθεί ο συμψηφισμός των εισφορών των αγροτών προς τον ΕΛΓΑ με τα ποσά των αποζημιώσεων που έχουν να λαμβάνουν οι αγρότες».

Να σημειωθεί πως εδώ έχουμε το εξής οξύμωρο. Να πρέπει ένας αγρότης να πληρώσει π.χ. 1.000 ευρώ εισφορές για να πάρει 4.000 ευρώ αποζημίωση για μέρος της σοδιάς του που έχει καταστραφεί, καθώς ποτέ η αποζημίωση δεν είναι στο 100% της σοδιάς.

Ειδικά για την Λίμνη Κάρλα, ο Ανδρέας Βορύλλας αναφέρθηκε στην πρόταση της ΝΙΚΗΣ, για τη «δημιουργία μιας νέας λίμνης Κάρλας ως ταμιευτήρα για άρδευση και εκτόνωση πλημμυρών και τη διάνοιξη σήραγγας για την εκροή υδάτων στο Αιγαίο, με ενδιάμεσους μικρότερους ταμιευτήρες και με μικρά υδροηλεκτρικά έργα κατά μήκος της σήραγγας».

Ετικέτες

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια ο Ατρόμητος επισκέπτεται τις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό (24/2, 19:30)  για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.  Τελευταία φορά ήταν στις 23 Ιανουαρίου 2011 όταν νίκησε 1-0 με γκολ του Ηλία Αναστασάκου

Την αποστολή αποτελούν οι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Πομόνης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κούντε, Φριντζόνσον, Κούεν, Ρομπάιγ, Βρακάς, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τζοβάρας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Λούκας Ασεβέδο (ατομικό), Αγκιμπού Καμαρά (τιμωρημένος), Όγκουστ Έρλινγκμαρκ (ίωση) και ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα (ενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί).

Ετικέτες

Στην οριοθέτηση του αιγιαλού και της παραλίας στα Δωδεκάνησα που βασίζεται στο κτηματολόγιο που έφτιαξαν οι Ιταλοί, αναφέρθηκε, εκτός των άλλων, ο περιστεριώτης βουλευτής Ανδρέας Βορύλλας, κατά την ομιλία του στην διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων.

Ο βουλευτής του Β2 Τομέα Αθηνών της ΝΙΚΗΣ, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα νησιά της Δωδεκανήσου όπου ισχύει ακόμα το κτηματολόγιο από την ιταλική κατοχή, το οποίο έγινε σύμφωνα με τις αμυντικές ανάγκες και τον σχεδιασμό των Ιταλών.

«Αυτός ο κανονισμός έχει επιφέρει χιλιάδες προβλήματα διότι ιδιοκτησίες είχαν χαρακτηριστεί ως κοινόχρηστοι χώροι ακόμα σε ακτίνα διακοσίων μέτρων από την ακτή», σημείωσε.

«Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα χιλιάδες ιδιοκτήτες να διώκονται από την κτηματική υπηρεσία με πρωτόκολλα κατεδάφισης», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Βορύλλας.

Ετικέτες

Ο Σωτήρης Ζαρταμόπουλος αγωνίστηκε έξι χρόνια στον Ατρόμητο, από το 1963 μέχρι το 1969, είχε 99 συμμετοχές, σκόραρε τέσσερις φορές και τίμησε με το παραπάνω τη φανέλα με το αστέρι στο στήθος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας