Τελευταία ενημέρωση 05:06, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Tελικά θα δούμε Φαν Πέρσι στο Περιστέρι!. Ο Ολλανδός σταρ της Φενέρμπαχτσε αγωνίστηκε απόψε για τριάντα λεπτά στη νίκη της ομάδας του επί της Εσκισεχίρ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με σκορ 2-0 κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και δεν ξεκινήσει στο Περιστέρι θα είναι σίγουρα στην αποστολή που θα επιλέξει ο Βίτορ Περέιρα.

Η αντίπαλος του Ατρόμητου άφησε πίσω της τον αποκλεισμό από τη Σαχτάρ,με τα δύο γκολ να τα πετυχαίνει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Το 1-0 έγραψε ο Φερναντάο μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και κάθετη πάσα του Ντιέγκο, ενώ το δεύτερο γκολ σημείωσε ο Μούσα Σο δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά έπειτα από «καλοζυγισμένη» σέντρα του αριστερού μπακ Καλντιρίμ.

Στη θέση των σέντερ μπακ προτιμήθηκε ο Αμπντουλαγιέ Μπα αντί του Σίμον Κίαερ.

Αυτό συνέβη προφανώς επειδή ο Βίτορ Περέιρα δεν υπολογίζει στον Δανό για το ματς της Πέμπτης (20/8), αφού είναι τιμωρημένος και ήθελε να δοκιμάσει τον 24χρονο Σενεγαλέζο που είναι δανεικός από την Πόρτο.

Η Φενέρ αγωνίστηκε με 4-4-2 και με τους: Βολκάν – Οζμπαϊράκλι, Μπα, Μπρούνο Άλβες, Καλντιρίμ – Νάνι, Μεϊρέλες (62' Μεϊρέλες), Σόουζα, Ντιέγκο (74' Ποτούκ) – Φερναντάο (63' Φαν Πέρσι), Μούσα Σο.

Ετικέτες

Δύσκολα θα συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε ο Μίροσλαβ Στοχ. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στην τούρκικη ομάδα από το 2010, ενώ τις τελευταίες δύο σεζόν έχει παραχωρηθεί δανεικός (ΠΑΟΚ, Αλ Αίν) δεν υπολογίζεται. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω του instagram.

«Αυτό το μήνυμα είναι για τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε! Εκτιμώ πραγματικά την υποστήριξη σας, με κάνει τόσο χαρούμενο και υπερήφανο και σας αγαπώ πολύ και θα αποτελούσε μεγάλη τιμή το να αγωνιστώ και πάλι μπροστά σας!!!! Δυστυχώς, δεν θα με αφήσουν να το κάνω.

Λαμβάνω πολλά μηνύματα πολλά μηνύματα από εσάς κάθε ημέρα και αποφάσισα να σας πως το τι ακριβώς ισχύει!!! Από τη Φενέρμπαχτσε μου είπαν, ότι θα είναι καλύτερο για μένα να φύγω από την ομάδα!!! Είναι σίγουρος ότι υπάρχει κάποιος, κάπου με περιμένει και πως θα γίνω και πάλι ευτυχισμένος, αλλά τέλος πάντων. Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε θα είναι για πάντα στην καρδιά μου!!!!!!! Είναι τόσο λυπημένος, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι», αναφέρει.

Ετικέτες

Τον δικό του άνθρωπο θα έχει ο Ατρόμητος στο αποψινό παιχνίδι Φενέρμπαχτσε – Εσκισεχίρ για την πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Βασίλης Καλογιάννης αναλυτής αγώνων και συνεργάτης του Μιχάλη Γρηγορίου πέταξε το πρωί για την Κωνσταντινούπολη με την προοπτική να παρακολουθήσει στις 10 το βράδυ τον αγώνα της προσεχής αντιπάλου του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Ο Καλογιάννης έκανε αντίστοιχο ταξίδι και στην Στοκχόλμη τις προηγούμενες μέρες και κάθισε μάλιστα πολλές μέρες για να δει την ΑΙΚ σε παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όσον αφορά την κατασκοπεία της Φενέρ δεν θα περιοριστεί μόνο σε αυτό το ματς αλλά και σε όλα όσα έχει δώσει τόσο για το Τσάμπιονς Λιγκ όσο και στα φιλικά προκειμένου ο Καλογιάννης να μεταφέρει πιστά στον Γρηγορίου την πλήρη αποκρυπτογράφηση των καναρινιών.

Ετικέτες

Με ομαλή πρόοδο βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι η απόδοση του νέου Ατρόμητου Κ20 που χτίζει ο Γιώργος Κορακάκης μαζί με τους συνεργάτες του.

Η πρόοδος αυτή αποτυπώθηκε στο σημερινό πολύ δυνατό φιλικό που έδωσε η ομάδα στο γήπεδο Ταύρου αντιμετωπίζοντας τον Φωστήρα που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Ατρόμητος πιάνοντας εξαιρετική απόδοση και στα δύο ημίχρονα αλλά κυρίως χωρίς να χάσει την συνοχή του παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν, επικράτησε με σκορ 1-0 χάρις σε γκολ που πέτυχε ο Μιχάλης Μπαστακός.

Ο νεαρός άσος δεν χρησιμοποιήθηκε στο χθεσινό φιλικό της επαγγελματικής ομάδας με τη Λαμία και κρίθηκε σκόπιμο να πάρει σήμερα χρόνο συμμετοχής.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα κι ένα χαμένο πέναλτι με τον Ρομάριο. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Κομνηνός.

Ετικέτες

Στο αθλητικό κέντρο προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι παίκτες του Ατρόμητου.

Αποθεραπεία έκανε ο Μπιτόλο ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δικέφαλο από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία αλλά νιώθει πολύ καλύτερα. Ο Αργεντινός αμυντικός θα υποβληθεί το απόγευμα σε υπέρηχο. Πάντως τα νέα δείχνουν να είναι καθησυχαστικά και ο παίκτης θα παίξει κανονικά την Πέμπτη.

Αύριο , ημέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, οι παίκτες θα έχουν ρεπό. Θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Κυριακή το απόγευμα για να μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας