Τελευταία ενημέρωση 23:15, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Δυναμικό «παρών» έδωσε ο Ατρόμητος στα δύο φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη της Ρωσίας που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα καθώς εκπροσωπήθηκε από τέσσερις ποδοσαφαιριστές τους Δημήτρη  Λημνιό,  Σπύρο Νάτσο, Δημήτρη Γιαταγανάκη, Αλέξανδρο Κατράνη.

Στο πρώτο ματς (2-1 η Ελλάδα) σκόραρε μάλιστα ο Κατράνης που ξεκίνησε βασικός μαζί με τον Λημνιό ενώ ως αλλαγή έπαιξαν οι Νάτσος, Γιαταγανάκης.

Στο δεύτερο ματς (1-1) ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα Γιαταγανάκης, Νάτσος, Λημνιός και πέρασε ως αλλαγή ο Κατράνης.

 

Ετικέτες

Εξαιρετικό το τμήμα Προτζούνιορ του Ηρακλή κέρδισε με 5-0 τον Απόλλωνα Περιστερίου σήμερα στο μικρό γήπεδο της Χωράφας.

Δύο (2) γκόλ πέτυχε ο Ι. Καψής και από ένα (1) Λουκάς Κ. , Γιακουμάτος Γ. και  Μέξας Σ.

Ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας για τα Αστεράκια  μεταξύ των ίδιων ομάδων ματαιώθηκε λόγω βροχής με αποτέλεσμα να στεναχωρίσει τόσο τους μικρούς μας φίλους όσο και τους γονείς που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ετικέτες

Αυτοί οι μικροί του ΓΣΠ είναι τελικά παντώς καιρού και αποδεικνύουν καθημερινά την ρήση ότι «ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται» . Το Σάββατο λοιπόν παρά την βροχή, έπεσαν στην πισίνα και με τις οδηγίες του Γιώργου Κρασάκη έκαναν το ζέσταμά τους και χωρίστηκαν σε 2 ομάδες για να παίξουν ένα φιλικό διπλό μεταξύ τους . Μαζί με τους μικρούς , στην κερκίδα βρισκόντουσαν και οι γονείς τους , οι οποίοι καθημερινά στηρίζουν την προσπάθεια των μικρών ανερχόμενων υδατοσφαιριστών!

 Όλα τα παιδιά έχουν μπει πλέον στο κλίμα της Υδατοσφαίρισης και δεν χάνουν προπόνηση. Ο έφορος του τμήματος Γιάννης Φέγγος μας δήλωσε: «Είμαστε πολλοί ευχαριστημένοι από την νέα φουρνιά αθλητών και γονέων της Υδατοσφαίρισης. Όλοι προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα στην κουλτούρα και την φιλοσοφία της ομάδας ! Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία είναι οι πιο αυστηροί κριτές… αν δεν τους αρέσει κάτι σταματάνε να έρχονται στις προπονήσεις. Το ότι μαθαίνουμε από τους γονείς τους ότι γυρνάνε από το σχολείο και αμέσως κάθονται να κάνουν τα μαθήματά τους ώστε να μπορέσουν να έρθουν στην προπόνηση, τιμά την προσπάθεια που έχουμε κάνει όλοι μας αυτά τα δύο χρόνια. Επίσης κάθε εβδομάδα βλέπουμε να έρχονται στην ομάδα και νέα παιδάκια, στα οποία έχουν μιλήσει τα παιδιά που ξεκίνησαν τον Σεπτέμβρη.»

Για άλλη μια χρονιά αποδεικνύεται ότι η Υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. είναι ένας «Μαγικός Κόσμος»!. Πάμε WaterPolo … Πάμε Γ.Σ.Π!

 

Ετικέτες

Ένας από τους καλύτερους οδηγούς της γενιάς του, αν όχι ο καλύτερος, ο Λάμπρος Κύρκος που συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τα βήματα του αδελφού και κορυφαίου Λεωνίδα Κύρκου επί σειρά ετών, λάμπει στο φετινό Ράλι Ακρόπολις.

Ο περιστεριώτης γέννημα θρέμμα πρωταθλητής παίρνει μέρος με αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer EVO IX στην κατηγορία Production με συνοδηγό τον Γιώργο Πολυζώη και όπως δείχνει ο πίνακας της μέχρι τώρα κατάταξης βρίσκεται στην 8η θέση έχοντας κερδίσει έξι θέσεις καθώς βρισκόταν στην 14η.

 

Να σημειωθεί ότι για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάθε ημέρα του Ακρόπολις αποτελεί τον 4ο και 5ο φετινό γύρο του θεσμού με συντελεστή 1,5 και 2 αντίστοιχα. Οι Κύρκος-Πολυζώης επιδιώκουν αυτό το διήμερο να εξασφαλίσουν μαθηματικά το πρωτάθλημα, εμπρός από τους συνδιεκδικητές τους, Βασίλη και Γιάννη Βελάνη (Mitsubishi Lancer EvoVI) και Γ. Φιλιππίδη - Μ. Παυλή Κορρέ (Mitsubishi Lancer EvoIX).

Ετικέτες

Εξαιρετικό αφιέρωμα έκανε η ιστοσελίδα a-sports.gr στο γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α΄κατηγορίας που ξεκινάει σήμερα και στο κομμάτι που αφορά την ομάδα του Ατρόμητου αναφέρει τα εξής:

Σε μια παραδοσιακή δύναμη της Α’ κατηγορίας γυναικών εξελίσσεται ο Ατρόμητος Αθηνών, ο οποίος πέρσι τερμάτισε στην έκτη θέση.

Το τμήμα τρέχει ως υπεύθυνη η δραστήρια Στέλλα Μουζάκη και, εκτός από την πρώτη ομάδα, υπάρχει ακαδημία με 35 κορίτσια!

Κοντομίχη: «Ομάδα που παλεύει»

Τυπικά παραμένει ακόμα παίκτρια, κατ’ ουσίαν είναι και η προπονήτρια της ομάδας είτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο είτε στον πάγκο όταν δεν αγωνίζεται. Ο λόγος για την κόουτς (φέτος θα έχει αυτόν το ρόλο για τρίτη σεζόν) Καλομοίρα Κοντομίχη, η οποία μας είπε για το νέο πρωτάθλημα: «Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργήσουμε μια νεανική ομάδα, για αυτό και αποκτούμε νεαρές και εξελίξιμες αθλήτριες, για να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε και το χαρακτήρα τους σε σωστές βάσεις. Στόχος του Ατρόμητου είναι κάθε χρόνο να κάνει ένα βήμα παραπάνω».

afieroma-atromitos-arxiΤράγου: «Υγιέστατο σωματείο»

Η αρχηγός Μαίρη Τράγου είναι μόλις 20 χρόνων, αλλά φέτος κλείνει 8 σεζόν στον Ατρόμητο, αφού ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο το 2007, όταν και ξεκίνησε το τμήμα!

«Ο Ατρόμητος είναι ένα υγιέστατο σωματείο. Ανήκει στον Ερασιτέχνη, αλλά όποτε χρειαστούμε βοήθεια ο κ. Σπανός είναι δίπλα μας και μας στηρίζει....», τόνισε η Τράγου, κόρη της υπεύθυνης της ομάδας Στέλλας Μουζάκη, για να προσθέσει: «Η ομάδα μας δουλεύει με νεαρές κυρίως αθλήτριες και 4-5 εμπειρότερες… Η ομάδα ενισχύθηκε με μικρές και ταλαντούχους παίκτριες, αλλά ο βασικός κορμός υπάρχει από πέρσι. Στόχος μας είναι μια καλή πορεία για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».

ΡΟΣΤΕΡ

Τερματοφύλακες: Αλεξάκη Αναστασία (1990), Τσουκαλά Μαρία (1990).

Αμυντικοί: Βαρασά Σωτηρία (1993), Τσιμπουκάκη Έφη (1990), Αργυριάδη Μαρίνα (1992), Τριβιζάκη Ελευθερία (1995), Ταμουρίδου Παυλίνα (1991), Ξυλαρδιστού Ειρήνη (2000), Βλασσοπούλου Μαρία (2001).

Μέσοι: Μυλωνά Κωνσταντίνα (1988), Τράγου Μαίρη (1995), Λιαπάτη Νατάσα (1988), Πλυτά Ηλέκτρα (1997), Πάκου Κωνσταντίνα (1995), Μαρίνη Γεωργία (1997), Πουρσανίδου Μαρία (1999), Σταυροπούλου Μαρούλα (1996), Κόπελου Δήμητρα (2001).

Επιθετικοί: Κοντομίχη Καλομοίρα (1984), Ζουμπουλάκη Βιβή (1991), Παναγιωτίδη Ευαγγελία (1997).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας