Τελευταία ενημέρωση 17:32, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Λύγισε (7-6) τον Υδραϊκό!

Παίζοντας πολύ καλή άμυνα η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου πέρασε νικηφόρα (7-6) από την έδρα του Υδραϊκού, στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, για τη 2η αγωνιστική του G1 της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη έφτασαν πλέον τους 26 βαθμούς, ισοβαθμώντας πλέον με τον Παναθηναϊκό στην 6η θέση (έναν πίσω από τον 5ο ΠΑΟΚ), ενώ ο Υδραϊκός παρέμεινε στους 22 βαθμούς.

Στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος» οι «κυανοκίτρινοι» μετά το ισορροπημένο (2-2) πρώτο 8λεπτο πήραν ένα προβάδισμα (4-5) στοο τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολίστες του ΓΣ Περιστερίου διεύρυναν τη διαφορά με το επιμέρους 0-1 σε 4-6 (στο τρίτο 8λεπτο). Στα μισά του τέταρτου 8λεπτου οι «κυανοκίτρινοι» έκαναν το 4-7 και ο Υδραϊκός απλώς στο τέλος μείωσε την τελική διαφορά, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα από τον ΓΣ Περιστερίου που ήταν ανώτερος από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.

Επόμενος αντίπαλος για τον ΓΣΠ είναι το προσεχές Σάββατο (16/3, 16:30) ο ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο της Χωράφας για την 3η αγωνιστική του G1 της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-2, 2-3, 0-1, 2-1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 1, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης, Χαραλαμπόπουλος 3, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος Χ., Μουρατίδης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας 2, Χρυσοσπάθης, Κουκουμάκης, Άντζιτς 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδ., Χόλαντ, Μπιτσάκος Κ.

Λούδης: «Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Υδραϊκό»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Υδραϊκό, ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Ο στόχος επετεύχθη γιατί ήταν η νίκη. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα και ελέγχαμε το ματς. Σε όλη τη διάρκεια είχαμε ένα πλεονέκτημα 2-3 γκολ περίπου 3.5 λεπτά πριν τελειώσει το ματς. Απλά κρατάω τη νίκη και τους τρείς βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο που είναι το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα. Ακόμη, κρατάω την εμφάνιση στην άμυνα».

Και πρόσθεσε: «Απλά θα πρέπει λίγο να μην μας επηρεάζουν διάφορες καταστάσεις που δημιουργούνται στο παιχνίδι. Γιατί χαλάνε το μυαλό και την ηρεμία μας, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ηρεμία στην επίθεση, όπου θα μπορούσαμε να τελειώσουμε τα ματς πιο εύκολα».

Ετικέτες

Νέα δυναμική παρέμβαση από τον περιστεριώτη Βουλευτή Ανδρέα Βορύλλα, αυτή τη φορά για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ετικέτες

Στη Γλυφάδα με τον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος» θα αγωνιστεί το Σάββατο (9/3, 15:00) η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου, για την 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη μετά την ήττα από τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» θα παλέψουν για να επιστρέψουν στις νίκες.

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι μας μετά την μεγάλη διακοπή που είχαμε. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Υδραϊκός. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς!» υποστηρίζει ο Ανδρέας Μπιτσάκος για την συνάντηση με τον Υδραϊκό.

Και ο πολίστας του ΓΣ Περιστερίου, συμπληρώνει: «Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά την περίοδο αυτή, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με την Βουλιαγμένη, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Από την πλευρά μας, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, έτσι ώστε να φτάσουμε στη νίκη γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης».

 

Ετικέτες

Την ήττα (28-4) γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου από τον Ολυμπιακό για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Τα κορίτσια του Θοδωρή Ανδρεάκου πάλεψαν, αλλά υπήρχε τεράστια διαφορά δυναμικότητας με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ουσιαστικά από το πρώτο 8λεπτο (6-0) οι πολίστριες των «ερυθρολεύκων» έβαλαν τις βάσεις και έφτασαν στη νίκη.

Επόμενος αντίπαλος για τα κορίτσια του ΓΣ Περιστερίου είναι την επόμενη Τετάρτη (13/3, 20:30) στο κολυμβητήριο της Χωράφας ο Ηλυσιακός για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

TA 8ΛΕΠΤΑ: 6-0, 8-1, 7-2, 7-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 5, Τριχά, Ξενάκη 3, Σιούτη 4, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Σάντα 6, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου-Άουτ 3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Μαμόγλου, Λαλούση, Γροζοπούλου 1, Αποστολίδου, Κόλλια 1, Πετάση, Μπερίκου, Πέττα, Λασκαρίδου 1, Κάσσαρη 1, Γκοτζιά, Καραγιάννη, Σκαρμούτσου, Λέβι.

Ετικέτες

Από την νέα  αγωνιστική περίοδο, με βάση τις διατάξεις της Γ.Γ.Α. και  τα σωματεία της Β΄- Γ΄ Κατηγορίας θα πρέπει να  προσλάβουν  και να δηλώνουν διπλωματούχο Προπονητή τουλάχιστον ΟΥΕΦΑ Β΄  που θα πρέπει να  είναι  γραμμένος και στα Μητρώα Προπονητών της Γ.Γ.Α.

Ως  εκ τούτου και με βάση ότι ισχύει μέχρι και σήμερα  Προπονητές με Δίπλωμα ΟΥΕΦΑ C΄ δεν θα μπορούν να εργασθούν ως προπονητές σε ομάδες Β΄ - Γ΄ Κατηγορία, παρά μόνο ως βοηθοί προπονητές.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας