Τελευταία ενημέρωση 21:45, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τα exit polls άνοιξαν στις 7 το απόγευμα, η προπόνηση τελείωσε μισή ώρα αργότερα. Μόλις ανέβηκαν στα αποδυτήρια έμαθαν σήμερα οι παίκτες του Ατρόμητου τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων  για τις σημερινές εθνικές εκλογές.

Οι περισσότεροι πάντως ποδοσφαιριστές δεν ψήφισαν, καθώς οι ετεροδημότες που είναι πολλοί δεν πήγαν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και φυσικά οι ξένοι που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου. Λιγότεροι ήταν εκείνοι που ψήφισαν έχοντας τα δικαιώματα τους εντός του Λεκανοπεδίου της Αττικής.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες στους οποίους συμπεριλαμβάνεται ο Πίτου Γκαρσία. Για αύριο έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση.

Ετικέτες

Γρήγορα και άμεσα αντανακλαστικά επέδειξε φέτος ο Αθλητισμός Οργανισμού του Δήμου Περιστερίου ο οποίος ίσως νωρίτερα από ποτέ άνοιξε την πισίνα της Χωράφας και για το κοινό.

Ετικέτες

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, οι εγγραφές στην Ακαδημία Basketball της Άμιλλας
Πολλά μικρά παιδιά επιλέγουν την Άμιλλα Περιστερίου για την πρώτη τους επαφή με το άθλημα του basketball και δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόγραμμά και το προπονητικό μας επιτελείο!! Αποτέλεσμα θα είαι το νέο ρεκόρ εγγραφών.

Η Άμιλλα Περιστερίου λαμβάνοντας υπόψιν της το ενδιαφέρον των παιδιών, συνεχίζει την μεγάλη προσφορά που κάνει για νέες εγγραφές παιδιών του δημοτικού!!!
Οι εγγραφές καθημερινά στο ανοιχτό γήπεδο της ομάδας  Τρώων και Ηρακλέους, από 19.00 μέχρι 21.00, και κάθε Σάββατο πρωί 10.00 με 12.00.

Υπεύθυνος Ακαδημιών Basketball: Ασημακόπουλος Δημήτρης
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 694 882 1224

Ετικέτες

Σε φιλικό παιχνίδι το παιδικό τμήμα του Ήφαιστου επικράτησε του Κεραυνού Πετρούπολης με σκορ 2-1. Ήταν μια  νίκη ψυχολογίας πριν από τα επίσημα παιχνίδια και μια καλή ευκαιρία για να «δέσει» η ομάδα. Τα γκολ οι Πουρίκης και Καναβός. Δυστυχώς έσπασε το χεράκι του ο Σταύρος Μπαλτατζής στον οποίο όλη η οικογένεια του Ήφαιστου εύχεται περαστικά.

 

Ετικέτες

Προσδοκίες η νέα Τόλμη

Σε καλο δρόμο βαδίζει η Τόλμη η οποία δείχνει να έχει δημιουργήσει μια ομάδα που είναι πολύ καλύτερη από την περσινή και ως τούτου μπορεί να δημιουργεί προσδοκίες για τη νέα χρονιά. Σε φιλικό παιχνίδι με τον συμπολίτη Ηρακλή που αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω στάθηκε εξαιρετικά και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Τελικό αποτέλεσμα 0-0.

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας