Τελευταία ενημέρωση 16:53, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Αλέκος Πέτρουλας επέστρεψε στον ΓΣΠ και μάλιστα όχι απλά ως αθλητής στην ανδρική ομάδα. Ο έμπειρος παίκτης θα αναλάβει, μαζί με τον Μανόλη Παπαμακάριο, τον τομέα των ατομικών προπονήσεων που θα διεξάγονται υπό την αιγίδα του συλλόγου, με στόχο όσοι αθλητές το επιθυμούν να βελτιώνουν την ατομική τεχνική κατάρτιση τους.

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που πέρα από την αθλητική μου ιδιότητα, θα μπορέσω να προσφέρω στον σύλλογο και από ένα άλλο πόστο, βοηθώντας, μαζί με τον Μανόλη Παπαμακάριο, μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές της πόλης να βελτιωθούν. Το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο σύλλογος είναι πρωτοποριακό, μοναδικό στα ελληνικά δεδομένα και θα δώσει την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να βρουν το δρόμο του μέσα από το μπάσκετ. Η εμπειρία μου έπειτα από τόσα χρόνια στα γήπεδα και φυσικά η συνεργασία μας με τον Μανόλη, που έχει κάνει σπουδαία καριέρα, πιστεύω ότι θα δώσει σε όσους αποφασίσουν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα αυτό που ακριβώς ζητάνε», τόνισε ο Αλέκος Πέτρουλας, εμφανώς ικανοποιημένος από το διπλό του ρόλο στην ομάδα.

Ετικέτες

Σε φουλ ρυθμό μπαίνουν από αύριο οι προπονησεις της γυναικείας ομάδας της Άμιλλας. Η πρώτη συγκέντρωση έγινε την περασμένη Τετάρτη και από την στιγμή που οι πρώτες προπονήσεις είχαν το χαρακτήρα της προσαρμογής είναι αυτονόητο ότι όσο κυλούν οι μέρες τόσο και η πίεση θα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη για τις αθλήτριες της ομάδας του Μπουρναζίου που έχουν υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά.

Ετικέτες

Νικηφόρο το πρώτο test

Νικηφόρο ήταν το πρωτο φιλικό τεστ για τη νέα χρονιά που έδωσε ο Ηρακλής Περιστερπίου με αντίπαλο τον Γκυζιακό στο γήπεδο του Ηφαίστου. Οι «μπλε» επικράτησαν 1-0 με ωραίο γκολ του Φώντα Καζακόπουλου στο 30' έπειτα από πάσα του Κουτσόγιωργα. Οι φιλοξενούμενοι δέκα λεπτά νωρίτερα έχασαν πέναλτι. Για τον τεχνικό Σάκη Κακκαβά περισσότερη σημασία βέβαια είχε να δει την αγωνισιτκή κατάσταση των παικτών του στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όπως ο ίδιος έλεγε στο τέλος του αγώνα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όλους όσους χρησιμοποίησε.

 

Ετικέτες

Στα Χανιά βρίσκεται από σήμερα η αποστολή του Ατρόμητου εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Οι είκοσι παίκτες που έχει επιλεγεί από χθες, προπονήθηκαν νωρίς το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο, στην συνέχεια γευμάτισαν στις εγκαταστάσεις και αμέσως μετά αναχώρησαν για το «Ελ. Βενιζέλος».

Θυμίζουμε είναι οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ.

Ετικέτες

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας του Ατρόμητου  και γέννημα θρέμμα της ομάδας Βασίλης Μπάρκας κλήθηκε πάλι στην αποστολή των Ελπίδων αυτή τη φορά  ενόψει της αναμέτρησης με το Λιχτενστάιν εκτός έδρας στις 7/9/2015, η οποία αποτελεί και την πρεμιέρα της Εθνικής στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015-2017.

Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων θα συγκεντρωθεί την Τρίτη 1/9/2015 και έως την Κυριακή 6/9/2015 οπότε και θα αναχωρήσει για Ελβετία, που θα είναι η βάση της, θα προπονείται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας