Τελευταία ενημέρωση 21:33, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Σίγουρα πρόκειται για μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του Ατρόμητου και το όνομα του θα περάσει με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία του συλλόγου.

Ετικέτες

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην μικρή και μεγάλη πισίνα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Περιστερίου στην  Χωράφα με στόχο από 1η Σεπτεμβρίου να αρχίσουν και πάλι οι προπονήσεις για τα τμήματα της Υδατοσφαίρισης. 

Ο Γ.Σ. Περιστερίου μόλις πριν από ένα μήνα ολοκλήρωσε με επιτυχία την αγωνιστική σζόν 2014-15 παρουσιάζοντας  σημαντικές επιτυχίες σε όλα τα ηλικιακά του τμήματα της Υδατοσφαίρισης,  με αποκορύφωμα την άνοδο του ανδρικού τμήματος στην Α2 ! 

Να αναφέρουμε όμως ότι η συστηματική δουλειά απέδωσε,  σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα,  καρπούς και για τα υπόλοιπα τμήματα του WaterPolo του «πρεσβευτή της πόλης» μας: 

  • Το μόλις 3 χρόνων τμήμα του γυναικείου κατέλαβε την 5η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Γυναικών
  • Τα τμήματα των promini , συμμετείχαν στο τουρνουά του AlmaClub με εξαιρετική παρουσία.
  • Οι mini παίδες πήραν την πρωτιά στο τουρνουά του Νηρέα Λαμίας και πέρασαν στην 2η φάση του πρωταθλήματος τους χάνοντας την συμμετοχή για την τελική φάση για μόλις  ένα γκολ.
  • Οι παίδες και οι έφηβοι παρουσίασαν μία πολλή καλή αγωνιστική εικόνα στα πρωταθλήματα της κατηγορίας τους.
  • Οι νεανίδες έδειξαν ότι είναι έτοιμες για να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στο χώρο του γυναικείου WaterPolo
  • Οι νέοι άνδρες πέρασαν και αυτοί στην 2η φάση του πρωταθλήματος.

 

Ετικέτες

Τερματοφυλακάρα!!. Ο Ατρόμητος κέρδισε τον Λεβαδειακό με σκορ 1-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με γκολ του Μπρίτο αλλά τα φώτα έκλεψε πάλι αυτός ο απίθανος Γκορμπούνοφ που υπερασπίζεται την εστία του Ατρόμητου. Ο «άνθρωπος – χταπόδι» που έχει κάνει τους αντιπάλους του να χάνουν τον ύπνο τους. Τι να πει σήμερα λόγου χάρη ο πάγκος του Λεβαδειακού που σηκώθηκε όρθιος στο 90’ για να φωνάξει γκολ στο σουτ του Μάντζιου που είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα.

Εκεί όμως που δεν το περιμένει κανείς υπάρχει ο Γκορμπούνοφ. Ο Λευκορώσος πάγωσε τα χείλη των φιλοξενούμενων και έφερε τις καρδιές των γηπεδούχων στις θέσεις τους με μια απόκρουση που μόνο αυτός μπορεί να κάνει. Πολύ απλά ο άνθρωπος δεν υπάρχει! Ο Ατρόμητος, με το... μυαλό στα παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε και τη μάχη που δίνει για την είσοδο στους ομίλους του Europa League, είχε τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα.

Από την άλλη μία ομάδα που ουσιαστικά μόλις πριν από λίγες ημέρες έμαθε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται.Κι όμως παρά τις... ειδικές καταστάσεις, το παιχνίδι είχε ρυθμό και φάσεις, τουλάχιστον για αυτή την εποχή.Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι αιφνιδιάζοντας τον Ατρόμητο που ωστόσο ήταν εκείνος που βρήκε το γκολ. Στην πρώτη του τελική, ο Μπρίτο στο 37' μετά από πάσα του Γοδόι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Σκορ το οποίο ήταν και το τελικό καθώς παρά τις ευκαιρίες που έφτιαξαν οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Τραυματίας (στο γόνατο) αποχώρησε ο Έμποου και η σοβαρότητα της κατάστασης του θα εκτιμηθεί αύριο.

Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Μπίτολο, Γοδόι, Φυτανίδης, Εμπόου (69' λ.τρ. Λαζαρίδης), Μπρίτο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Στόιτσεφ (69' Ναπολεόνι), Λε Ταλέκ (78' Πίτου Γκαρσία).

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Μουλόπουλος (63' Μιλιοσάβλιεβ), Στάθης, Μίνγκας (79' Ναβάρο), Μαχαίρας, Νικολάου, Ρομέου (63' Γιακουμάκης), Εντουιν, Τριποτσέρης, Μάντζιος, Μιλιάζες.

Ετικέτες

Φιλική ήττα στην Παλλήνη από τον τοπικό Παλληνιακό γνώρισε ο ΑΟ Περιστερίου πληρώνοντας κυρίως τα ατομικά λάθη των παικτών του. Ο Κάππος στο 31' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο  Μαργέτης στο 65′ και ο Καβαδίας στο 80′ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Περιστέρι: Λιώνης, Αννιτσάκης, Μπούζας Ι., Καζιάνης, Γουβαλάρης, Λιαγκόζης, Αργυρός, Χέλμης, Τσίγκος, Γεωργίου (Υπό Δοκιμή), Λειβαδάς (Υπό Δοκιμή). Στο Β” ημίχρονο μπήκαν οι: Χριστόπουλος, Τσαλγιτζόπουλος Θ., Κούτρης, Λαγκαδινός, Αγγελόπουλος, Κάπαλης, Κασιμάτης, Χατζηιωάννου, Μπούζας Θ., Τσιτιμάκης (Υπό Δοκιμή), Γεωργίου (65′ Καπετάνης).

Ετικέτες

Ξεκινούν αύριο (Δευτέρα) την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά το Εφηβικό αλλά και το Παιδικό τμήμα του Ήφαιστου. Η παιδική ομάδα θα συγκεντρωθεί στις 15.00 και η εφηβική ομάδα στις 16.30.

Στο μεταξύ η ανδρική ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της έδωσε χθες φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα Αθηνών Κ20.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας