Τελευταία ενημέρωση 17:07, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ποδοσφαιρικό Τουρνουά διοργανώνει ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ηφαίστου την ερχόμενη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.30, ημέρα τής Μεγάλης Εορτής τής Υψώσεως τού Τιμίου Σταυρού  .

Στο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Παλαιμάχων πού αναμένεται να προσελκύσει πολλούς  Φιλάθλους θα πάρουν μέρος εκτός του γηπεδούχου Ηφαίστου, ο ΑΟ Θήβα και  η Ποδοσφαιρική Ομάδα τού SPORT FM. Θα προηγηθεί αγιασμός εν όψει τής νέας περιόδου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. Χρυσόστομο.

Τιμητικές Απονομές σε Πρωταγωνιστές της ιστορίας των Ομάδων , αναμένεται να χρωματίσουν με συγκινήσεις την όλη Ποδοσφαιρική Εκδήλωση .

Την επιμέλεια τής διοργάνωσης τού Τουρνουά έχει ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων τού Συλλόγου των Παλαιμάχων του Ηφαίστου Μαρίνος Παπαντωνόπουλος , ενώ προσκεκλημένοι είναι οι Αθλητικογράφοι Ανέστης Τσακίρογλου και Δημήτρης Σοβατζής , οι οποίοι θα τιμηθούν για την πολύχρονη προσφορά τους , στο Ποδόσφαιρο .

 

 

Ετικέτες

Ποιος είπε ότι μεταγραφές  γίνονται μόνο στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Μεταγραφές γίνονται και για τα καλύτερα «πιστόλια» Ο Σκοπευτικός Όμιλος Περιστερίου «Έψιλον» καλεί όλους τους σκοπευτές που επιθυμούν μεταγραφή από και προς το Σωματείο να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2105740175.

 Επίσης ο «Έψιλον»  σε συνεργασία με τον Σκοπευτικό Όμιλο Ελευσίνας, προκηρύσσουν σειρά αγώνων αεροβόλων όπλων Β' κατηγορίας, στο σκοπευτήριο της Ελευσίνας, για την περίοδο 2015 – 2016.

Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα απόγευμα, με σειρά προσέλευσης των σκοπευτών.
Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21/09/2015.
Ώρα ενάρξεως των αγώνων 17:00....
Ώρα τελευταίας προσέλευσης 19:00.

Ο αγώνας αφορά τις κατηγορίες, ΑΓΕΝ – ΠΑΙΔΩΝ Α&Β – ΑΜΕΑ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία – ομάδες, δύναμης της ΣΚΟΕ, που οι αθλητές τους κατέχουν σκοπευτική ταυτότητα, ανανεωμένη για το τρέχον έτος.

Ετικέτες

Στο τέταρτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ο Φοίνικας αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου και ηττήθηκε με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ  προήλθε από κόντρες σε ένα σουτ αντιπάλου στο 45ό λεπτό. Παρ' όλα αυτά η απόδοση της ομάδας κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Επόμενο, και πολύ ενδιαφέρον φιλικό στους Αγίους Αναργύρους  σήμερα (Τετάρτη), με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Ετικέτες

Ξεκινά και ο Γλαύκος

Σήμερα (Τετάρτη) θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στη μεγάλη πισίνα, για τα τμήματα των ακαδημιών, προαγωνιστικής και αγωνιστικής κατηγορίας του Γλαύκου. Το Τμήμα της Τεχνικής Κολύμβησης ξεκίνησε τις προπονήσεις του προχθές.  Για περισσότερες πληροφορίες και νέες εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε καθημερινά στη γραμματεία του Συλλόγου.

Ετικέτες

Η διοίκηση του κολυμβητικού συλλόγου «Δελφίνια» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Να ενημερώσουμε τους γονείς και τους αθλητές του συλλόγου, ότι αύριο Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει να λειτουργεί κανονικά και η μεγάλη πισίνα στο κολυμβητηριο. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθουν όλες κανονικά. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του συλλόγου 16.00 -21.00 καθημερινά και το Σάββατο 09.00 - 13.00»

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας