Τελευταία ενημέρωση 15:06, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Tην αποστολή του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Μιχάλης Γρηγορίου αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι κάτωθι δεκαεννέα (19) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Μίλος Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιντες, Θεολόγου, Λημνιός, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Παπασπύρος.

Αποκλείστηκε δηλαδή ο Πίτου Γκαρσία που κρίθηκε ανέτοιμος, αντίθετα  για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του μετέχει ο Κοντοές.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί για τα Ιωάννινα και το απόγευμα θα κάνει προπόνηση στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου.

Ετικέτες

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΥΣΤΕΡΗ

Ήταν 19 Φεβρουαρίου του 2012, όταν ο Ατρόμητος αντιμετώπισε για ακόμα μια φορά τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα, με την κατάληξη όμως να είναι διαφορετική συγκριτικά με τις προηγούμενες φορές.

 

Συγκεκριμένα ήταν και είναι μέχρι σήμερα η μοναδική νίκη που έχει πραγματοποιήσει στην έδρα των Ηπειρωτών, επίδοση που μάλλον δεν τον κολακεύει και ιδιαίτερα μέσα στο σύνολο 10 αγώνων που έχουν δώσει οι δύο ομάδες είτε αφορά ματς.

Κι αν τις σεζόν που εντοπίζονται στη δεκαετία του ’70 οι απαιτήσεις και οι συνθήκες ήταν τελείως διαφορετικές σε σχέση με το σήμερα, ο Ατρόμητος καλείται την Τετάρτη να διαφοροποιήσει αυτή την κάκιστη παράδοση που έχει στα Γιάννινα.

 Και οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν μόνο με την αρνητική παράδοση, αφού πλέον στην εξίσωση προστίθεται και ο βαθμολογικός παράγοντας, ειδικά μετά την εκτός προγράμματος ήττα από τη Skoda Ξάνθη. Ο Ατρόμητος πρέπει να αναζητήσει μία τέτοια νίκη για να «ρεφάρει» την εντός έδρας απώλεια που προκάλεσε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

 Όσο για τους ανταγωνιστές των Περιστεριωτών, ο Παναιτωλικός εύκολα ή δύσκολα θα μπορέσει να πάρει το τρίποντο από τη Βέροια που έχει χάσει τον προσανατολισμό της μετά τα όσα έχουν συμβεί με τον Καρυπίδη και την εμπλοκή του με τον Άρη, η Ξάνθη παίζει με τον Ολυμπιακό ενώ και ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο, χωρίς να έχει περιθώριο για άλλη απώλεια.

 Ωστόσο, όσο και να μπλέκουμε εμείς με τα μαθηματικά, το θέμα είναι ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι παίκτες του μένουν προσηλωμένοι στο τι κάνουν οι ίδιοι με το πρώτο ζητούμενο να είναι η αγωνιστική βελτίωση. Το θετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι φέτος υπάρχουν λύσεις και ειδικότερα από τη μέση και μπροστά, εκεί άλλωστε που εντοπίζεται το πρόβλημα: στη δημιουργία.

 Δεν υπάρχουν μόνο οι σέντρες του Ούμπιντες, δεν υπάρχουν μόνο τα στημένα του Πίτου Γκαρσία (εν προκειμένω θα λείψει από τα Γιάννινα), δεν υπάρχει μόνο το απρόβλεπτο του Μαρσελίνιο, δεν υπάρχει μόνο η ταχύτητα και η πολύπλευρη παρουσία του Ναπολεόνι. Πλέον, υπάρχει η παρουσία του Λε Ταλέκ που μπορεί να προσφέρει και στο ψηλό παιχνίδι και με κάτω την μπάλα, δημιουργώντας και για τους συμπαίκτες του, ενώ με μεγάλη ανυπομονησία αναμένεται και η πλήρης ένταξη του Μίλος Στόιτσεφ.

Ναι μεν ως όνομα ο Λε Ταλέκ να ήταν αυτός που ξεχώρισε από τα καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά τα όσα ξέρουμε και τα όσα έχουμε δει από τον Σέρβο μας προϊδεάζουν τόσο για θέαμα όσο και ουσία και θα τολμήσω να πω για αλλαγή επιπέδου της ομάδας, όπως την ξέρουμε έως σήμερα.

Μένει βέβαια να φανεί ποια θα είναι αυτή η συνταγή που θα προτιμήσει ο Μιχάλης Γρηγορίου, ώστε να ενώσει με τέτοιο τρόπο τα κομμάτια του παζλ και να δούμε έναν Ατρόμητο που θα διεκδικήσει και στην πράξη την έξοδό του στην Ευρώπη και τη νέα σεζόν.

Τις επόμενες μέρες θα έχουμε την ευκαιρία μέσω του peristerisports.gr να δούμε και τις πιθανές διατάξεις και τα πρόσωπα που μπορούν να τις στελεχώνουν, με βάση και με τα όσα έχουμε δει εντός των τεσσάρων γραμμών.

Για την ώρα προέχει η νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα...

Ετικέτες

Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας επιστρέφει ο δημοφιλής ΓΣΠ έπειτα από την οριστικοποίηση της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

 

Η ομάδα της δυτικής όχθης ξεκινάει τις υποχρεώσεις της από την Α’ Φάση την Τετάρτη αντιμετωπίζοντας στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής την τοπική Ευρώπη Πευκοχωρίου με στόχο την νίκη και την πρόκριση στη Β’ Φάση.

 

Σε περίπτωση νίκης λοιπόν θα υποδεχθεί την Παρασκευή τα Τρίκαλα στο Περιστέρι. Εάν περάσει νικηφόρα και από το πολύ δύσκολο παιχνίδι, επόμενος αντίπαλος στις 28 Σεπτεμβρίου θα είναι εκτός έδρας αυτή τη φορά ο νικητής από το ζευγάρι Εθνικός ή Ηρακλής – Αρκαδικός

 

Όπως και να ‘ χει ο Κώστας Παπαμάρκος αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη διαδικασία ως ένα γερό crash test για το πρωτάθλημα και πρώτος στόχος είναι η απόκτηση ομοιογένειας έπειτα από τις τελευταίες προσθήκες που έγιναν στο έμψυχο δυναμικό.

 

Ετικέτες

Τρεις ακόμη προσθήκες για τη νέα χρονιά έκανε η Άμιλλα προσθέτοντας ταλέντο στο έμψυχο δυναμικό της. Τα νέα αποκτήματα είναι:

*Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Αστέρης Κακαράκης από το Χαϊδάρι. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιστήκε στο μισο της περσινης  χρονιας ως δανεικος απο το Χαιδάρι και φέτος αποκτηθηκε με κανονικη μεταγραφή απο το Χαϊδάρι. Η Διοίκηση της 'Αμιλλας Περιστερίου ευχαριστεί τον κ. Λαμπρου και την διοίκηση του Χαϊδαρίου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής !

* Ο 23χρονος επιθετικός Βαγγέλης Μουστακάκης απο την Χρυσούπολη.Ο νεαρός ποδοσφαιριστής την προηγούμενη χρονιά πετυχε 16 γκολ και είχε επίσης 7 assists ! Η Άμιλλα ευχαριστεί την διοίκηση της Χρυσούπολης για την βοηθεια της στην επιτευξη της μεταγραφής !

* Ο 18χρονος τερματοφύλακας Περικλής Χριστόπουλος (φωτό) με την μορφή δανεισμού απο τον Όμιλο Περιστερίου. Η Άμιλλά εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τη διοίκηση του Όμιλου.

 

Ετικέτες

Πέντε περιστεριώτικες ομάδες ρίχνονται αύριο και μεθαύριο στη μάχη της Β' Φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Είναι η Άμιλλα, η Ανθούπολη, η Κηπούπολη, ο Φοίνικας και η Χρυσούπολη. Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι ως εξής:

  ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Τρίτη 22/09/15 16:15 ΓΕΩΡΓΗΣ Α., ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ Α., ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Κ.
  ΤΑΤΑΥΛΑ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) Τετάρτη 23/09/15 16:15

ΓΕΝΝΑΙΟΣ Ν., ΤΖΑΝΗΣ Σ., ΤΖΙΚΑΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Τετάρτη 23/09/15 16:15 ΣΥΨΑΣ Ι., ΜΑΤΘΑΙΟΥ Ν., ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ Κ.
ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Τετάρτη 23/09/15 16:15 ΚΟΚΟΡΗΣ Η., ΠΑΠΠΑΣ Χ., ΣΤΑΜΟΣ Μ.
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Τετάρτη 23/09/15 16:15 ΜΑΧΑΙΡΑΣ Ε., ΘΩΜΟΓΛΟΥ Γ., ΚΑΠΙΡΗΣ Μ.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας