Μια πολύ σημαντική νίκη κατέκτησε κόντρα στον αξιόμαχο Ιωνικό Νικαίας ο ΓΣ Περιστερίου σε παιχνίδι που έγινε στο κλειστό Γιώργος Στεφανόπουλος.
Η προπαγάνδα σε βάθος χρόνου άμα ανατρέξει κανείς θα διαπιστώσει ότι ήταν το μέσο που χρησιμοποιούσαν οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις για να ποδογετήσουν τις μάζες. Μέρος του συστήματος της προπαγάνδας ας μην κρυβόμαστε είναι και τα μέσα ενημέρωσης που έχουν υποκαταστήσει πολλές φορές τη δικαιοσύνη και δικάζουν απαγγέλοντας κατηγορίες πριν από τη δίκη. Σκοπός της προπαγάνδας είναι να αλλάξει δραστικά τις απόψεις των άλλων αντί απλώς να μεταδώσει γεγονότα.
Για παράδειγμα, η προπαγάνδα μπορεί να επιστρατευτεί προκειμένου να προϊδεάσει θετικά ή αρνητικά σε σχέση με κάποια ιδεολογική θέση, αντί να παρουσιάσει την ίδια την θέση. Η προπαγάνδα διαφοροποιείται από την «κανονική» επικοινωνία, επειδή επιδιώκει να διαμορφώσει απόψεις με έμμεσες και συχνά δόλιες μεθόδους. Για παράδειγμα, η προπαγάνδα συχνά μεταδίδεται με τέτοιον τρόπο ώστε να προκαλεί ισχυρά συναισθήματα.
Ακόμη και στο Βικιπαίδεια άμα διαβάσει κανείς θα δει τα εξής στο λήμμα «προπαγάνδα»: Η επίκληση στο συναίσθημα είναι ίσως η πιο απροκάλυπτη μέθοδος προπαγάνδας, αφού υπάρχουν πολλές άλλες μέθοδοι, λιγότερο φανερές και μάλιστα δόλιες. Για παράδειγμα, η προπαγάνδα μπορεί να διαδίδεται έμμεσα. Μπορεί να μεταδίδεται ως εύλογη προκατάληψη εντός μιας φαινομενικά ισορροπημένης και δίκαιης δημόσιας συζήτησης ή επιχειρηματολογίας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί ακόμη καλύτερα σε συνδυασμό με την μέθοδο μετάδοσης ειδήσεων των μέσων μαζικής επικοινωνίας».
Και ερωτάμε λοιπόν: Μήπως κι εμείς εδώ στο Περιστέρι είμαστε θύματα της προπαγάνδας των μέσωv μαζικής επικοινωνίας που έσπευσαν να δικάσουν κι εμείς πέσαμε στην παγίδα τους;
Δύο φορές χρειάστηκε να κατέβει ο Γιώργος Σπανός στις ισάριθμες διακοπές του αγώνα με τον Πανιώνιο για να νουθετίσει τους φιλάθλους της Θύρας 7 να κατεβάσουν το επίμαχο πανό που έγινε η αιτία να διακοπεί ο αγώνας.
Διπλά κερδισμένος θα βγει ο Ατρόμητος σε περίπτωση νίκης απόψε στις 7 το βράδυ απέναντι στον Πανιώνιο στο γήπεδο Περιστερίου γι' αυτό και οι παίκτες του πρέπει να βρουν τον τρόπο για να πάρουν το τρίποντο.
Χωρίς ιεράρχηση γιατί ο ένας στόχος είναι σε άμεση συνάρτηση με τον άλλον, ο Ατρόμητος με νίκη εξασφαλίζει την συμμετοχή του στα play offs και ταυτόχρονα θα ικανοποιήσει τον κόσμο του που θέλει σαφώς και δικαιολογημένα ήττα του «Νιόνιου«» μη μπορώντας να ξεχάσει εκείνο το παιχνίδι του 2008 στη Νέα Σμύρνη.
Ακόμη και αν δεν υπήρχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον πάλι η νίκη θα ήταν μονόδρομος για τους παίκτες του Ατρόμητου που πρέπει να παίξουν και για τον κόσμο τους που πίκραναν με την εμφάνισή τους την περασμένη Κυριακή στη Λιβαδειά.
Το θετικό είναι ότι όλοι οι παίκτες γνωρίζουν την σημασία του αγώνα, ξέρουν πόσο ξεχωριστός είναι για τους φιλάθλους μας, ακόμη και ο μικρός φίλαθλος της φωτογραφίας που δείχνει την αγάπη του για την ομάδα και είναι αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς πάση θυσία!
Με μοναδικό στόχο τη νίκη ολοκληρώθηκε η προετοιμασσία του ΓΣΠ για τον αυριανό αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας στις 5 το απόγευμα στο κλειστό «Γ. Στεφανόπουλος».