Τελευταία ενημέρωση 08:42, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Φιλική νίκη

Σε φιλικό αγώνα που έγινε  στο γήπεδο της Χωράφας, η ομάδα μας ο Φοίνικας επικράτησε του Απόλλωνα Χαλανδρίου με  3-2. Τα γκολ πέτυχαν οι Κόρδας, Ρουμελιωτάκης και Γεωργιόπουλος.

 

 

 
 
Ετικέτες

Όταν σε οδηγεί η αγάπη για αυτό που κάνεις , η κάθε σου κίνηση σε κάνει ξεχωριστό! Το ζήσαμε και πέρυσι στο Περιστέρι από τον Μπάμπη Κλεωνάκο το βλέπουμε και φέτος! Ο προπονητής των μίνι παίδων του Γ.Σ.Π. φόρεσε το μαγιό του και «βούτηξε» για ακόμα μία φορά στην πισίνα παίζοντας τον ρόλο του αντιπάλου αμυντικού και δίνοντας οδηγίες σε φουνταριστό και περιφερειακούς παίχτες για το πως θα πρέπει να στηθούν και να γυρίσουν την μπάλα ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες να βάλουν γκολ.

Ήρθες μετά τα μέσα της περυσινής σαιζόν στον Γ.Σ.Π. και φέτος είσαι και πάλι στο προπονητικό Team της ομάδας. Τι ήταν αυτό, από την δική σου πλευρά, που σε έκανε να ανανεώσεις την συμφωνία σου με τον σύλλογο για ακόμη μία χρονιά;

 Όπως σε κάθε επάγγελμα, η ελευθερία που σου δίνεται στο να κάνεις σωστά την δουλειά σου , η τήρηση των συμφωνιών και ο σεβασμός στην θέση και στον ρόλο του καθενός, είναι τα βασικά κριτήρια για να φέρεις αποτελέσματα. Στον Γ.Σ.Π. όλα γίνονται μέσα από καλοσχεδιασμένο πλάνο και πρόγραμμα. Ο προπονητής νοιώθει ότι είναι ισχυρός κρίκος όχι μόνο για την επιτυχία αλλά και για τον σχεδιασμό της πορείας της ομάδας. Ο Αρσένης Μαρουλης μου ζήτησε πέρυσι να καλύψω, στα μέσα της χρονιάς, το προπονητικό κενό που δημιουργήθηκε στους μίνι παίδες και παίδες. Πέρα από του ότι στο παρελθόν βρεθήκαμε συμπαίχτες για έναν χρόνο, όταν ένας προπονητής σαν τον Αρσένη στο ζητά, δεν σε τιμά μόνο η πρόσκληση του αλλά ξέρεις και από την αρχή ότι θα έχεις πεδίο δράσης. Είχα και την ευκαιρία μέσα στην διάρκεια της χρονιάς να γνωρίσω και τους εφόρους του ανδρικού τμήματος. Ο Γιάννης Φέγγος και ο Μπάμπης Παπασπηλίου είναι της «σχολής» των εφόρων που δεν συναντάς συχνά στα κολυμβητήρια. Αγωνίζονται μαζί με όλους μας για να ερωτευθεί το Περιστέρι την Υδατοσφαίριση και δεν εμπλέκονται στο τεχνικό μέρος. Είναι και οι δύο τους υπέρμαχοι των διακριτών ρόλων. Φέτος η προσθήκη του Βασίλη Καμάρη και του Γιώργου Κρασάκη ενισχύει ακόμα περισσότερο την ομάδα σε τεχνικό επίπεδο και όλα πλέον μοιάζουν ιδανικά! Ξεκινάμε με πολύ καλές προϋποθέσεις!

 Στην περυσινή σεζόν σε θυμόμαστε να προπονείς μίνι παίδες και παίδες. Φέτος έχεις αναλάβει τους μίνι παίδες.

 Στο πλάνο μας από πέρυσι αναφερόταν η ανάγκη ενίσχυσης των Ακαδημιών και του τμήματος των Μίνι Παίδων. Φέτος ουσιαστικά η χρονιά απαιτεί μεγάλη εστίαση σε αυτές τις δύο κατηγορίες. Ο ρόλος του προπονητή στους μίνι παίδες είναι πολύ σημαντικός για την εξέλιξη και πορεία της ομάδας. Μαζί με τις Ακαδημίες αποτελούν το «Δημοτικό» της Υδατοσφαίρισης. Αν τα παιδιά δεν πάρουν σωστές βάσεις σε αυτές τις κατηγορίες , δεν θα καταφέρουν να εξελιχθούν στο άθλημα της Υδατοσφαίρισης στην συνέχεια. Για αυτό ήρθε και ο Γιώργος ο Κρασάκης στις Ακαδημίες του WaterPolo.

Απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από τους προπονητές και τους αθλητές τα πρώτα χρόνια. Το άθλημα είναι από την φύση του αγωνιστικό και δεν συγχωρεί λάθη. Όποιος δεν μάθει σωστά πολύ σύντομά θα εγκαταλείψει. Εμείς έχουμε καταφέρει από πέρυσι να κρατήσουμε μέσα στο δυναμικό μας το 90% των παιδιών στις μικρές αυτές κατηγορίες. Άρα ο σχεδιασμός και η προσέγγιση μας αποδίδει! Θα πρέπει να δώσω τα εφόδια στους αθλητές μου να περάσουν στην κατηγορία των Παίδων και να συνεχίσουν με επιτυχίες στα χέρια του Βασίλη Καμάρη. Είμαστε μία αλυσίδα … Σίγουρα θα δείτε μέσα στην χρονιά, κοινές προπονήσεις, όπως έγινε και πέρυσι !

 Σε θυμόμαστε από την προηγούμενη σεζόν να φοράς το μαγιό σου και να βουτάς μαζί με τους πιτσιρικάδες σου.

 Μου αρέσει η έκφρασή «πιτσιρικάδες σου»! Και έτσι είναι … αυτοί είναι οι «πιτσιρικάδες μου»! Και είμαι περήφανος  που έχω αυτά τα παιδιά στο τμήμα μου. Η ποιότητα των χαρακτήρων τους είναι μοναδική. Όταν θες το παιδί σου να μάθει να διαβάζει, κάθεσαι  στο γραφείο, πιάνεις και εσύ το βιβλίο και συλλαβίζεις μαζί του. Γιατί στο πόλο θα έπρεπε η ιστορία να έχει άλλη διαδρομή? Δεν κάνω κάτι φοβερό … κάνω το αυτονόητο! Από την άλλη, το να κολυμπάς δίπλα στα παιδιά και να παίζεις μαζί τους ενισχύει και τους μεταξύ μας δεσμούς. Και αυτό είναι το σημαντικότερο σε ένα ομαδικό άθλημα. Να δημιουργήσεις  Μία Ομάδα τόσο μέσα όσο και έξω από το νερό!

 Τι σε ενθουσιάζει στον Γ.Σ.Π.;

 Αυτό που πραγματικά είναι μοναδικό και δεν το συναντάς εύκολα σε ομάδες, είναι το πολύ καλό κλίμα, η συνεργασία και η εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ μας. Όλοι μας περιμένουμε πως και πώς να έρθει η ώρα να βρεθούμε στο κολυμβητήριο. Και πίστεψέ με δεν είναι εύκολο να το πετύχει αυτό μία ομάδα Υδατοσφαίρισης, όπου οι προπονήσεις είναι καθημερινές και οι τριβές που μπορεί να αναπτυχθούν στις σχέσεις είναι μεγάλες.

Κάτι που θα ήθελες να προσθέσεις τελειώνοντας?

 Φέτος η τελευταία κουβέντα από όλους μας μάλλον θα είναι η ίδια: Πάμε WaterPolo … Πάμε Γ.Σ.Π!

 

Ετικέτες

Τη Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟ» ανοικτό σκακιστικό τουρνουά, στη μνήμη του Στέλιου Παπαναστασίου το οποίο διοργανώθηκε από το Σκακιστικό Όμιλο Περιστερίου υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου στο πανέμορφο χώρο αίθριο του 2ου ορόφου στο κτήριο ΚΥΒΕ στο Περιστέρι.

Τα αποτελέσματα της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα ήταν πολύ καλά με πρωτεύον δεδομένο την αγωνιστική επιτυχία.

Πρέπει να σημειώσουμε τη μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Στους αγώνες συμμετείχαν εκατόν τριάντα εννέα (139) σκακιστές και σκακίστριες σε δύο ομίλους (79 στον Α’ όμιλο και 60 στον Β’ όμιλο).
Ενθαρρυντικό στοιχείο ήταν οι πολύ ισχυρές συμμετοχές και η πληθώρα από νεαρούς σκακιστές και νεαρές σκακίστριες γεγονός το οποίο προσέδωσε μεγάλο βαθμό δυσκολίας και ανταγωνιστικότητας στο τουρνουά. Με την παρουσία τους μας τίμησαν η κα Μαίρη Tσιώτα- Μάρκου, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτισμού και ο κος Αναστάσιος Θεοδωράκος αντιδήμαρχος Παιδείας, οι οποίοι συνεχάρησαν τα μέλη του ΣΟ. Περιστερίου για την προσπάθεια που καταβάλουν να αναδειχτεί το σκάκι στη πόλη μας.
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων αναδείχθηκαν τρείς νικητές ανά κατηγορία, στους οποίους απονεμήθηκαν κύπελλα, μετάλλια, και υποτροφίες στους τρείς πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας κάτω των 20 ετών, για την παρακολούθηση μαθημάτων στο Εκπαιδευτήριο Κύκλος Μάθησης στο Περιστέρι.
Επιπλέον ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Λαπατάς Ιάκωβος και η Γενική Γραμματέας Χαρανά Αλεξάνδρα ευχαρίστησαν τους παίκτες για τη συμμετοχή τους και συνεχάρησαν τους διακριθέντες και διακριθείσες.

Ειδικότερα, διακρίθηκαν οι εξής τρείς νικητές ανά κατηγορία:

Α΄ Όμιλος Γενική κατηγορία:

1ος Νικολάου Γεώργιος

2ος Τασούλας Γεώργιος

3ος Sienczewski Zbigniew

Β΄ Όμιλος Γενική κατηγορία

1ος Ταγκλής Ιωάννης

2ος Σταματίου Ροδόλφος
3ος Κούτης Παύλος

Κατηγορία Βετεράνων

1ος Αλεξάκης Δημήτριος

2ος Κοεράντ Φίλιππος

3ος Μάκκας Παναγιώτης

 

Κατηγορία Παίδων (-16)

1ος ΛουτραγώτηςΔημήτρης

2ος Καραθανάσης Βλάσσης

3ος Κορνιώτης Φίλιππος

 

Κατηγορία Παίδων (-14)

1ος Μπαρδής Χαρίλαος

2ος Κλειδαράς Δημήτρης

3ος Στρατής Νικηφόρος

 

Κατηγορία Παγκορασίδων

1η Κωστελίδου Δέσποινα

2η Στρατή Μπέτυ-Άννα

3η Πραματευτάκη Αναστασία

 

Κατηγορία Παγκορασίδων (-10)

1η Θεοδοσοπούλου Χριστίνα

2η Γεωργίτση Σοφία

3η Κυπαρίσση Βασιλική

 

Κατηγορία Παμπαίδων (-12)

1ος Κεφαλάς Σωτήρης

2ος Κοσμαδάκης Παναγιώτης

3ος Νομικός Γιώργος

 

Κατηγορία Παμπαίδων (-10)

1ος Μάλλιος Ιωάννης

2ος Αλεξόπουλος Αλέξανδρος

3ος Φράγκος Βασίλειος

Κατηγορία junior (-8)

1ος Κωστελίδης Γεώργιος

2ος Χαρτοφύλακας Σπύρος

3ος Μαστροκωστόπουλος Κωνσταντίνος

Η τελική βαθμολογία, στατιστικά κλπ στην σελίδα στο http://chess-results.com

 Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι είχαμε μία πολύ καλή παρουσία ως σύλλογος   στο κομμάτι της διοργάνωσης. Η καλή μας παρουσία οφείλεται σε κάποιους και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε.

Ευχαριστούμε το δήμαρχο Περιστερίου κο Παχατουρίδη Ανδρέα, την αντιδήμαρχο κα Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν σχετικά με το χώρο της διοργάνωσης.

Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους παίχτες και παίκτριες που συμμετείχαν καθώς και τον χορηγό του τουρνουά κο Κυριάκο Δημητροκάλλη υπεύθυνο του πολυχώρου εκπαίδευσης «ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΣΗΣ» Σαρανταπόρου 32 στο Περιστέρι καθώς επίσης και του ομίλου φροντιστηρίων Μ.Ε ΑCTIVUM GROUP.

 Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσέφεραν με κάθε τρόπο σε αυτή την διοργάνωση και να υποσχεθούμε ότι το 8ο «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟ» σκακιστικό τουρνουά θα είναι ακόμη καλύτερο!

Ετικέτες

Για τους νέους σε ηλικία Ατρομηταίους το όνομα του δεν λέει τίποτα. Για τους παλιούς Ατρομηταίους όμως λέει πάρα πολλά.

Ετικέτες

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας μεταξύ του συλλόγου μας και της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.( Ε.Ο.Π.Π.)

1. H Εθελοντική Ομάδα Πολιτών Περιστερίου (Ε.Ο.Π.Π.) είναι μια προσπάθεια ευαισθητοποιημένων πολιτών που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και ενίσχυση του Εθελοντισμού.Σκοπό έχει σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης να μπορούν τα Μέλη της να συνδράμουν τις κρατικές Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας προς όφελος των πολιτών.Τα περισσότερα μέλη της Ε.Ο.Π.Π. είναι πιστοποιημένα από την Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων με Πιστοποιητικό Δια Βίου Εκπαίδευσης και είναι διαχωρισμένα σε επί μέρους ειδικότητες ( εξειδικεύσεις ) εκπαιδεύονται δε, τακτικά σε καταστάσεις παροχής Πρώτων Βοηθειών,Πυρόσβεσης, Ναυαγοσωστικής, διάσωσης, αντιμετώπισης καταστροφών κλπ. Μέλη της Ε.Ο.Π.Π. μπορούν να γίνουν όσοι και όσες είναι άνω των δεκαοκτώ ετών. Είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο. Η εθελοντική ομάδα ιδρύθηκε το 2004, τα γραφεία της είναι Κύπρου κ Ψαρών (1ο επσερινό ΕΠΑΛ Περιστερίου) και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 6932683102 - 6937468813.

2. Η Ε.Ο.Π.Π έχει καταφέρει να επιδείξει πληθώρα κοινωνικών δράσεων σε μία δεκαετία και ενδεικτικά σας αναφέρουμε κάποιες από αυτές :
α) Ενεργό συμμετοχή σε 3 ασκήσης μείζονος ατυχήματος του Πολεμικού Ναυτικού στο Κ.Ε. ΠΑΛΑΣΚΑΣ.
β) Συμμετοχές σε άσκηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στο σταθμό του Μετρό στο Περιστέρι και στο Ελληνικό.
γ) 5 Φορές Υγειονομική Κάλυψη στον Μαραθωνίο Αθηνών.
δ) Για τη σωστή αντισεισμική συμπεριφορά επιδιώκει να μάθει στους μαθητές και εκπαιδευτικούς η Ε.Ο.Π.Π. μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα και ασκήσεις ετοιμότητας - εκκένωσης των σχολικών κτηρίων. Παράλληλα αναλαμβάνει την ενημέρωση βασικών Πρώτων Βοηθειών για την αντιμετώπιση των σχολικών ατυχημάτων, σε καθηγητές, δασκάλους και γονείς.

3. Η συνεργασία του Α.Π.Ο ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με την Ε.Ο.Π.Π. έχει σαν πρώτο στόχο:
α) Την παροχή εκπαίδευσης σε θέματα πρώτων βοηθειών στους προπονητές της ακαδημίας μας.
β) Την όσο τον δυνατόν φυσική παρουσία διασωστών στο γήπεδο κατά την διάρκεια των αγώνων.

4. Απότερος σκοπός του όλου αυτού εγχειρήματος είναι η προβολή του κοινωνικού έργου που επιτελείται από την Ε.Ο.Π.Π. η ευαισθητοποίηση των προπονητών - γονέων - αθλητών και η συνεργασία μας σε διάφορους άλλους τομείς.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά όσους και όσες συνέβαλαν στην έναρξη της συνεργασίας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας