Τελευταία ενημέρωση 01:55, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες ο Ατρόμητος Κ15 κέρδισε χθες την Κ17 της Κηφισιάς με σκορ 2-1 στο γήπεδο «Νταμάρι». Σκόρερ και των δύο τερμάτων ήταν ο Βαγγέλης. Ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Οφρυδόπουλος χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Α ημίχρονο: Μανδας,Κατσερης,Κουστουμπαρδης,Χατζης,Αθανασιου, Ξενοπαναγος, Δρόσος, Δημητρίου, Χαλιμουρδας Γ, Βαγγέλης, Σκαραμαγκος.
Β ημίχρονο: Σκλιας (Λουκης), Χαλιμουρδας Κ, Κουστουμπαρδης, Πολίτης, Ανδριοπουλος, Σασσαλος, Κυριφιδης, Καστορης, Γκούμας, Βαγγέλης, Μπουρντενης .

Ετικέτες

Ήττα 2-0 με αντίπαλο την ομάδα του Γκυζιακού  για το ανδρικό τμήμα του Ηρακλή στην εντός έδρας φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το βράδυ.Ένα γκολ με σουτ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και ένα με κεφαλιά προς το τέλος διαμόρφωσαν το τελικό σκορ και την νίκη του Γκυζιακού.
«Βρισκόμαστε στην προετοιμασία έχουμε αρκετά να δουλέψουμε και προσπαθούμε να εφαρμόσουμε κάποια νέα στοιχεία στην ομάδα» ήταν τα λόγια του προπονητή κ. Δ. Κακαβά.

Ανακοίνωσε Καραγκούνη

Ο Α.Π.Ο Ηρακλής Περιστερίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Καραγκούνη.

Τον καλωσορίζει στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Ηρακλή και του εύχεται καλή επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ετικέτες

Με κεντρικό σύνθημα "Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα - Γίνε πρωταθλητής μαζί με τους πρωταθλητές", ξεκίνησε ο Θέρσιππος  από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18:30 στο Δημοτικό στάδιο της "Χωράφας" του Δήμου Περιστερίου την σκληρή δουλειά για την σεζόν 2015 - 16.

Στο μήνυμά της η διοίκηση του περιστεριώτικου συλλόγου που διαπρέπει στο χώρο του στίβου αναφέρει τα εξής: «Όλοι εμείς θα είμαστε καθημερινά εκεί για να υποδεχτούμε τους αθλητές της προαγωνιστικής κατηγορίες (μαθητές γυμνασίου), τους αθλούμενους του τμήματος Γενικής Φυσικής Κατάστασης καθώς και τους μικρούς μας αθλητές της ακαδημίας του στίβου (μαθητές Β, έως & Στ' Δημοτικού).

 

Ετικέτες

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της Τόλμης για τη νέα περίοδο. Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έγινε στις 24 Αυγούστου και πλέον μπαίνοντας στη δεύτερη εβδομάδα οι παίκτες δουλεύουν στον τομέα της φυσικής κατάστασης αλλά και στο κομμάτι της τακτικής προκειμένου να είναι πανέτοιμοι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος αν και υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τότε.

Ετικέτες

Η διοίκηση του ΑΠΕ Γιτάνη ενημερώνει ότι οι εγγραφές για τη νέα αθλητική χρονιά 2015-2016 θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα γυμναστικής στα Δίδυμα Γυμναστήρια  στην οδό Δαμασκηνέας 4, στον Αγ Ιερόθεο, στο Περιστέρι (είσοδος δεξιά στον πεζόδρομο από Ιωαννίνων 44)

Ώρες εγγραφών καθημερινά 18:00-21:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής

Για την εγγραφή χρειάζεται:
1. Αίτηση για εγγραφή αθλούμενου μέλους (παρέχεται από τη γραμματεία μας)
2. Βεβαίωση παιδιάτρου ή παθολόγου ή καρδιολόγου (χωρίς την βεβαίωση δεν γίνεται η εγγραφή)
3. Πιστοποιητικό γέννησης   (μόνο για τα προνήπια και το τμήμα Baby Gym).

Τα μαθήματα όλων των τμημάτων θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου !!!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας