Τελευταία ενημέρωση 09:44, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μια παραδοσιακή δύναμη στο χώρο της γυμναστικής είναι ο ΓΑΣ Ειρήνη ο οποίος ξεκίνησε από σήμερα τις προπονήσεις για τη νέα χρονιά ενημερώνοντας παράλληλα ότι γίνονται και εγγραφές νέων μελών.

Οι προπονήσεις γίνονται στο «Μαζαράκη» υπό την εποπτεία καταρτισμένων προπονητών και προπονητριών που συνεχίζουν τη διαχρονική παράδοση του ΓΑΣ Ειρήνη να δημιουργεί σωστούς αθλητές και ανθρώπους.

 

Ετικέτες

Mε ανανεωμένη διάθεση μετά τις διακοπές του καλοκαιριού ξεκίνησε από σήμερα τις προπονήσεις το τμήμα πάλης του Ηρακλή Περιστερίου, ένα από τα δημοφιλέστερα τμήματα που αποτελούν σταθερή αξία στο χώρο του περιστεριώτικου αθλητισμού.

Όπως ανακοινώθηκε κάθε Τρίτη και Πέμπτη οι προπονήσεις θα ξεκινούν στις 7 το απόγευμα

 

Ετικέτες

Από σήμερα Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου ξεκίνησε  τις προπονήσεις της η Υδατοσφαίριση του ΓΣΠ  στο Δημοτικό Κολυμβητήριο στην Χωράφα.

Για την Υδατοσφαίριση ο Σύλλογος θα κινηθεί με κεντρικό σύνθημα «Πάμε WaterPolo … Πάμε Γ.Σ.Π.»  σε όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Και μην ξεχνάμε την 15νθημερη ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο για τα παιδιά του Δημοτικού! Αγόρια και Κορίτσια!

Με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουμε το παιχνίδι των διακοπών μας … «λίγο» πιο οργανωμένα!. Καλή Χρονιά για τα παιδιά του WaterPolo, με Υγεία και Επιτυχίες!

Ετικέτες

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του χθεσινού αγώνα πήρε ο Στέφανο Ναπολεόνι ο οποίος ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους του τοπικού τύπου των Χανίων. Ο Ιταλός άσος του Ατρόμητου πρόσφερε και μια φανέλα του η οποία θα δοθεί από την ΠΑΕ Πλατανιάς σε ίδρυμα της περιοχής.

Ετικέτες

Πρεμιέρα σήμερα (Τρίτη) για τις Ακαδημίες του Ηρακλή Περιστερίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας