Τελευταία ενημέρωση 06:21, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μετά τον Ολυμπιακό ήταν σειρά της ΑΕΚ για να δεχθεί «φιλική σφαλιάρα» από τον Ατρόμητο Κ14 (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002) που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα τεστ προετοιμασίας για τη νέα περίοδο. Τεστ που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν ή να υπολείπονται από τους επίσημους αγώνες καθώς η ποιότητα των αγώνων είναι αρκετά μεγάλη, το ίδιο μεγάλη είναι και η προσπάθεια που κάνουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές θέλοντας να πείσουν τους προπονητές τους, εν προκειμένω τον Σάκη Σάσσαλο,  ότι δικαιούνται μια θέση στη βασική ενδεκάδα.

Σε κάθε περίπτωση το αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο γήπεδο «Νταμάρι» ήταν εξαιρετικό και από τις πλευρές αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που επικράτησε με σκορ 1-0 χάρις σε γκολ του Ρονάλτο στο πέμπτο λεπτό.

Έπαιξαν οι: Σάλτας, Καρδάμης, Γιαννακίδης, Σαμούρης, Τουμαζάτος, Κόκας, Πιέτρης, Ζαχαρίου, Φίλης, Ρονάλτο, Παπαδόπουλος, Ρουσόπουλος, Πομώνης, Καψομέρας, Τσίνας, Στάγκος.

Εφτάρα με Γλυκά Νερά

Εξαιρετική απόδοση είχε όμως και η β' ομάδα του Ατρόμητου Κ14 που αντιμετωπίσει τα Γλυκά Νερά στο Νταμάρι κι επικράτησε πολύ άνετα με σκορ 2-0 δείχνοντας ότι διαθέτει επίσης εξαιρετικούς παίκτες σε ποιότητα.

 

 

Ετικέτες

Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τη Ξάνθη ανακοίνωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Μπαστακός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ.

Ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ προπονήθηκε το πρωί (υπό την επίβλεψη των γυμναστών Ρούσση, Τσουκαλά) αλλά και το απόγευμα. Αύριο θα προπονηθεί πριν τον αγώνα μαζί με τους εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές.

Ετικέτες

Μοναδικές στιγμές ζουν  μικροί και μεγάλοι στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Χωράφας ! Το τμήμα Ακαδημιών της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π. βρίσκεται σε «τρελά κέφια».

Οι μικροί του WaterPolo ξεκίνησαν τα σουτ από την 4η κιόλας μέρα, ανεβάζοντας το ενδιαφέρον πισίνας και κερκίδας στα ύψη. Μπήκε το μικρό τέρμα, βρέθηκε ο τερματοφύλακας και οι παίχτες ένας – ένας δοκίμαζαν τα πρώτα τους σουτάκια. Το «παιχνίδι» είχε αρκετά γκολ αλλά και μοναδικές αποκρούσεις. Την προπόνηση μικρών και μεγάλων παρακολούθησε από την κερκίδα ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Π. Φίλιππος Κότσης καθώς και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου Τζένη Γαλάνη. Ήταν φανερή η ικανοποίηση και των δύο βλέποντας τόσα παιδιά να προσπαθούν να πετύχουν το καλύτερο, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Η κα Γαλάνη με ένα πλατύ χαμόγελο και  συγκινημένη από την εικόνα της προσπάθειας και αγωνιστικότητας των Promini, εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια σε προπονητές και εφόρους για την προσπάθεια και την υποδειγματική λειτουργία του τμήματος.

Σήμερα το  μεσημέρι μάλιστα  οι μικροί πρωταγωνιστές της πισίνας έκαναν την προπόνησή τους με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας , Αρσένη Μαρούλη.

Ετικέτες

Τον περσινή ομάδα που έσφιγγε τον αντίπαλο από το λαρύγγι θύμισε σήμερα ο Ατρόμητος Κ2Ο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Ξάνθη που έγινε στο γήπεδο του Ρουφ. Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη έριξε δεύτερη τριάρα (3-0) στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της (αν και το Ρουφ χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά χωρίς καν προπόνηση) σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ καλύτερα στο γήπεδο, πίεσε την αξιόμαχη πράγματι Ξάνθη, φαινόταν ότι όταν θα έβαζε  αργά ή γρήγορα γκολ και πως θα έκανε τα πράγματα πολύ εύκολα. Τελικά το γκολ ήρθε από μια φάση όπου το αστέρι βγήκε διπλά κερδισμένο κερδίζοντας πέναλτι και αποβολή.

Ακολούθησε μια δεύτερη (δίκαιη) αποβολή παίκτη της Ξάνθης στο «καπάκι» κι έτσι το β’ ημίχρονο εξελίχθηκε σε μια μονόπλευρη διαδικασία. Οι παίκτες του Ατρόμητου κατέβασαν τους διακόπτες, φλυάρησαν περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε αλλά τουλάχιστον απέφυγαν να παίξουν με τη φωτιά.

Έτσι όταν ήρθε το δεύτερο γκολ το ματς κρίθηκε και όταν ακολούθησε το τρίτο γκολ ακούστηκε φωνή του Κορακάκη από τον πάγκο:«Παιδιά σεβασμός στον αντίπαλο».

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Μιχάλης Γρηγορίου μαζί με τον συνεργάτη του Δημήτρη Τσίτο. Ακόμη οι παίκτες της επαγγελματικής ομάδας Μπάλλας, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπαστακός. Από «κατασκόπους» ο Κοροπούλης του Πανιώνιου, ο Μαλλιούφας του ΠΑΟΚ, ο Κοκολάκης του Ολυμπιακού και ο Μπιζάς συνεργάτης του Τσάνα στις Εθνικές Ομάδες.

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κρουσέλ λοιπόν έγινε το 1-0 στο 36’. Προηγήθηκε χέρι του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Χατζητερζόγλου πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, ενέργεια που έφερε την αποβολή του. Πέντε λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπουνταγκίδης για επικίνδυνο μαρκάρισμα επί του Λημνιού.

Στην επανάληψη, ο Παυλής στο 74’ με ωραία ενέργεια και σουτ έκανε το 2-0 και στο 84’ ο Μωραϊτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Κατράνης, Κωστούλας, Μωραϊτης, Κρουσέλ Παναγιωτόπουλος, Ρεγκάκος, Τσατσόπουλος, Παυλής. Έπαιξαν στο β’ ημίχρονο και οι Ρομάριο, Νταβιώτης, Λαζαρίδης.

ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης, Ζώτος, Κολάρρας, Χατζητερζόλου, Πουλουκτσής, Μπουνταγκίδης, Κώστας, Λαζαρίδης, Δημητριάδης, Σαμπανίδης, Χατζής.

Ετικέτες

Οριστικοποιήθηκε σήμερα και επίσημα από τον ΕΣΑΚΕ η συμμετοχή του Λαυρίου για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1 κατηγορία μπάσκετ έπειτα από την εθελούσια έξοδο του ΚΑΟ Δράμας και πλέον είναι θέμα ημερών για να οριστικοποιηθεί η διαφαινόμενη άνοδος του ΓΣΠ στην Α2.

Και λέμε διαφαινόμενη γιατί ενώ μέχρι χθες φαινόταν σίγουρη, ξαφνικά το Άργος Ορεστικό θέλει και εμφανίζεται έτοιμο να παίξει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Η ομάδα της Καστοριάς είναι πρώτη επιλαχούσα για να καλύψει τη κενή θέση στην Α2 μετά την άνοδο του Λαυρίου. Τη Δευτέρα θα λάβει την σχετική εντολή από την ΕΟΚ για να το αν την δεχθεί ή θα παραχωρήσει τη θέση της στη δεύτερη επιλαχούσα ομάδα που είναι ο ΓΣΠ. ΄Μέχρι πριν λίγο καιρό ωστόσο το Άργος Ορεστικό δήλωνε ότι δεν θα αποδεχόταν την εντολή γιατί δεν θέλει να μπει στη διαδικασία της συμμετοχής σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι η Β' Εθνική.

Σημερινά δημοσιεύματα όμως ανατρέπουν τα γεγονότα αναφέροντας ότι εξετάζει τελικά πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πει ναι και να παίξει στην Α2, οπότε το σχέδιο του ΓΣΠ θα πέσει στο κενό. Μάλιστα απόψε η διοίκηση του Άργους έχει συγκαλέσει συμβούλιο για να καθοριστεί η στάση της ομάδας.

Αναμένουμε πλέον με αγωνία την συγκεκριμένη απόφαση καθώς θα κρίνει το μέλλον της ομάδας της πόλης μας η οποία πάντως θα αποδεχθεί την εντολή της ΕΟΚ σε περίπτωση άρνησης του Άργους Ορεστικού.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας