Τελευταία ενημέρωση 15:03, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η διοίκηση του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι η πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν θα ξεκινήσει την Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 18.00.

Το παρών στο γήπεδο της Χωράφας θα δώσουν όλα τα μεταγραφικά απόκτημα της ομάδας μας καθώς επίσης και σύσσωμη η διοίκηση.

Η ιστορική ομάδα ξεκινάει τη νέα χρονιά με πολλά όνειρα και στόχο μια πορεία ακόμη καλύτερη από την περσινή.

Επίσης η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι καθήκοντα γυμναστή στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Βαφειάδης.

Πρόκειται για πρόσωπο το οποίο είναι άρτια καταρτισμένο καθώς είναι κάτοχος UEFA Β' ενώ διαθέτει αρκετή εμπειρία με δεδομένο ότι έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών (ομάδα Κ-17, Κ-20). Ο Βαφειάδης αποτελεί γνώριμο πρόσωπο για την ομάδα αφού έχει αναλάβει χρέη προπονητή και στο εφηβικό τμήμα του συλλόγου μας. 

Ετικέτες

Είναι πανταχού παρών, όπου και αν παίζει ο Ατρόμητος και πάντα πιστός.

Ετικέτες

Με χαλάρωμα στο υπέροχο Friends Arena ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος την προετοιμασία του για τον αυριανό πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν με αντίπαλο την ΑΙΚ Στοκχόλμης για τον Γ’ Προκριματικό Γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ετικέτες

Στη Στοκχόλμη βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι η αποστολή των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου για τον αυριανό αγώνα με την ΑΙΚ στο πλαίσιο του Γ’ Προκριματικού Γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αποστολή αναχώρησε στις 11.00 και έπειτα από 3,5 ώρες πτήσης έφθασε στο αεροδρόμιο «Αrlanda» συναντώντας εντελώς διαφορετικές καιρικές συνθήκες συγκριτικά με εκείνες που άφησε στην Αθήνα, με βροχή και θερμοκρασία 15 βαθμών Κελσίου.

Στις 19.00 ώρα Ελλάδας είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου του προπονητή  Μιχάλη Γρηγορίου και του αρχηγού Σωκράτη Φυτανίδη.

Μια ώρα αργότερα θα γίνει η προπόνηση στο Friends Arena, που θα διεξαχθεί η αυριανή μεγάλη αναμέτρηση.

Ετικέτες

Να μην δεχθεί γκολ από την ΑΙΚ είναι ο μεγάλος στόχος του Ατρομήτου στο αυριανό παιχνίδι όπως τόνισε ο προπονητής του Μιχάλης Γρηγορίου κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Στοκχόλμη.

«Είναι πολύ σημαντικό στο πρώτο ματς η ομάδα να κρατήσει το μηδέν και να βάλει γκολ. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα, η ΑΪΚ έχει παίξει 17 επίσημα ματς κι εμείς κανένα. Ο Μπιτόλο είναι πιθανόν να ξεκινήσει βασικός, ο Λε Ταλέκ μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν καταστεί αναγκαίο», ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου για το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού στα προκριματικά του Europa League.

Από τους παίκτες της ομάδας μίλησε ο Στέφανο Ναπολεόνι.

«Πρέπει να έχουμε μυαλό, τίποτα δεν θα κριθεί, μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η ρεβάνς», υπογράμμισε.

Ο Νίκος Λαζαρίδης σχολίασε για την κακή παράδοση που έχει η ομάδα να «χάνει» τις προκρίσεις στην έδρα του.

«Έχουν αλλάξει τα δεδομένα, είμαστε πιο έμπειροι πλέον και αυτό θα μας βοηθήσει», τόνισε.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας