Τελευταία ενημέρωση 22:50, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Λίγες μέρες μετά το διαζύγιο του με τον Ατρόμητο και ο Νίκος Νιόπλιας είναι έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας της μεγάλης του ποδοσφαιρικής αγάπης το9υ ΟΦΗ που από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική αν και κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα.

Ετικέτες

These are the girls Atromitos!

Tην απέραντη ικανοποίηση της εξέφρασε η υπεύθυνη της γυναικείας ομάδας του Ατρόμητου Στέλλα Μουζάκη για τα όσα πέτυχαν φέτος τα κορίτσια στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής αλλά και στο κύπελλο Ελλάδας. Σε ανάρτησή της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης η Στέλλα Μουζάκη αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας, συγχαρητήρια σε αυτά τα κορίτσια που παρά το μικρό μέσο όρο ηλικίας (ήταν επιλογής της προπονήτριας και των υπευθύνων) κατάφεραν να φθάσουν στους ημιτελικούς του κυπέλλου όπου αγωνίστηκαν με τον πρωταθλητή επί δέκα χρόνια ΠΑΟΚ. Μπράβο κορίτσια, το μέλλον σας ανήκει πάντα σεμνά και ταπεινά και ας αφήσουμε τους κακοπροαίρετους παπαγάλους που όλο το χειμώνα που η μόνη τους ασχολία ήταν η δική μας ομάδα, κάτι σαν εφιάλτης τους είχαμε γίνει, φτιάχνοντας πλάνα πως θα τη ρίξουν κατηγορία και ελπίζοντας ότι δεν θα τα μαθαίναμε. Στην οικογένεια του Ατρόμητου απλά κοιτάμε μόνο την ομάδα μας δεν υποτιμάμε και ούτε ασχολούμαστε με κανέναν. Είναι εκείνοι που δεν πίστευαν σε εσάς, σας υποτίμησαν, τώρα μπορούν απλά να σας θαυμάσουν κι εσάς αλλά και τα άλλα 33 ταλεντάκια που σας ακολουθούν.

Προχωράμε λοιπόν βήμα βήμα κάθε χρόνο και καλύτερα για να φτιάξουμε την ομάδα του Ατρόμητου πάντα μαζί με τον κόσμο μας που μας το έχει αποδείξει από το πρώτο καιρό της δημιουργίας της ομάδας και τους ευχαριστούμε πολύ. Δεν ακούμε τίποτα δεν κοιτάμε πίσω, παρά μόνο μπροστά και συνεχίζουμε».

 

 

Ετικέτες

Η  ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε  τη λύση της συνεργασίας της με τους Ελίνι Δημούτσο και Λουίτζι Τσέναμο.

Ετικέτες

Ο Μιχάλης Γρηγορίου  «δεν πουλάει» όπως «πουλάει» το όνομα του Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει το ειδικό βάρος του ονόματος που έχει ο Νίκος Νιόπλιας ο οποίος σαφώς και είναι περισσότερο γνωστός στο φίλαθλο κοινό της Ελλάδας. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν είναι για εξώφυλλα όπως ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ή ο Νίκος Αναστόπουλος. Σωστά;

Για να τον κρίνουμε όμως ως προπονητή «πουλάει δεν πουλάει» θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τον νέο Ατρόμητο που φιλοδοξεί να δημιουργήσει. Ωραία τα ονόματα όμως ο καθρέπτης είναι το γήπεδο. Εκεί φαίνεται η αξία και η δουλειά ενός προπονητή. Σε κάθε περίπτωση η επιλογή του δείχνει να είναι ψαγμένη από τους Σπανό και Αγγελόπουλο. Ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου δεν τον «χτύπησαν». Έχουν χτυπήσει πόρτες, έχουν ρωτήσει, έχουν μάθει για τον Γρηγορίου και τη δουλειά του γι' αυτό και τον εμπιστεύτηκαν για το τιμόνι ενός συλλόγου που έχει πολλές απαιτήσεις. Έκπληξη; Έκπληξη! Στο τέλος όμως τον ξυρίζουν τον γαμπρό όπως λέει ο σοφός λαός και ο Γρηγορίου δείχνει ως προσωπικότητα ότι έχει τη δυνατότητα για να αρπάξει από τα μαλλιά τη μεγαλύτερη πρόκληση της μέχρι τώρα προπονητικής του καριέρας.

Ετικέτες

Ο Ηρακλής Περιστερίου διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης τη δεύτερη καλοκαιρινή αφιλοκερδή προσπάθεια γνωριμίας με το άθλημα της Ελληνορωμαϊκής Πάλης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας