Τελευταία ενημέρωση 13:31, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η κληρωτίδα δεν είχε κέφια την Παρασκευή και έστειλε στον Ατρόμητο τον δυσκολότερο αντίπαλο για τα play off του Europa League. Έτσι οι περιστεριώτες θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε, κάτι που μόνο εύκολο δεν μοιάζει. Όπως αναφέρει το sport24 στη γειτονική χώρα προσπαθούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες για τον Ατρόμητο και στέκονται κυρίως στη διαφορά που έχουν οι δυο ομάδες στο μπάτζετ τους.

Χαρακτηριστικά παίρνοντας ως πηγή το transfermarkt "βλέπουν" μία διαφορά 143.000.000 ευρώ υπέρ της Φενέρ στην αξία του ρόστερ (12.5 για τον Ατρόμητο και 156 για την Φενέρ).

Σε θέμα παικτών ο πιο ακριβός για τους Τούρκους είναι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι (12 εκ. ευρώ), ενώ για τον Ατρόμητο ο Στέφανο Ναπολεόνι (1.4 εκ. ευρώ).

Ετικέτες

Έτσι εσείς; - Έτσι εμείς!

  • Αυγ 08, 2015
  • Κατηγορία Editorial

Τερματοφύλακας: Βολκάν Ντεμιρέλ εσείς; – Αντρέι Γκορμπούνοφ εμείς!

Δεξί Μπάκ: Γκιονούλ Γκοκχάν εσείς; – Κυριάκο Κιβρακίδη εμείς!

Αριστερό Μπακ Κάνερ Ερκίρ εσείς; – Μαριάνο Μπιτόλο εμείς !

Στόπερ: Μπρούνο Άλβες εσείς; – Σωκράτη Φυτανίδη εμείς!

Στόπερ: Σίμον Κιάερ εσείς;- Νίκο Λαζαρίδη  εμείς!

Αμυντικό χαφ: Φερνάντο Σόουζα εσείς; – Φερνάντο Ουσέρο εμείς!

Αμυντικό χαφ: Ραούλ Μεϊρέλες εσείς; – Φερνάντο Γοδόι εμείς!

Χαφ: Νάνι εσείς; – Χαβιέρ Ούμπιντες εμείς!

Χαφ: Ντιέγκο εσείς; – Πίτου Γκαρσία εμείς!

Επίθεση: Μούσα Σο εσείς ; – Στέφανο Ναπολεόνι εμείς!

Επίθεση: Φερναντάο εσείς; – Λε Ταλέκ εμείς!

Είναι αλήθεια ότι κάποια ονόματα παικτών της Φενέρμπαχτσε προκαλούν τεράστιο σεβασμό: Ντιέγκο, Νάνι, Φερνάντο Σόουζα, Κιάερ, για τους οποίους δαπανήθηκαν εκατομμύρια ευρώ.

Με δεδομένη όμως , σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, την απουσία του Φαν Πέρσι από τα δύο παιχνίδια, οι ενδεκάδες που θα παραταχθούν οι δύο ομάδες και με διάταξη (4-4-2) αν λάβουμε υπόψη ότι αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί ο Βίτορ Περέιρα αλλά όχι ο Μιχάλης Γρηγορίου, θα είναι «πάνω – κάτω» αυτές, αν όχι αυτές.

Μεγάλος παίκτης ο Μεϊρέλες αλλά του έχουμε δει τους Πορτογάλους με εμάς. Το ίδιο και ο Μπρούνο Άλβες που είναι 34αρης πια. Και να σας πω και κάτι ακόμα:

Βίτορ Περέιρα εσείς; - Μιχάλη Γρηγορίου εμείς! Εδώ κάνουμε ότι κόντρα θέλουν, τον είδαμε τον Πορτογάλο στον Ολυμπιακό.

Ας βρεθούμε εμείς στην πολύ καλή μας μέρα στο Περιστέρι και βλέπουμε. Αφού περάσαμε λοιπόν την πρώτη «ψυχρολουσία» και αντιμετωπίζουμε τα πράγματα πιο ψύχραιμα το συμπέρασμα είναι τελικά ένα: Όλα γίνονται αρκεί να το πιστέψεις!. Και ο Ατρόμητος άμα το πιστέψει μπορεί!

Ετικέτες

Στις 19 Αυγούστου θα δώσει ο Άγιος Ιερόθεος το πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας χρονιάς με τον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου στο γήπεδο του Ιλίου.

Ετικέτες

Το Όσκαρ της (ποδοσφαιρικής) ατυχίας είναι πλέον δεδομένο ότι ανήκει στον Ατρόμητο έπειτα από την  κλήρωση των play offs του Γιουρόπα Λιγκ που τον έφερε αντίπαλο με την τεραστίων διαστάσεων Φενέρμπαχτσε. Με λίγη τύχη θα κληρωνόταν με τη Σλόβαν Λίμπερετς αλλά στο 50-50% η μπίλια δεν του κάθισε. Και τώρα τι;

Οι πιθανότητες είναι συντριπτικά με το μέρος της τουρκικής ομάδας. Όσο κοστίζουν τα παπούτσια του Φαν Πέρσι κοστίζει όλος ο Ατρόμητος.

Ο 32χρονος Ολλανδός αστέρας κόστισε 6.500.000€, ενώ θυμίζουμε πως η ομάδα του Βίτορ Περέιρα είχε αποκτήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Νανί με 5.000.000€. Η πιο ακριβή μεταγραφή πάντως είναι ο Δανός στόπερ, Σίμον Κιερ, καθώς δόθηκαν στην Λιλ 7.650.000€.

Θα είναι παρτενέρ του Μπρούνο Άλβες στην άμυνα, ενώ στην επίθεση παρτενέρ του Φαν Πέρσι θα είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με την Μπούρσασπορ πέρσι, Φερναντάο. Στο κέντρο δημιουργοί θα είναι οι Νανί και Ντιέγκο (ο Βραζιλιάνος που έπαιζε Βέρντερ, Γιουβέντους κτλ).

Ο Ατρόμητος βέβαια δεν έχει τίποτα να χάσει. Μόνο να κερδίσει. Κανείς δεν θα του «χρεώσει» κάτι σε περίπτωση αποκλεισμού αλίμονο. Με οποιαδήποτε ελληνική ομάδα η Φενέρμπατχσέ θα ήταν το φαβορί. Θαύματα στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται συχνά αλλά γίνονται. «Έντεκα εμείς, έντεκα αυτοί» που έλεγε ο αείμνηστος Φέρενς Πούσκας.

Μπορεί ας πούμε τα δύο βράδια στις 20 και 27 Αυγούστου ο «θεός της μπάλας» να νυστάξει και να πάει για ύπνο. Θα ρωτήσει κανέναν; Όχι δεν θα ρωτήσει κανέναν. Θα πάει στο κρεβάτι του να ξεκουραστεί. Τι να λέμε ψέματα; Τον «θεό της μπάλας» να πάει να πάει για ύπνο θέλουμε και μετά βλέπουμε.

Ετικέτες

Πολύ πιθανόν είναι πια το ενδεχόμενο να μην γίνει το πρώτο ματς του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα και να δοθεί αναβολή έπειτα από το μπάχαλο που δημιούργησε η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Μπορεί λοιπόν η σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 22 Αυγούστου όμως ακόμα δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η 16η ομάδα που θα συμμετάσχει στη Super League. Η απόλυτη ξενέρα. Ο Ατρόμητος έχει κληρωθεί να παίξει στο Περιστέρι με την «Ομάδα Α» που όμως δεν ξέρουμε ποια θα είναι. Θα είναι η Κέρκυρα, ο Λεβαδειακός ή ο Απόλλωνας Αθηνών;

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, έκανε δεκτές τις εφέσεις του Λεβαδειακού, του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και του Απόλλωνα Σμύρνης κατά της αθώωσης της Κέρκυρας από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για την υπόθεση της "εικονικής μεταβίβασης μετοχών" και απέβαλε τους Φαίακες από το πρωτάθλημα, περιπλέκοντας την κατάστασηόπως.

Όπως αναφέρει το soccerplus. gr η Κέρκυρα θα προσφύγει κατά της απόφασης στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, έχοντας λίγες πιθανότητες να ανατρέψει τα δεδομένα, καθώς υπάρχει πρόβλεψη στο παράρτημα Α του Πειθαρχικού Κώδικα, βάσει της οποίας οι αποφάσεις της ΕΕΑ κρίνονται σε δεύτερο και τελευταίο βαθμό από την Επιτροπή Εφέσεων.

Σε περίπτωση που η απόφαση διατηρηθεί, τη θέση θα διεκδικήσουν ο Λεβαδειακός από τη Super League (τελευταία ομάδα που υποβιβάστηκε) και ο Απόλλων Σμύρνης από τη Football League (τερμάτισε τρίτος στα play-offs πίσω από τις ΑΕΚ και Ηρακλή).

Ετσι, για το ποια ομάδα δικαιούται τη θέση θα ξεκινήσει μία νέα δικαστική διαμάχη στα πειθαρχική όργανα του ποδοσφαίρου, με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να είναι αρμόδια να αποφανθεί για το θέμα. 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας