Τελευταία ενημέρωση 06:47, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική επιτυχία προχώρησε η ΑΕ Περιστερίου στην προσπάθεια που θα κάνει στη νέα περίοδο για να πετύχει τον στόχο της επιστροφής στην Β' κατηγορία της Αθήνας.

Η ομάδα της πόλης απέκτησε τον πολυσύνθετο Δημήτρη Νικολάου ο οποίος έρχεται για να βάλει την προσωπική του σφραγίδα και να βοηθήσει την Ένωση να κάνει τον στόχο της πραγματικότητα.

Ο Νικολάου αγωνίστηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια στον Γαλαξία και σε δηλώσεις του στο peristerisports τόνισε τα εξής:« Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον Γαλαξία για την συνεργασία που είχαμε και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Έρχομαι στην ΑΕ Περιστερίου μια ομάδα με καλές βάσεις από την προηγούμενη χρονιά, με διάθεση και όρεξη για να συμβάλω όσο μπορώ από την πλευρά μου προκειμένου να επανέλθει άμεσα στη δεύτερη κατηγορία και προσωπικά πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα το επόμενο καλοκαίρι τέτοιο καιρό θα κάνουμε προετοιμασία για μεγαλύτερη κατηγορία».

 

 

Ετικέτες

Σήμερα η πρεμιέρα

Όλα είναι έτοιμα για την πρώτη συγκέντρωση της Άμιλλας εν όψει της νέας χρονιάς. Η ανδρική ομάδα κάνει σήμερα πρεμιέρα και ώρα 19.30 στο γήπεδο Τσαλαβούτα. Αρχικά οι παίκτες θα παραλάβουν αθλητικό και στην συνέχεια θα γίνει η πρώτη προπόνηση.

Φυσικά θα παραβρεθούν εκπρόσωποι της διοίκησης οι οποίοι θα ευχηθούν καλή πορεία στην ομάδα ενώ στους παίκτες θα μιλήσει και ο τεχνικός Γιώργος Μπεκρής για τους αναλύσει το πρόγραμμα των πρώτων ημερών προετοιμασίας.

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η έκτη μεταγραφή που είναι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Αλειφτηρας ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ειρήνης Πετρούπολης. Παλιότερα έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ατρομητος !

 

 

Ετικέτες

Ο παιχταράς Στόιτσεφ που έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου με την προοπτική να αποτελέσει την έκτη φετινή του μεταγραφή δεν θα μπορέσει τελικά να ενισχύσει την ομάδα στους δύο αγώνες με τη Φενέρμπατσέ.

Ετικέτες

 Ένα βήμα πριν από μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή, με φόντο τους αγώνες με τη Φανέρ βρίσκεται ο Ατρόμητος καθώς έπειτα από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών τα βρήκε με την Σαράγεβο και φέρνει στην Ελλάδα τον παιχταρά Μίλιος Στόιτσεφ

Ο 28χρονος άσος έκανε σήμερα την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της Σαράγεβο και ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για το ταξίδι στην Ελλάδα. Σκόραρε μάλιστα στο τελευταίο του ματς κόντρα στη Σιρόκι πετυχαίνοντας ένα γκολ χάρμα οφθαλμών και αμέσως μετά μιλώντας στους δημοσιογράφους παραδέχθηκε ότι ετοιμάζεται να φύγει


«Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να φύγω από τη Σαράγεβο, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεσμεύομαι με τη Σαράγεβο και είμαι επαγγελματίας», τόνισε χαρακτηριστικά

Πάντως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας, Ντζέναν Ούστσουπλιτς, επιβεβαίωσε την αποχώρησή του για τους Περιστεριώτες και τον αποθέωσε για την προσφορά του στη Σαράγεβο.

«Αυτό το γκολ του Μίλος Στόιτσεφ έκλεισε μια όμορφη ιστορία από τη στιγμή που ήρθε στη Σαράγεβο. Του εύχομαι να έχει την καλύτερη τύχη στην καριέρα του», είπε ο τεχνικός των Βόσνιων επιβεβαιώνοντας τη συμφωνία μεταξύ όλων των πλευρών.

Ο Στόιτσεφ είναι έτοιμος αγωνιστικά απ’ όλες τις πλευρές, έχει παιχνίδια στα πόδια του και από τον Ατρόμητο θα γίνει αγώνας δρόμου για να έρθει άμεσα στην Αθήνα και να υπογράψει συμβόλαιο ώστε να δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ στη λίστα για τους αγώνες με τη Φενέρ.

Όπω ς και να ‘ χει όμως η ομάδα θα είναι αχτύπητη, με πολλές επιλογές σε κάθε θέση συνδυάζοντας ταλέντο, εμπειρία και νέο αίμα στο δυναμικό της.

Ετικέτες

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα το απόγευμα για τους παίκτες του Ατρόμητου έπειτα από το χθεσινό ρεπό.

Στο πρόγραμμα που έγινε στο αθλητικό κέντρο έλαβαν μέρος όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του Λε Ταλέκ που είχε απουσιάσει λόγω ίωσης από την προπόνηση της Παρασκευής.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας