Τελευταία ενημέρωση 12:58, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει ξανά τη Φενέρμπαχτσε!. Για να δούμε όμως όταν δεν υπάρχει η διαφορά μπάτζετ, αυτή η τεράστια διαφορά μπάτζετ και όταν δεν υπάρχουν διαιτητές σαν τον «σφαγέα» στο Περιστέρι τον Ιταλό Ορσάτο «πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος».  

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν λοιπόν τον επόμενο μήνα σε επίπεδο ομάδων Κ15 (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2001) σε μεγάλο τουρνουά που θα διεξαχθεί στα παράλια της Μικράς Ασίας κοντά στην Αρχαία Έφεσο από την Αλντινορντού, μια ομάδα με τέλεια οργάνωση και εγκαταστάσεις.

Το τουρνουά που έχει ονομαστεί ως «τουρνουά ελληνοτουρκικής φιλίας» θα γίνει στις 2, 3, 4 Οκτωβρίου και ένας από τους αντιπάλους του Ατρόμητου θα είναι η Φενέρμπαχτσέ. Καλά τα μπάτζετ και οι «Ορσάτοι» τώρα είναι η ευκαιρία επί ίσοις όροις να μετρήσουμε τις δυνάμεις, τώρα που χρειάζεται ταλέντο, ψυχή και καρδιά. Ο Ατρόμητος θα εκπροσωπηθεί λοιπόν από την Κ15 που προπονεί ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Στο τουρνουά εκτός από τον Ατρόμητο παίρνουν μέρος επίσης από ελληνικής πλευράς η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Επίσης θα είναι η διοργανώτρια ασφαλώς Αλντινορντού, η Μπεσίκτας, η Φενέρμπαχτσε, η Γαλατάσαραϊ, η Τραμζοσπόρ, η Μπούρσασπορ και η ισπανική Αθλέτικ Μπιλμπάο ενώ αναζητείται μια ακόμη ομάδα για να συμπληρωθεί η 12αδα.

Ετικέτες

Μετά το Εφηβικό Β΄ και η πρώτη Εφηβική Ομάδα του Γ.Σ.Π. ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν της Νέας Μάκρης 73-36 και μπήκαν με το δεξί στη διοργάνωση.

 Τους πόντους του Γ.Σ.Π. σημείωσαν οι: Θεοδωράκος 6, Κακάβουλας 5(1), Γοργονής (8(1), Μπιμπούδης, Ανέστης 16, Δαφνός 2, Κοντινός 3(1), Καράμπελας 2, Καργιάννης 9, Σαββάτης 6, Δομπρογιάννης 2, Φάσουρας 14

Ετικέτες

Ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει σήμερα στο Peristerisports για μια συχνή επώδυνη πάθηση των γονάτων την Χονδροπάθεια του Γόνατος.

Ετικέτες

To πρώτο «διπλό» της φετινής χρονιάς θα αναζητήσει ο Ατρόμητος Κ20 στο αυριανό παιχνίδι με την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ανατολής.

Στην Αθήνα έμεινε ο τραυματίας Ρεγκάκος και ο Παπασπύρος που προπονείται με την επαγγελματική ομάδα. Αντίθετα θα παίξουν κανονικά οι επαγγελματίες Μπαστακός, Νάτσος και Λημνιός.

Η αποστολή αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι και ο τεχνικός Γιώργος Κορακάκης έχει συμπεριλάβει τους εξής ποδοσφαιριστές: Θεοδωράκης, Κυρίτσης, Τζιτζικαλάκης, Γιαταγανάκης, Κατράνης, Κωστουλας, Στρούγγης, Κρουσέλ, Μωραϊτης, Νάτσος, Λαζαρίδης, Παναγιωτοπουλος, Παυλής, Μπαστακός, Λημνιός, Τσατσόπουλος, Νταβιώτης, Κομνηνός, Σιάνος, Ρομάριο.

Ετικέτες

Στις κλήσεις των μικτών ομάδων της Ε.Σ.Κ.Α. συμπεριλήφθηκαν αθλητές των ακαδημιών της Άμιλλας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας