Τελευταία ενημέρωση 10:27, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με δύο νίκες επί της ΚΑΠ, προχώρησαν η Παιδική και Εφηβική ομάδα του Γ.Σ.Περιστερίου.

Ετικέτες

Ξεκίνημα με μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλες δυσκολίες στο πρωτάθλημα Κ15 της Σούπερ Λίγκας στο οποίο θα πάρει μέρος ο Ατρόμητος.

Ετικέτες

Το Περιστέρι δεν έχει μόνο τον Ατρόμητο για να μας κάνει υπερήφανους, δεν έχει τον ΓΣΠ, δεν έχει τον Μάρα, δεν έχει τη Πνευματική Στέγη που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδα έχει και έναν νέο πρωταθλητή Ελλάδας στο χώρο του αυτοκινήτου τον Λάμπρο Κύρκο. Ένα ακόμη πρωτάθλημα σε άλλο σπορ ήρθε στο Περιστέρι.

Ο 46χρονος οδηγός συνεχιστής της μεγάλης σχολής που δημιούργησε ο μεγάλος του αδελφός Λεωνίδας Κύρκος κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με συνοδηγό τον Γιώργο Πολυζώη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου για το Ράλλυ Ακρόπολις στο οποίο έλαβε μέρος ο Λάμπρος Κύρκος.

«Η δεύτερη ημέρα του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις μπορεί να μην ολοκληρώθηκε, αλλά, από τη στιγμή που καλύφθηκαν τα απαιτούμενα από τον κανονισμό χιλιόμετρα, ο αγώνας προσμετρά κανονικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Έτσι, με τους Αθανασούλα-Ζακχαίο να κερδίζουν και τη δεύτερη ημέρα του εθνικού μας αγώνα με το Skoda Fabia R5 με σημαντική διαφορά, η 2η θέση ήταν αρκετή για τους Λάμπρο Κύρκο-Γιώργο Πολυζώη ώστε να τους χαρίσει τον τέταρτο τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος στην καριέρα τους. Ο Έλληνας οδηγός, γνωρίζοντας ότι με το Lancer EVO IX δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό του Αθανασούλα, έλεγξε το συναγωνισμό, απέφυγε το ρίσκο και, ουσιαστικά, με τον τρόπο αυτόν εξασφάλισε και μαθηματικά το Πρωτάθλημα.

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι Βασίλης και Γιάννης Βελάνης με ακόμα ένα Lancer EVO IX, που επίσης απέφυγαν τα λάθη και, μετά τη χθεσινή τους ατυχία, όταν και εγκατέλειψαν από ηλεκτρικά, κατάφεραν να τερματίσουν στο βάθρο. Πίσω τους βρέθηκαν οι Κύπριοι Παντελή-Κωνσταντίνου με ακόμα ένα Lancer, αλλά δέκατης γενιάς. Επόμενος και τελευταίος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ είναι το ασφάλτινο Ράλλυ Αμάρυνθος, στις 24-25 Οκτωβρίου».

 

                                                                          KIRKOS Lambros – POLYZOIS Giorgos MITSUBISHI Lancer Evo IX

«Το μόνο που έχουμε να κρατήσουμε από αυτόν τον αγώνα είναι η κατάκτηση του τίτλου. Οι συνθήκες ήταν περίεργες, καθώς δεν έχουμε συνηθίσει σε αυτές. Συγχαρητήρια στον Λάμπρο Αθανασούλα για την επίδοσή του, καθώς επίσης σε όλα τα πληρώματα του αγώνα».

 

 

Ετικέτες

Βασικός κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής Ελπίδων αγωνίστηκε χθες Βασίλης Μπάρκας στο φιλικό παιχνίδι με την Πορτογαλία που έγινε στο γήπεδο της Ξάνθης. Το παιχνίδι αυτό ήταν το πρώτο του νέου προπονητή Αντώνη Νικοπολίδη και συνοδεύτηκε από βαριά ήττα με σκορ 4-0. Ο νεαρός τ

Ετικέτες

Όταν έχεις κάτι δεν το εκτιμάς!. Ο Κώστας Κατσουράνης που έγινε πάλι επίκαιρος λόγω της αποχώρησης του από την ενεργό δράση μπορεί να ήρθε στα… τελειώματα του στον Ατρόμητο όμως δεν έκανε τον τουρίστα. Και ας επικρίθηκε από τους φιλάθλους και ας του «είπαν όσα του είπαν» στους έξι μήνες που φόρεσε το αστέρι στη φανέλα ήταν υπόδειγμα επαγγελματία. Και με αγωνιστική προσφορά στα 35 του και βάλε.

Τώρα πια που όλοι τον θυμήθηκαν και του είπαν ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορούμε να πούμε κι εμείς ότι αποτελεί τιμή που για έξι μήνες έγινε «Περιστεριώτης» και φόρεσε την ιστορική φανέλα του Ατρόμητου. Στο βιογραφικό του θα αναγράφεται ότι τελευταίος σταθμός της μεγάλης του καριέρας ήταν ο Ατρόμητος!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας