Τελευταία ενημέρωση 18:45, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Διακοπές τέλος για τα γυναικεία τμήματα του ποδοσφσαιρικού Ατρόμητου καθώς την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν προετοιμασία για την σεζόν 2015-16.

Όπως ανακοίνωσε η υπεύθυνη της ομάδας Στέλλα Μουζάκη,οι αθλήτριες της πρώτης ομάδας πρέπει  να βρίσκονται στο Γήπεδο της ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ στις 8.30.

Επίσης οι  Νεανιδες και οι Κορασίδες  πρέπει να βρίσκοντα στο Γηπεδο ΜΑΖΑΡΑΚΗ στις 6.30.

Ετικέτες

Στο φιλικό με τη Λαμία μια εβδομάδα πριν από τον αγώνα με τη Φενέρ τον είδαμε για ένα ημίχρονο αλλά ήταν φανερά έξω από τα νερά του. Άλλωστε είχε μόλις 1,5 μέρα στην ομάδα και ούτε που γνώριζε τα ονόματα των παικτών του.

Ετικέτες

Γενική τιμή 10 ευρώ σε όλες τις θύρες (πλην της Θύρας 3 που είναι 30 ευρώ) όρισε η ΠΑΕ Ατρόμητος για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. Το παιδικό έχει 5 ευρώ.

Η προπώληση  αύριο (Σάββατο) θα γίνει 10.00 με 14.00 από το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων.

Ετικέτες

Μετά την ανδρική ομάδα, ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει της νέας σεζόν και η παιδική ομάδα (έτος γέννησης 2000) του συλλόγου!

Το «παρών» στο Κ.Γ. του Μπόθου έδωσε η νέα διοίκηση του ΓΣΠ, προεξάρχοντος του Φίλιππου Κότση και των άμεσων συνεργατών του, Γιώργου Παρδακίδη, Δημήτρη Σπαθούλα και Δημήτρη Τζαβέλλα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την τεράστια σημασία που θα δοθεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Στην ομάδα παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής της, Ανδρέας Ζιάκας και ο έφορος, Θεόδωρος Χριστογιαννόπουλος. 

Σειρά παίρνει η εφηβική ομάδα του ΓΣΠ, η οποία θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, υπό τις οδηγίες του Κώστα Παπαμάρκου και την διοικητική ευθύνη του Γιώργου Παρδακίδη, η συμβολή του οποίου σε όλα τα τμήματα υποδομής είναι σημαντικότατη. Ο Γ.Σ. Περιστερίου γυρίζει σελίδα και κάνει επανεκκίνηση με στόχο τη δημιουργία ενός πανίσχυρου συλλόγου σε όλους τους τομείς.

Ετικέτες

Την Τρίτη 25 Αυγούστου 2015 ξεκινά την προετοιμασία της για τη αγωνιστική περίοδο 2015-2016 το εφηβικό τμήμα του Ηρακλή Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο του Ηφαίστου  στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας.
Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν φέτος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις να παραβρεθούν στον προγραμματισμένο τόπο και χρόνο για την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο έμπειρος προπονητής Πασχάλης Χλοψιούδης μιλώντας για τους στόχους σημείωσε:
«Στόχος μας είναι η εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών μας. Θέλουμε να τους προετοιμάσουμε για το επόμενο βήμα και θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουν τα παιδιά τ' απαραίτητα εφόδια.
Επίσης θέλω να τονίσω πως όταν είσαι «Ηρακλής» είναι αυτονόητο πως στόχος είναι να ανέβεις στην κορυφή.
Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη χρονιά με παιχνίδια».

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας