Τελευταία ενημέρωση 08:27, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στο Μαζαράκη και τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ατρόμητου προπονήθηκε από σήμερα (22/03) έως και την Κυριακή (24/03), η Εθνική μας ομάδα.

Η Ελλάδα θα φιλοξενηθεί στο Περιστέρι, κατόπιν σχετικής επιθυμίας του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκουστάβο Πογέτ, στο πλαίσιο της προετοιμασία των διεθνών ποδοσφαιριστών για τον τελικό της προσεχούς Τρίτης, στη Γεωργία με «έπαθλο» μια θέση στα τελικά του Euro 2024.

Η κατάσταση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων στο Μαζαράκη σε συνδυασμό με το γυμναστήριο, αλλά και τα πιο ενδεδειγμένα μέσα αποκατάστασης με την πισίνα, τα σπα και το τζακούζι που διαθέτει το «σπίτι» του Ατρόμητου, προκρίνουν το προπονητικό  κέντρο ως την καλύτερη λύση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ετικέτες

Παρότι έκανε μεγάλη προσπάθεια η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου ηττήθηκε (13-11) από τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του G1 της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη φάνηκε να αιφνιδιάζονται στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, όπου αγωνίστηκαν χωρίς τον Πρέκα, με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ με 4-0 στο πρώτο 8λεπτο.

Στη συνέχεια προσπάθησαν, αλλά το επιμέρους 4-4 έστειλε τις δυο ομάδες στην ανάπαυλα με το σκορ να είναι 8-4 για τους «κυανέρυθρους».

Στο τρίτο 8λεπτο οι πολίστες του ΓΣΠ ήταν εξαιρετικοί και με επιμέρους σκορ 1-5, έφεραν τον αγώνα στα ίσια (9-9) στο τέλος του τρίτου 8λεπτου. Στην τελευταία περίοδο, ο Πανιώνιος έχοντας περισσότερη ενέργεια σημείωσε 4 γκολ και έφτασε στη νίκη έχοντας πρώτο σκόρερ τον Νίκολα Μοσκόφ με 6 τέρματα, ενώ από τον ΓΣ Περιστερίου ο Θανάσης Χρυσοσπάθης είχε 5 γκολ.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 4-0, 4-4, 1-5, 4-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος 1, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 6, Μουρίκης 2, Γούνας 1, Σοφός, Καπετανάκης 2, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Μπιτσάκος Κ., Χρυσοσπάθης 5, Κουκουμάκης, Άντζιτς, Καρούντζος, Φώσκολος 3, Μπεριστιάνος 1, Τοράκης 1, Μπιτσάκος Ανδ., Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

Λούδης: «Κρατάμε την αντίδραση, καθοριστική η απουσία του Πρέκα»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι, όπου κρατάμε την αντίδραση της ομάδας, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που δεν πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας ή τους βαθμούς, κρατάω την αντίδραση μετά από το κακό ξεκίνημα, όπου ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 4-0. Αντιδράσαμε, γυρίσαμε το παιχνίδι κκαι θεωρώ στο τέλοςότι χάσαμε και από έλλειψη ενέργειας. Επίσης καθοριστική όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν και η απουσία του Πρέκα από το παιχνίδι».

Ετικέτες

Με την Τέλεκομ Βόννης, κάτοχο του περσινού τροπαίου του Basketball Champions League, θα αναμετρηθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης το Περιστέρι bwin, έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (21/3) στα γραφεία της FIBA στη Γενεύη.

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του φετινού  BCL  και η ΓΣΠάρα έμαθε τον αντίπαλο της στο
δρόμο για το Final 4 που θα διεξαχθεί στη Σερβία και στην Stark Arena του Βελιγραδίου. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα αντιμετωπίζει την γερμανική και κάτοχο του τροπαίου, Βόννη.

Οι σειρές είναι best-of-three, με τις ομάδες που τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις των ομίλων τους στη φάση των «16» να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας! Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 2-3 Απριλίου, οι δεύτεροι 9-10 Απριλίου, ενώ αν χρειαστούν τρίτοι, στις 16-17 Απριλίου.

Επιπλέον, γνωστές έγιναν και οι διασταυρώσεις ενόψει Final 4, με το ζευγάρι Βόννη-Περιστέρι bwin να συναντάται με το Τενερίφη-Τόφας.

τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης:

Βόννη-Περιστέρι bwin (1)
Μούρθια-Λούντβιγκσμπουργκ (2)
Μάλαγα-Προμηθέας (3)
Τενερίφη-Τόφας (4)

οι διασταυρώσεις στο Final 4:

Νικητής 4-Νικητής 1
Νικητής 2-Νικητής 3

Ετικέτες

Μια ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του φετινού Basketball Champions League πανηγύρισε το Περιστέρι bwin, μετά τη νίκη επί της Τενερίφης στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου»!

Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, η ΠΑΕ Ατρόμητος έστειλε τα συγχαρητήριά της στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη για το σπουδαίο της επίτευγμα, μέσω μιας ανάρτησής της στα Social Media!

«Πολλά συγχαρητήρια στο @peristeribc που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους στο BCL, κατάφερε να προκριθεί στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης! Μπράβο Περιστέρι!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση της ΠΑΕ Ατρόμητος!

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας