Τελευταία ενημέρωση 23:05, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Από τους τραυματισμούς που δεν εύχεσαι ούτε στον εχθρό σου!.

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ατρόμητου 20 για την έναρξη του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Πρώτος αντίπαλος θα είναι ο «Λεβαδειακός καλώς τα παιδιά» σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου) το Σάββατο στις 11 το πρωί στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Στο μεταξύ σήμερα έφθασαν στα γραφεία της ΠΑΕ, κλήσεις σε τέσσερις παίκτες της Κ20 για τις  Εθνικές Ομάδες Νέων της Ελλάδας και της Πολωνίας.

Συγκεκριμένα, οι Στέφανος Ρεγκάκος, Στέφανος Στρούγγης και Αλέξανδρος Κατράνης κλήθηκαν στην Εθνική Νέων για τους φιλικούς αγώνες με την Κύπρο στις 5 και 7 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο. Ο Σεμπάστιαν Κρουσέλ κλήθηκε στην Εθνική Νέων Πολωνίας για τους φιλικούς αγώνες σε Ουλλία και Βέλγιο ( 5 & 8 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα).

 

Ετικέτες

Την τεράστια διαφορά ως μεγέθη που χωρίζουν τον Ατρόμητο με τη Φενέρμπαχτσε δεν χρειάζεται να την πούμε εμείς. Το αστέρι συναγωνίζεται μια ομάδα με ασύλληπτο μπάτζετ και απόδειξη αποτελεί η παραδοχή του προέδρου της Αζίζ Γκιλντιρίμ ο οποίος σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό τόνισε ότι το εξής καταπληκτικό:

«Αυτή τη στιγμή η Φενέρ έχει μπάτζετ ικανό να φέρει παίκτες όπως οι Ιμπράιμοβιτς και Ρόμπεν, με τους οποίους είχαμε συζητήσεις. Ο μάνατζερ του πρώτου μας είπε ότι αν είναι να έρθουμε στην Τουρκία, θα το κάνουμε στο μέλλον μόνο για τη Φενέρμπαχτσε. Ο δεύτερος δεν ήθελε να αφήσει την ομάδα του. Θα παραμείνουν αμφότεροι στην μεταγραφική μας λίστα». Ο Γιλντιρίμ είπε επίσης ότι η ομάδα του έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του Γιουρόπα Λιγκ και τόνισε ότι γίνονται διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια για την απόκτηση του Φεγκουλί.

Ετικέτες

Το κερασάκι στην τούρτα με την απόκτηση ενός επιθετικού θέλει να βάλει η διοίκηση του ΑΟ Περιστερίου η οποία σε συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Αρζένη έχει ήδη κλείσει κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Πολύ σύντομα, μέσα στην εβδομάδα, θα ανακοινωθούν όλες οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα και ίσως ως έκπληξη της τελευταίας στιγμής να είναι και ο επιθετικός.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται από εκεί και πέρα σε καθημερινούς υπό την επίβλεψη του Κώστα Αρζένη που είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη μεγάλη διάθεση που δίνουν οι παίκτες του και πιστεύει ότι θα είναι πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' Αθηνών.

Ετικέτες

Με οδηγό την περσινή πετυχημένη χρονιά το τμήμα πόλο του ΓΣΠ δραστηριοποιείται προς μία νέα κατεύθυνση  έχοντας ως βασικούς πυλώνες την υποστήριξη όλων των ηλικιακών τμημάτων, τη δημιουργία πυρήνα σύγχρονων Ακαδημιών Υδατοσφαίρισης και τη λειτουργία της ομάδας μέσα σε ένα πολιτισμένο και δημιουργικό πλαίσιο. 

Η υδατοσφαίριση είναι ένα πραγματικά δυναμικό ομαδικό άθλημα! Ένα άθλημα που έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και επιτυχίες στην χώρα μας. Και στον Γ.Σ. Περιστερίου δουλεύουν με αγάπη και όραμα για να δημιουργήσουν μία μεγάλη σχολή υδατοσφαίρισης.  Μέσα σε μόλις μία χρονιά  κατάφεραν να διπλασιάσουν τον αριθμό των αθλητών και αθλητριών τους , ενώ οι συνεχείς έπαινοι από όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες για την υποδειγματική φιλοξενία στο κολυμβητήριο της Χωράφας, αποτελούν την πιο τρανή απόδειξη της υψηλής ποιότητας στις υπηρεσίες που παρέχει ο Σύλλογος. 

Με την έναρξη της νέας σεζόν, ο ΓΣΠ απευθύνει πρόσκληση σε όλα τα παιδιά Δημοτικού, να επισκεφθούν και να δοκιμάσουν εντελώς δωρεάν για 15 ημέρες το μοναδικό αυτό άθλημα.

Με σύνθημα «Γνωρίζω το άθλημα της Υδατοσφαίρισης» ο Γ.Σ. Περιστερίου ανοίγει την αγκαλιά του για να υποδεχτεί από τον Σεπτέμβριο τους μικρούς και τις μικρές αθλήτριες που θα ήθελαν να κολυμπήσουν με την μπάλα του Water Polo και να νοιώσουν τις συγκινήσεις ενός μοναδικού ομαδικού αθλήματος. Και με την πρωτοβουλία του συλλόγου να παρέχει ένα δωρεάν δεκαπενθήμερο ως περίοδο γνωριμίας με το Water Polo νομίζω ότι αξίζει όλοι να επισκεφθούν το χώρο της πισίνας! 

Πληροφορίες μπορεί να έχει ο κάθε ενδιαφερόμενος μέσω των γραφείων του Συλλόγου στο 210 5055125 ή με την επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο  (Πευκών & Ευκαλύπτων) στην Κηπούπολη.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας