Τελευταία ενημέρωση 20:51, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση οι γυναίκες του ΓΣ Περιστερίου κυριάρχησαν (22-7) πλήρως της ΝΕ Πατρών για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ετικέτες

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει την Κυριακή η ΑΕ Περιστερίου με τον Θρίαμβο Αθηνών, στο οποίο θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει το αβαντάζ έδρας στα μπαράζ, κάτι που θα την φέρει πολύ κοντά στην άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin για την πρόκριση στο Final-4 του BCL έδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ετικέτες

Μόνο συγκίνηση μας πρόσφεραν οι ομογενείς που βρέθηκαν στη Βόννη και συμπαραστάθηκαν με «όλο τους το είναι» στην προσπάθεια του ΓΣΠ. Σαν να είναι μια δικιά τους ομάδα, οι ομογενείς δεν σταμάτησαν λεπτό να ενθαρρύνουν τους παίκτες του Σπανούλη. Είδαμε ένα πανό από τα Ζωνιανά της Κρήτης, ένα φίλαθλο με μπλούζα του Παναθηναϊκού....Το Περιστέρι και ο ΓΣΠ ένωσε τους ομογενείς στη Γερμανία και ειδικά της Βόννης. Ο πρόεδρος του ΓΣΠ Γιώργος Πανταζόπουλος το σχολίασε λέγοντας τα εξής:

Για τη παρουσία του κόσμου στο Game 3 με τη Βόννη: «Είναι πολύ ωραίες στιγμές. Αυτό που νιώσαμε όλοι είναι το πόσο σημαντικό ήταν το να μαζευτούν 150 Έλληνες που δεν ήταν Περιστέρι, αλλά φώναζαν για την ομάδα. Αυτό δείχνει και μια αξία που πήρε η νίκη μας. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να βλέπεις οπαδούς και φιλάθλους άλλων ομάδων να είναι στο γήπεδο και να στηρίζουν την ελληνική ομάδα στο εξωτερικό. Αυτό μάς έδωσε πραγματικά δύναμη. Όλα ήταν υπέροχα. Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό, η ομάδα είναι μια “γροθιά” σε όλα και αυτό βγήκε και στο τέλος».

Ο Πανταζόπουλος είπε ακόμη για:

Για τον κόσμο του Περιστερίου στο Final 4: «Εμείς είχαμε ξεκινήσει πράγματα και από σήμερα κυκλοφορεί ήδη ο τρόπος και υπάρχει επικοινωνία με τον κόσμο πώς θα βρεθεί στο Βελιγράδι. Πιστεύαμε στην πρόκριση και είχαμε ήδη κάνει τις ετοιμασίες μας. Νομίζω ότι θα υπάρχει τρόπος να βρεθεί αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει την ομάδα από κοντά σε αυτήν τη μεγάλη στιγμή. Κάθε ομάδα δικαιούται από 2 χιλιάδες εισιτήρια. Πιστεύω ότι θα έρθουν πάνω από 600-700 άτομα εκτός Ελλάδας και ταυτόχρονα με άλλους Έλληνες θα ενωθούν και θα είναι μια ωραία παρουσία και του κόσμου στο γήπεδο».

Για τη στήριξη του κόσμου όλη τη σεζόν: «Είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος πια εμπιστεύεται την ομάδα, έχει “δεθεί” μαζί της, “συγχωρεί” και την ήττα. Ο κόσμος δείχνει πραγματικά πόσο κοντά είναι στη ομάδα και πόσο πολύ εμπιστεύεται αυτήν την προσπάθεια».

Ετικέτες

Η Πνευματική Στέγη Περιστερίου (ΠΣΠ),  o Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, με τη στήριξη του Δήμου Περιστερίου, διοργανώνουν το 13ο Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου 2024, το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 και ώρα 17:00.

Οι αγώνες θα γίνουν στο 1ο Δημοτικό Σχολείου Περιστερίου (Παναγή Τσαλδάρη 2).

Δηλώσεις συμμετοχής:  Μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου 23:59. Οι δηλώσεις θα γίνουν αυστηρά μέσω της φόρμας: https://forms.gle/TrYJmAHF4hJ2nzK96 .

Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων του Δήμου Περιστερίου, καθώς και οι αθλητές των σκακιστικών σωματείων του Περιστερίου ( Π.Σ.Περιστερίου και Σ.Ο.Περιστερίου)

Το σχολικό Πρωτάθλημα σκακιού στο Περιστέρι 2024 είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την ίδρυση του 1ου ΔΣ Περιστερίου, στα 90 χρόνια από την ίδρυση του Δήμου Περιστερίου και στ 40 χρόνια από την ίδρυση της Π.Σ.Περιστερίου.

Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ

Θα δοθούν μετάλλια στους νικητές, αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες και κύπελλο στο Δημοτικό σχολείο με τις περισσότερες συμμετοχές.

Πληροφορίες-δηλώσεις: http://peristerichess.gr 

Επικοινωνία: τηλ.2105754265, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

Παχατουρίδης Ανδρέας        Δήμαρχος Περιστερίου

Ευαγγελίου Μαρία                 Πρόεδρος ΔΣ Πνευματικής  Στέγης

Μπελαφέμινε Φραντζέσκα    Διευθύντρια 1ου Δ.Σ. Περιστερίου

Καπνιάζης Γιώργος               Πρόεδρος συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Περιστερίου

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας