Την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ Ομάρ Πέιν ανακοίνωσε η ΚΑΕ Περιστέρι, ενισχύοντας σημαντικά τη φροντ λάιν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θωμά Λιούκα, ο Ήφαιστος προχώρησε στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση για τη σεζόν 2025-26, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο.
Ο 23χρονος μέσος, με σημαντικές παραστάσεις από τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα, έρχεται στον Ήφαιστο έπειτα από μια γεμάτη σεζόν με την Αγία Ελεούσα, όπου κατέγραψε 2.731 αγωνιστικά λεπτά και σημείωσε 3 τέρματα. Η συνέπεια, η αγωνιστικότητα και η σταθερότητά του αποτέλεσαν καθοριστικούς παράγοντες για την απόκτησή του.
Αξίζει να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε ο προπονητής Νίκος Κουνάδης, με τον οποίο ο Αντωνόπουλος είχε συνεργαστεί την περσινή σεζόν στην Αγία Ελεούσα, χτίζοντας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος έχει περάσει από τις υποδομές του Ολυμπιακού, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες των Ανθούπολη, Αγίου Ιερόθεου και Αχαρναϊκού, αποκτώντας εμπειρίες που τον καθιστούν έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας.
Ο περιστεριώτης Βουλευτής της «Νίκης» Ανδρέας Βορύλλας ταξίδεψε στο Στρασβούργο στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του κινήματος του για την τραγωδία των Τεμπών.
Την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Δημήτρη Γράφα ανανέωσαν οι άνθρωποι της ΑΕ Περιστερίου.
Ο νεαρός προπονητής θα οδηγήσει την «Ένωση» και τη νέα σεζόν στο Πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ, καθώς το έργο του αποτιμήθηκε με θετικό τρόπο κατά το διάστημα της παρουσίας του στην πρόσφατη σεζόν. Είναι, άλλωστε, κοινώς αποδεκτό πως από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία, παρουσιάστηκε ένα σύνολο πειθαρχημένο και ανταγωνιστικό απέναντι σε κάθε αντίπαλο, παρότι επί της ουσίας δεν υπήρχαν ελπίδες σωτηρίας στη Β' Κατηγορία. Πλέον, οι «πορτοκαλί» προχωρούν στην υλοποίηση του σχεδιασμού τους, με τον Δ. Γράφα να συγκροτεί το ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του.
Παράλληλα, τις υπηρεσίες του από το πόστο του γενικού αρχηγού θα προσφέρει ο Βασίλης Αστερής, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής σε διάφορα ερασιτεχνικά σωματεία.
Αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να βοηθήσει το Περιστέρι Domino’s να υλοποιήσει τους στόχους του είναι ο Ομάρ Πέιν.
Την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ Ομάρ Πέιν ανακοίνωσε η ΚΑΕ Περιστέρι, ενισχύοντας σημαντικά τη φροντ λάιν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.