Τελευταία ενημέρωση 10:19, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Δύο απο τις πιο ιστορικές ομάδες του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος Περιστερίου θα κοντραριστούν τη Κυριακή 21:00 η ώρα στο γήπεδο της Χρυσούπολης. Ο λόγος φυσικά για Ταξιάρχη και ΠΟΑΛ που αναμένεται να προσφέρουν γκολ και θέαμα σε αυτούς που θα βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι. Δυνατό μάτς που θα τεστάρει την ετοιμότητα των δυο ομάδων και θα δώσει την ευκαιρία στους προπονητές να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα ενόψει της πρεμιέρας του τουρνουά.

Ετικέτες

Η νεα καρτα μελους του member club των Δελφινιων ειναι ηδη ετοιμη.

Ετικέτες
Δύο παίκτες του Ατρόμητου  ο Γιώργος Λώλος και ο Νηρέας Ιγκμπινόμπα της ομάδας Κ17 συμμετείχανστην αποστολή της Εθνικής Παίδων που ολοκλήρωσε με επιτυχία τις υποχρεώσεις της στον 8ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Ισλανδία.
 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση με απολογισμό μια νίκη (6-0 την Ισλανδία) και δύο ισοπαλίες (0-0 με Δανία και 1-1 με Ισλανδία).
 
Ο Γιώργος Λώλος αγωνίστηκε βασικός στους αγώνες με Δανία και Ισλανδία ενώ εναντίον του Καζακστάν αγωνίστηκε ένα ημίχρονο πετυχαίνοντας μάλιστα το τρίτο γκολ.
 
Ο Νηρέας Ιγμπινόμπα αγωνίστηκε βασικός στον αγώνα με τη Δανία, πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα με την Ισλανδία και αγωνίστηκε ένα ημίχρονο εναντίον του Καζακστάν.
 
Και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι αμυντικοί και αγωνίζονται στην ομάδα Κ17 με τη διαφορά ότι ο Ιγκμπινόμπα (ο πατέρας του από τη Νιγηρία κα η μητέρα του ελληνίδα) κάνει προπονήσεις με την Κ20.
Ετικέτες

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός για την Άμιλλα στους αγώνες με τον Μελλά Αγίου Ελευθερίου.

ΕΦΗΒΙΚΟ: ΜΕΛΑΣ - ΑΜΙΛΛΑ 52-67: Μεγαλη νικη για το εφηβικο που εδειξε οτι φετος δεν αστειευεται και εχει υψηλους στοχους. Σε ολο το ματς μπροστα δεν κινδυνεψε καθολου και πηρε το ροζ φυλλο αγωνα σε μια εδρα που ειχε αρκετα χρονια να κερδισει.

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΜΕΛΑΣ-ΑΜΙΛΛΑ 57-52: Πολυ καλο παιχνιδι απο το παιδικο που κρίθηκε στις λεπτομερειες με αρκετες εναλλαγες στο σκορ και τελικα ηττα που δεν πτοει τα παιδια γιατί εδειξαν οτι βελτιωνονται σε καθε ματς.

Ετικέτες

Εξαιρετικά δείγματα γραφής δείχνει και ο Ατρόμητος Κ14 (Β’) με παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002. Στο τελευταίο του παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ΕΑΚ Κορυδαλλού επιβλήθηκε με μεγάλη άνεση του Αετού Κορυδαλλού με σκορ 3-1 ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση.

Τα γκολ πέτυχαν οι Χατζειάδης, Κορώνης και Κλεφτογιώργος. Χρέη προπονητή στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε ο Γιάννης Πολίτης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας